30-06-2013, 19:43
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.05.05
|
|
הצורך לדרוך בארץ הקודש נובע מהפחד שמושתל בנושאי הנשק שמא "הנשק יפלוט כדור". זה נולד מריבוי פליטות כדורים עקב משמעת נמוכה מאוד ומודעות ברמה ילדותית של היורים.
או שפשוט הגויים עבדו על היהודים והיו מוכרים להם אך ורק את האקדחים הסוררים והמופרעים שאף פעם לא מבינים מה זה "נצור".
השיטה יעילה מאוד, משום שסטטיסטית, יש הרבה יותר פעמים בהן האקדח יוצא מהנרתיק בלי שבאמת צריך לירות במישהו מאשר פעמים בהן האקדח יוצא מהנרתיק ויש הצדקה למישהו שבצד השני לקבל כדור.
זה מאלץ את היורה החובבן\שלומיאל\בלתי אחראי\ילדותי\בעל אישיות גבולית לבצע פעולה מורכבת בשתי ידיים ורק אחרי כן לכוון את האקדח אל מה שנדמה שזו המטרה שלו.
הבנת?
אגב, יש שמועה על ארגונים חמושים של יהודים שכבר הלכו קדימה ועזבו את השיטה המוצלחת הזו לטובת השיטה המפגרת של הגויים, שהולכים עם כדור בקנה כל יום, כל היום. אשכרה.
לך תבין.
ולגבי האגודלים, אתה אל תדחוף לי אגודל, ואני לא אדחוף לך.
(thumbs up)
בריאות ואושר.
"שבעה דברים בגולם ושבעה בחכם. חכם אינו מדבר לפני מי שהוא גדול ממנו בחכמה, ואינו נכנס לתוך דברי חברו, ואינו נבהל להשיב, שואל כהלכה ומשיב כעניין, ואומר על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון, ועל מה שלא שמע אומר לא שמעתי, ומודה על האמת. וחילופיהן בגולם.;" מסכת אבות- פרק ה', משנה ז'
|