02-06-2013, 13:22
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 12.05.06
|
|
א. אני לא מיכל, מיכל היא ביתי.
ב. צר לי לבשר לך, אך גם ממזר הוא יהודי. יהדותו איננה בספק, אלא רק הופך הוא לפסול חיתון.
ג. לא מאמין לרבנות הראשית? tough luck... לשמחת הרוב השפוי במדינה הזו, שאשכרה עובד למחיתו, משלם מיסים גם עבור הציבור שלך (ואני מרגישה זאת היטב בכיס, כי בגלל מיעוט משלמי הארנונה בי-ם, העיריה גובה את הארנונה בתשלום אחד), משרת בסדיר ומילואים (כן, גם אני שירתתי 12 שנים במילואים) וחלקו הלא מבוטל מוצא גם זמן ללמוד דף יומי כ-ל יום (הבוס שלי לדוגמה), הרבנות הראשית היא זו הקובעת. לא אתה, ולא הציבור שלך תקבעו מיהו יהודי. לא עכשיו, ואני מאד מקווה שגם לא בעתיד. לא טוב לכם עם הרבנות? תמשיכו לעשות מה שאתם עושים גם כיום - תסתגרו לכם בציבור שלכם. רק מה? רדו לי מהכיס. לא משלמים ארנונה? תדאגו לעצמכם למערכת מים וביוב, תאורת רחוב, פינוי זבל ולגינות משחקים לילדים. לא טוב לכם מוסדות המדינה? אז אף מוסד שלה לא טוב. גם הביטוח הלאומי. לא טוב לכם כשרות של הרבנות הראשית? תתכבדו ותשלמו ר-ק אתם עבור כשרויות מהודרות. אני יכולה להמשיך... בקיצור, את חלומות האוטונומיה החרדית אני מאחלת לכם להגשים. אותי רק מעניין ממה אוטונומיה כזו תתקיים...
|