לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-07-2013, 23:20
  משתמש זכר Private Private אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.10.04
אתה יודע,
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "ידיאו: חיילים הכו עיתונאים שתיעדו הפגנה בכפר קדום, 21.6.2013"

תמיד תהיתי איך יצא שאנחנו מרכז כל הרוע בעולם הזה.
פשוט, מדהים אותי כל פעם מחדש איך כל הזכויות הניתנות במדינה שלנו לאזרחים - מנוצלים כדי להזיק לה ולא כדי לעשות שינוי אמיתי. או כדי לשפר משהו במדינה. שהרי התצלומים הערוכים האלה והדה-לגיטימציה לישראל לא מובילים אף אחד לשום מקום. מה הטעם בעצם?

שהרי אף אחד מאותם פעילי זכויות אדם לא יעז לפעול במדינות שאין בהם זכויות לאזרחים. באותו הרגע יתלו אותם. איפה כל אותם פעילים בנוגע לזכויות אדם ברוסיה? בסין? בקוריאה הצפונית? באיראן? סוריה? מצרים? ויודע מה, אפילו בעזה? פשוט פחדנים.

אני באמת הייתי רוצה לראות הודעה שכזאת נגד אחת המדינות האלה בפורום שלהם. ימצאו אותך ואתה תיתלה במקום. או תעלם. הקטע המעניין הוא שאף אחד לא ישאל אותך.

זה משעשע אותי כל פעם מחדש לחשוב על זה. אז תודה. גרמת לי לחייך בהנאה.

ויודע מה? באופן פרדוקסלי למדי, דווקא עצם זה שאנחנו נותנים ומאפשרים ביקורת שכזאת, הופכת אותנו למדינה נאורה... מדהים!

נערך לאחרונה ע"י Private בתאריך 16-07-2013 בשעה 23:25.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-07-2013, 00:25
  Populous Populous אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.13
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Homo sapiens שמתחילה ב "ידיאו: חיילים הכו עיתונאים שתיעדו הפגנה בכפר קדום, 21.6.2013"

בהמשך לתגובתו של maorhag: בזמן השירות שלי הייתי עד לאירוע שקרה בגזרת חברון בו פעילי שמאל (גם ישראלים וגם זרים) שילמו כסף לפלשתיני כדי שיצית שדות של מאחז באיזור, כל זאת על מנת שהם יצלמו את האירוע ויפיצו אותו כדי להראות את פשעי המתנחלים. לצערו של אותו "צעיר תמים" המאחז היה מורכב אמנם ממספר בודד של משפחות שבהן הבן הכי "ג'ובניק" במאחז היה מפלס"ר צנחנים, המתיישבים תפסו אותו ואירגנו לו יום כיף בבית חולים (אין צורך לומר כי מיד כל הפעילי שמאל ברחו והפקירו את אותו פלסטיני שאת כישוריו שכרו ואנחנו,חיילי "הכיבוש המפלצתי", היינו צריכים להזמין לאותו אידיוט אמבולנס)
אז בפרפרזה למילים שפתחת בהם: "תחשבו מה פעילי שמאל עושים כאשר אין חיילים באיזור ואין תיעוד של הסרט המלא שהם מצלמים".

דרך אגב, באותה כתבת יש תגובה של דובר צה"ל שאומר שהצלמים לפני זה תקפו את חיילי צה"ל ומאחר שהסרטון (בצורה חשודה...) מתחיל רק במכות, יש פה למעשה גירסא מול גירסא. למה אתה מקבל אוטומטית את גרסת המתפרעים ולא את גירסת אלה שמגינים עליך? מה אתה היית עושה אם מישהו היה תוקף אותך? (לצורך העניין, תחשוב שהוא מתנחל אם זה מקל על ההתלבטות)

אתה מתלונן שמתייחסים אליך כטרול? אז בבקשה, תביא סימוכין לטענה שלך שמה שמתרחש ביהודה ושומרון הוא אפרטהייד (אני ממליץ שקודם תדע מה פירוש המילה, כי מההודעות שלך עד עכשיו אתה ממש לא מבין מה זה)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר