לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-05-2013, 19:01
  Tal-T Tal-T אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.09.06
אזרחות ישראלית וקורס טיס בחיל האוויר האמריקאי

אוקיי, לפני שמסתערים עליי (וטיפה בצדק), אין לי שום כוונה לבצע מסלול כזה, לא חשבתי על זה ברצינות אף פעם, גם קשה לי להאמין שזה אפשרי.
השאלה הבאה מעסיקה אותי כבר כמה שנים:
האם אפשרי, טכנית/בירוקרטית, לישראלי יהודי שלא נולד בארה"ב, ואין לו שום אזרחות אמריקאית או משהו בסגנון, לסיים את שירותו הסדיר (או יותר מסדיר) בצה"ל, לנסוע לארה"ב ולהתגייס לכוחות המזויינים של ארה"ב?
אני כמעט בטוח שכן, אני זוכר סיפור על ישראלית-יהודייה שעזבה והתגייסה למארינס ושירתה כמכונאית מוסקת באפגניסטן, אבל יכול להיות שהיתה לה אזרחות אמריקאית.
ובמידה וכן, האם יש לו אפשרות להתגייס לחיל האוויר ולהתמיין לתפקיד צוות אוויר, ובסופו של דבר להיות יהודי, ישראלי במקור, וטייס בחיל האוויר האמריקאי?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-05-2013, 12:56
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Tal-T שמתחילה ב "אז בשורה התחתונה, כדי להיות..."

1) מדובר על טייסים (ואני מניח גם נווטים), אתה דיברת על אנשי צוות אוויר. כאלה יש גם WO אבל גם NCO. בשביל להיות NCO אין צורך באזרחות.

2) אתה עדיין יכול לקבל אזרחות אמריקאית אפילו אם נולדת ללא אחת. דרך מקובלת היא למשל אחרי שמקבלים גרין קארד או אישור שהיה חוקי- להצטרף לכוחות המזוינים.

שורה תחתונה- בשביל להיות טייס אתה צריך להיות אזרח אמריקאי, אבל עדיין ישראלי שנולד בארץ יכול לקבל אזרחות ולהפוך לטייס.
בשביל להיות איש צ"א לא צריך אפילו אזרחות אמריקאית, רק אישור שהיה חוקי.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:45

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר