לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-05-2013, 14:42
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
אישום: אנס בת 12 מגיאורגיה.

ציטוט:
ביר לאם במשך כמה חודשים סכום של כ-700 דולרים, ובדצמבר 2011 טס פעם נוספת לגיאורגיה ונפגש עם האם ובתה במלון בטיביליסי. במהלך הביקור במלון סיכמו נס והאם כי היא תאפשר לו לצלם את בתה בתנוחות מיניות, ובתמורה הוא ישלם לה סכום כסף בסך 100 דולרים בחודש. במהלך שלושה ימים צילם נס מאות תמונות פורנוגרפיות וסרטונים בהם מופיעה הקטינה, ואף אנס אותה וביצע בה מעשים מגונים מול המצלמות. האם, כך נטען, סייעה לנס בצילומים.

ציטוט:
נס נידון בעבר לחמש שנות מאסר בגין עבירות של שוד, חטיפה לשם רצח או סחיטה, הדחה באיומים ובכוח, כליאת שווא ועבירות אלימות אחרות.

http://news.walla.co.il/?w=/10/2639716

נערך לאחרונה ע"י The_Equivocator בתאריך 06-05-2013 בשעה 14:44.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-05-2013, 20:45
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "אין שום דבר גמיש בהגדרה של..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי MS_Rogue
אין שום דבר גמיש בהגדרה של כפייה.

אתה חושב על גמישות בהגדרה של מה היא סטייה (והדוגמא שנתת - גילוי עריות בהסכמה - היא בדיוק זו). על זה אפשר להתדיין פה דיון פילוסופי עמוק לגבי מה היא סטייה ומה לא, אבל בסופו של דבר, גלוי עריות בהסכמה איננו ברמת הסטייה והדפיקות של אונס, בטח ובטח שלא ברמת הדפיקות של אונס של ילדה בת 12 על ידי מבוגר.

אני בכוונה הלכתי לדוגמא הזאת כי היא יותר נוחה.

אני יכול בקלות לתת דוגמא לגמישות בהגדרה של כפייה. גבר בן 19 ששכב עם בחורה בת 16 אנס אותה. גם אם זה היה בהסכמה מלאה הרי שלפי החוק הוא כפה את עצמו עליה. אז פה הגמישות היא ע"פ גיל (ואפילו יותר מכך, אם בת 16 שוכבת עם בן 16 זה לא כפייה, אבל אם היא שוכבת עם בן 17/18/19 זה כבר כן כפייה).

בוס בחברה ששוכב עם המזכירה שלו- שוב בהסכמה מלאה, כפה את עצמו עליה בגלל יחסי המרות.
הם יכולים להיות במערכת יחסים ארוכה ואמיתית, אבל מבחינת החוק הוא כופה את עצמו עליה.

בקשר לספקטרום של סטיות- אין ספק שיש סטיות חמורות יותר וחמורות פחות. פטיש רגליים לא דינו של פטיש BDSM, זה לא אומר שהאחד סטייה והאחר לא.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 08-05-2013, 12:04
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי sheep שמתחילה ב "[QUOTE=golani_2]חובת ההוכחה..."

כבשה, אין לי כוח לטרוליות שלך היום.
מבחינה משפטית וציבורית בכל מה שקשור לנושא של תקיפה מינית (החל מהטרדה מינית ועד אונס, עבור בכל התחנות בדרך) הנאשם מוחזק תמיד בחזקת אשם עד שיוכח חף מפשע ולא להיפך.
הדוגמאות שופעות, כולל דוגמא בולטת שרצה עכשיו על המסכים של כולם.

בכמעט כל תרחיש- בעיקר אלו הרחוקים מעין הציבור והם הרבים, העו"דים מייעצים לקליינטים שלהם להודות באשמה כדי לאפשר עסקת טיעון או הפחתה בעונש, אפילו אם הם זכים כשלג מהסיבה הפשוטה שאפילו אם יצליחו לצאת זכאים חייהם הפרטים יהרסו.

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

ישן 08-05-2013, 03:04
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי meac שמתחילה ב "היא לא? איך זה? סטייה במשמעות..."

ראשית - היגיון אבולוציוני? לא כל תכונה בכל יצור חי מראה היגיון אבולוציוני. תיאוריות תומכות כמו תיאוריית ההכבדה של פרופ' אמוץ זהבי נדרשו כדי להסביר חלק ניכר מן התכונות הנפוצות בבעלי חיים ובני אדם. לא בכל התכונות יש היגיון אבולוציוני אבל קיומה של ההומוסקסואליות כבר מקדמת דנן מעיד על כך שמדובר במשהו שיושב עמוק בד.נ.א האנושי.

שנית - תופעות של הומוסקסואליות נפוצות לא רק בבני אדם אלא בבעלי חיים אחרים. לא תמיד ניתן להסביר אותן
http://en.wikipedia.org/wiki/Homose...vior_in_animals
אני יכול לומר לך מניסיון אישי שגם בעלי חיים שאינן תלויי יחום (במקרה שלי, אני מדבר על ברווזות) מפתחים לעיתים מערכת יחסים הומוסקסואלית שנמשכת...

לבסוף - בהתחשב בכך שהנורמה האנושית כללה הומוסקסואליות פעמים רבות לאורך השנים (לך אחורה לפחות עד יוון העתיקה), קשה לומר שזו לא נורמה. עליית הכנסייה הקתולית באירופה מחצה את הנורמה, לפחות מן הפה לחוץ, אבל ככל שהשפעתה של הכנסייה הזו הולכת ומתדרדרת, חוזרת ההומוסקסואליות להיות נורמה.

ישן 08-05-2013, 05:36
  liorif liorif אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.05
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "ראשית - היגיון אבולוציוני? לא..."

ציטוט:
אבל קיומה של ההומוסקסואליות כבר מקדמת דנן מעיד על כך שמדובר במשהו שיושב עמוק בד.נ.א האנושי.

להזכירך, גיל ההסכמה המינימלי לקיום יחסי מין שנהוג היום זו המצאה די חדשה. לפי ההלכה למשל, מי שמגיעה לגיל 12 וחצי כבר נחשבת לבוגרת.

ציטוט:
לבסוף - בהתחשב בכך שהנורמה האנושית כללה הומוסקסואליות פעמים רבות לאורך השנים (לך אחורה לפחות עד יוון העתיקה), קשה לומר שזו לא נורמה. עליית הכנסייה הקתולית באירופה מחצה את הנורמה, לפחות מן הפה לחוץ, אבל ככל שהשפעתה של הכנסייה הזו הולכת ומתדרדרת, חוזרת ההומוסקסואליות להיות נורמה.

זה עדיין לא נכנס להגדרה של נורמה, משום שנורמה מוגדרת כמה שנפוץ בקרב רוב האוכלוסיה, ורוב האוכלוסיה היא הטרוסקסואלית באופן מובהק.
לפיכך, חרף העובדה שאין שום סיבה רציונלית לאסור אותה, הומוסקסואליות היא עדיין התנהגות מינית שחורגת מן הנורמה.
כמו כן, ההומוסקסואליות שהייתה נהוגה ביוון הייתה ברובה בין גברים בוגרים לנערים, ובוא נגיד שאני לא לגמרי משוכנע שרובם היו בני 16-17...
ישן 08-05-2013, 12:06
  The_Equivocator The_Equivocator אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.02.04
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "ראשית - היגיון אבולוציוני? לא..."

ציטוט:
ראשית - היגיון אבולוציוני? לא כל תכונה בכל יצור חי מראה היגיון אבולוציוני. תיאוריות תומכות כמו תיאוריית ההכבדה של פרופ' אמוץ זהבי נדרשו כדי להסביר חלק ניכר מן התכונות הנפוצות בבעלי חיים ובני אדם. לא בכל התכונות יש היגיון אבולוציוני אבל קיומה של ההומוסקסואליות כבר מקדמת דנן מעיד על כך שמדובר במשהו שיושב עמוק בד.נ.א האנושי
שנית - תופעות של הומוסקסואליות נפוצות לא רק בבני אדם אלא בבעלי חיים אחרים. לא תמיד ניתן להסביר אותן
http://en.wikipedia.org/wiki/Homose...vior_in_animals
אני יכול לומר לך מניסיון אישי שגם בעלי חיים שאינן תלויי יחום (במקרה שלי, אני מדבר על ברווזות) מפתחים לעיתים מערכת יחסים הומוסקסואלית שנמשכת...

גם פדופיליה, בדומה לגלוי עריות נפוצה לא רק בבני אדם, כך למשל את הדוגמה המוכרת של בובונים, הם מזדווגים כולם האחד עם השני, ללא תלות במין, או בגיל, או בייחוס המשפחתי, אז מה זה מוכיח בדיוק?
ציטוט:

נהדר, זה טעון מנצח, אין כמו לבסס את דבריך על "נורמות" אנושיות(אלוהים ישמור).
אם היית לומד קצת, היית יודע שפדופיליה הייתה נורמטיבית לגמרי בחלק מתרבויות העבר.
ישן 08-05-2013, 09:27
צלמית המשתמש של benny.zhit
  benny.zhit benny.zhit אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.01.09
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "אתה קשה הבנה.(ברמות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי The_Equivocator
בשני המקרים יש סטייה מינית, ואם אחד מהם "דפוק בראש", אז כך גם האחר. זה שלפני כמה שנים בישראל הוציאו הומוסקסואלים מרשימת חולי הנפש, ופדופילים לא, זו סתם צביעות.

אתה מפספס את ההבדל בין מחלה לשונות. כאשר חריגה מסויימת מהנורמה (ואתה יכול לקרוא לזה סטיה, אם תרצה) גורמת לנזק, אפשר לקרוא לה מחלה, אבל כאשר היא לא מפריעה לאף אחד, הרי שמדובר בסך הכל בשונות.
ילד שנולד עם סיסטיק-פיברוזיס שונה ממרבית האוכלוסיה, והשונות שלו פוגעת לו בבריאות, ולכן היא נקראת מחלה. ילד שנולד ג'ינג'י, הוא גם שונה ממרבית האוכלוסיה, אבל מכיוון שהשונות שלו לא מפריעה לו או לאף אחד אחר, ואין בה שום רע, אין מקום לקרוא לה מחלה.
כך גם ההבדל בין הומואים לפדופילים. האחד הוא שונות שאינה מפריעה לאף אחד, והשני הוא מחלה שפוגעת בחולה ובסביבתו.

ישן 08-05-2013, 14:09

בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי בנג'ו שמתחילה ב "ואם ניקח למשל בנאדם שהוא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי בנג'ו
ואם ניקח למשל בנאדם שהוא נקרופיל ומעוניין לשכב עם מושא אהבתו (שהסכים כמובן לפני מותו לכך...) ולא פוגע באף אחד.

זו דוגמה קצת מורכבת בעייני.
ברגע שאדם מת הזכויות שלו מוטלות בספק, מכיוון שהוא כבר לא קיים. מי שמקבל את הזכויות על הגופה שלו זו המשפחה שלו, מה שבא לידי ביטוי בכל הסוגיה של תרומת איברים. כך גופת האדם המת אינה עוד אדם, אלא למעשה רכוש של מישהו אחר. זכותך לקיים יחסי מין עם הרכוש הזה מותנה, לדעתי, בהסכמה של מי שהרכוש הזה שייך לו... זה כמו שתרצה לקיים יחסי מין עם מקרר - אם המקרר שלך, שיהיה לך לבריאות, אם הוא שלי, ואני מסכים, כנ"ל, אבל אם הוא שלי ואני לא מסכים, הרי שאין לך זכות לעשות זאת.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי בנג'ו
אם אני נגעל גם ממנו וגם מהומו/לסבית ורוצה לאסור את שניהם, האם אני ליברל?

לא.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי בנג'ו
אם אני נגעל ממנו וגם מההומו/לסבית אבל כל עוד זה בהסכמה לא אכפת לי, האם אני ליברל?

במידה מסויימת - אם אתה נגעל מהאקט המיני זו זכותך, אבל אם אתה נגעל מאדם, רק בגלל ההעדפות המיניות שלו, הרי שקשה לקרוא לך ליברל במלוא מובן המילה.

ציטוט:
במקור נכתב על ידי בנג'ו
אם אני אוסר עליו לעשות את מה שעושה אבל מתיר להומו/לסבית לעשות כן, האם אני ליברל?

זה בכר תלוי במה שכתבתי למעלה - כמו שהסברתי המקרים לא ממש חופפים, מפני שאדם מת הוא לא ממש אדם.

*ליברל= בנוגע לעניינים הללו בלבד.[/QUOTE]

ישן 08-05-2013, 14:13

בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "אתה צודק.(באופן חלקי) כי לא..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי The_Equivocator
אתה צודק.(באופן חלקי)
כי לא כל מי שסובל מפדופיליה הוא אנס בפוטנציה, רבים מהפדופילים לא ממשים את הרצונות שלהם ואין שום הבדל בינם לבין הומוסקסואלים, פדופיל שלא מצליח לרסן את עצמו בהחלט מסוכן לחברה, ואז זו כבר מחלה שדורשת טיפול(הפרדה מהחברה).

קראתי עכשיו שוב את מה שכתבת, ואני לא לגמרי מסכים.
פדופיליה זו בכל מקרה מחלה, בין אם היא באה לכדי מימוש ובין אם לאו. אם היא באה לידי ביטוי היא מחלה, מפני שהיא פוגעת בפדופיל ובילדים שהוא תוקף, ואם היא לא באה לידי ביטוי היא עדין מחלה, שכן היא גורמת לפדופיל לא להיות מסוגל לממש את היצר המיני שלו, מה שככל הנראה גורם למידה של סבל.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:59

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר