08-04-2009, 01:18
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 17.03.07
|
|
יש, בלי כל ספק, חיילים יהודיים דתיים בצה"ל שביום פקודה ירימו את נשקם/הכשרתם כנגד החלטות חוקיות שהתקבלו בישראל. עד היום זה קרה פעמיים או שלוש, תקן אותי אם אני טועה. וזה בלי להגיע לפוליטיקה שבוודאי תצוץ כאן בהמשך.
הטענה שגרסה שמרבית יוצאי הישיבות/מכינות/הציבור "הכתום" ינהג כך או פשוט יסרב פקודה בזמן אמת קרסה, עד אז השמיצו בישראל ציבור שלם בלי למצמץ יותר מדי, וחובת ההוכחה היתה על כתפי אותו ציבור.
זה שבדואים נהרגים כדי להגן עלי ועל ישראל זה מאוד יפה; משלמים להם בשביל זה. אם תשלם להם יותר, ייתכן שהם יעלימו עין או יסייעו לך להבריח קצת סמים לישראל, מכיוון שפחות אכפת להם מישראל כמדינה, יותר אכפת להם מהמשפחה והאוכל לילדים. ואני לא מאשים אותם בכלל. כבר נאמר שאין להם הרבה אופציות מחוץ לצבא. אני אצפה מהם לנאמנות אחרי שישראל תדאג להם, כרגע זה לא קורה.
בחיפוש מאוד מהיר מצאתי שני אירועים של בני מיעוטים בשירות קבע (נגד וסא"ל) שהואשמו במגע עם סוכן זר והאשמות דומות, תוך שבמקרה אחד מדובר על שיתוף פעולה עם עוד שני בני מיעוטים.
במקביל, מצאתי שני אירועים של יהודים כאלה, אחד מהם די לוקה בנפשו (פנה לאיראן דווקא, המסכן). זה כבר מציג את הטענה שלי על אחוזים גבוהים יותר על אדמה מוצקה יותר. לגבי מספרים מוחלטים - במשאבים שלי לא ניתן להשיג את המספרים, אבל אני מוכן לשים על כך את ראשי.
אגב, יצא לי להיות במגע עם הרבה מאוד בדואים, כאלה ששירתו, כאלה שמשרתים, כאלה שישרתו, כאלה שלא שירתו ולא ישרתו... רק אחד מהם היה באמת נאמן לישראל כמדינה (או שהיה שחקן יוצא דופן)- הוא דווקא החליט להשתחרר מתישהו משירות קבע ולעשות לביתו בדרכים אחרות.
נערך לאחרונה ע"י NehemiaG בתאריך 08-04-2009 בשעה 01:24.
|