
13-03-2013, 08:22
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 06.01.12
הודעות: 6,549
|
|
|
פולש מאפריקה פרץ לדירה בדרום ת"א. ניסה לתקוף ילדה בת 8 ודקר את אמא שלה.
"דרמה לילית בתל אביב: נתין זר מאריתריאה חשוד כי פרץ בדרום העיר, ניסה לתקוף ילדה בת 8 ודקר את אמה. למרבה המזל, אב המשפחה, שכנראה מתמחה באומנויות לחימה, התעורר מהמהומה, השתלט על התוקף והצליח לנטרל אותו. הנתין הזר נפצע קשה ואיבד את הכרתו. האם נפצעה באורח קל. נבדק חשד שהנתין ניסה לתקוף מינית את הילדה.
מחקירה ראשונית של מרחב יפתח עולה כי הנתין הזר הגיע לבית הפרטי בדרום תל אביב בשעה 5:30. הוא הצליח להיכנס ככל הנראה מהחלון שפונה לרחוב הקטן ואז הגיע לחדר הילדה וניסה לתקוף אותה. קולות הבכי שלה העירו את בני הבית"
האם התעוררה ורצה לכיוון חדר הילדה, אך הופתעה על ידי הפורץ שדקר אותה בבטנה.
למרבה המזל, באותן שניות התעורר האב, והצליח במהירות להתעשת ולהבין את הסיטואציה המסוכנת. בינו לבין התוקף התפתח עימות אלים, שבסיומו הצליח האב לנטרל את החשוד. החשוד נפצע קשה ואיבד את הכרתו".
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4355736,00.html
כואב הלב שהתוקף נשאר חי בסוף האירוע הזה.
אתמול קראתי שבג"ץ, בעקבות עתירה שהוגשה אליו, שוקל לאסור על המדינה להמשיך ולעצור את הפולשים מאפריקה שמצליחים לעבור את גדר המיליארדים בדרום. אין גבול לטמטום האנושי.
|