לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-04-2013, 02:17
צלמית המשתמש של linuxsboot
  linuxsboot linuxsboot אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.04.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Silent Gillian שמתחילה ב "צרפת אישרה נישואים חד-מיניים"

מסכים עם חתונה של גבר עם גבר/אישה עם אישה,אבל לא אימוץ ילדים של זוגות כאלה דרך המדינה. זכויות רפואיות,רכוש משותף בהחלט,אבל לא אימוץ ילדים בחסות המדינה ולא הכרה שהבעל השני/האישה האחרת הלא ביולוגים הוא/היא הם ההורים של הילדים.

בעל ובעל או אישה ואישה לא צריכים לאמץ ילדים בחסות המדינה,כי זה לא טבעי לילד.
אישה ואישה יכולות למצוא גבר ולהכנס דרכו להריון בדרך הטבעית או לקנות זרע מבנק פרטי ולא מהבנק של המדינה, בעל ובעל יכולים לשלם לאישה אחרת ללדת להם ילד שיהיה להם משפחה,אבל לא לאמץ בחסות המדינה ולא לתת לאישה האחרת או לבעל השני הכרה שהם ההורים של אותו ילד במיוחד אצל זוג חד מיני שהם בעל ובעל או אישה ואישה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-04-2013, 04:57

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "יחי הצביעות. אתה נשמע ליברלי..."

יש הבדל גדול בין משפחה רגילה לבין משפחה חד מינית מצד ההורים אחרי הכל.

אם חד הורית או אב חד הורי שהם אלמנים או מחלה נפשית של הבעל או האישה איתם אין שום בעיה ורק משפחה חד הורית של אישה ואישה או בעל ובעל זה לא תקין עם ילד.

אני מכיר בזכות שלהם להתחתן, רכוש משותף ובכל הנוגע לילדים לאמץ בכסף פרטי משלהם בלבד בלי עזרה מצד המדינה ילדים מארצות אחרות או לשלם לאישה אחרת ללדת את הילד בשבילם (בעל ובעל),ולאישה ואישה להכנס להריון מגבר שהן בחרו או לקנות זרע באופן פרטי,אבל לא לאמץ מהמדינה וההורה הלא ביולוגי לא יכול להרשם כהורה של הילד בניגוד לדרישה של חלק מאותה קהילה.
will you marry me nesli barda? Operating system: Linux The day Microsoft & apple makes a product that does not suck will be the day they start making vacuum cleaners. say no to Apple&Facebook&MS&Samsung IL&Nokia&Hot&Yes,but say yes to Google

ישן 24-04-2013, 12:36
  hwarang hwarang אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.07.05
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי linuxsboot שמתחילה ב "חשבתם פעם מה ילד כזה יעבור..."

אני ממש לא מסכים עם דברייך.
מחד, אני חושב שלילד צריך להיות גם אבא וגם אמא, שתי דמויות סמכותיות שונות שאחראיות על התפתחות הילד.
אבל מאידך, אין מה לעשות , ולפעמים רוצה הגורל ואחד ההורים נפטר, ואז אם/אב חד הורי צריך לגדל את הילד לבדו.
ומבחינתי אין שום הבדל בין זה לבין 2 הורים מאותו המין שמגדלים את הילד.
ולהגיד שיש הבדל זו צביעות. אז אולי הילד יסבול מכמה אי נעימויות בבתקופת התבגרותו כשהוא יבין באיזו סיטואציה הוא נמצא, אבל אני מכיר גם המון ילדים "נורמאליים" שחווים את אותה הבעיה.

אז עד שיבוא עלינו העתיד ונחיה בעולם קר וחסר פניות בו תועלת ומימושה תיעשה אך ורק ע"י מחשב וללא התערבות רגשי אנוש, עולם בו רובנו בכלל לא יקבלו את האישור להביא ילד לעולם בשל חוסר התועלת שבכך או חוסר היכולת שלנו כהורים- עד אז אין לך סיבה להפלות בני אדם כנגד בני אדם אחרים.
ישן 24-04-2013, 15:26

בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "אני ממש לא מסכים עם..."

אם גבר ואישה מתגרשים וכל אחד מהם יוצא מהארון, ויש להם ילדים כבר משלהם במקרים כאלה אין מה לעשות במקרה כזה,אבל אישה ואישה או גבר וגבר שהם בלי ילדים אין סיבה שהמדינה תיתן להם עזרה עם ילדים, כי כפי שאתה אמרת כמוני ילד צריך אבא ואימא עם שתי דמויות סמכותיות שונות שאחראיות על התפתחות הילד ואצל זוג נשוי חד מיני המצב הוא הרחק מהמצב הזה.

אני הייתי גם נותן עדיפות במשמורת והבית,אם אחד ההורים יצא מהארון והם התגרשו בגלל זה להורה שיש לו/ה משיכה למין השני,אם אין לו או לה בעיות ולא להורה שיצא מהארון,כי ילד לא אמור לגדול בסביבה שאישה גרה עם אישה או גבר גר עם גבר.

ישן 24-04-2013, 13:52
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "יחי הצביעות. אתה נשמע ליברלי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
באותה מידה, לפי הטיעון שלך, אם הדבר היחידי שטוב לילד הוא שני הורים, זכר ונקבה, הרי שצריך לקחת את הילדים ממשפחות חד הוריות, כי גם זה לא טבעי....

אני מסכים עם השורה התחתונה שלך (כלומר גם אני מאמין שאין שום בעיה עם זה שזוגות חד מיניים יאמצו ילדים, ואני לא חושב שיש שום סיבה להאמין שהם יהיו הורים פחות טובים).
עם זאת האנלוגיה שלך לא נכונה. יש הבדל מהותי בין מתן זכות באופן אקטיבי, לבין אי מניעה של זכות באופן פאסיבי. כלומר יש הבדל בין המצב שבו המדינה בוחרת שלא להעביר ילד שנמצא בחסותה למשפחה מסוימת (חד הורים / חד מינית / כל קריטריון אחר), לבין המצב בו המדינה לוקחת ממשפחה שכזו את הילדים שלה.
בדיוק בגלל הסיבה הזו כל משפחה שמבקשת לאמץ ילד צריכה לעבור בדיקות רקע מקיפות שמטרתן להוכיח שהמשפחה אכן מסוגלת לגדל את הילד, ומצד שני בשביל להביא ילד לעולם בדרך הטבע לא צריך לקבל רישיון מאף אחד.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:18

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר