לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-08-2013, 14:42
  kkr3 kkr3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
מעניין, מדובר על סיפור סבוך ביותר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "אישום: חרדי קיצוני מירושלים הציע לרגל עבור איראן"

זעזוע - חרדי ממאה שערים בראש רשת ריגול רוסי בישראל - ואף אחד לא יוצא להפגין הם מפחדים על נשמתם ומעדיפים לשתוק - מתברר כי נטורי קרתא מלאה בספק יהודים

מדובר בפרשה שמזעזעת כבר את אמות הסיפים החרדי, גם ולמרות שיש הדוחים זאת וטוענים כי מדובר במושתל במי שהוא חרדי רק 15 שנה, אבל אל תשכחו מדובר במי שפיאותיו ארוכות ומסולסלות, מי שהוא חלק מן הקנאים בירושלים שהצליח לחדור עמוק לתוך משרדי ממשלה, - על פי בקשת המטפלים בחקירה אני נמנע מלפרסם מה תפקידו - ודאג לצלם ולהעביר לרוסיה, תוך כדי שהוא מפתח קשרים עם גורמים רבים שכלל לא ידעו כי כל מה שהם מעבירים לו מגיע לקרמלין

עד לשעת כתיבת שורות אלו נחקרו יותר מ-30 איש הקשורים בפרשה ביניהם פוליטיקאי חרדי מאוד ידוע הקשור לשמאלנים וחשוד כי הוא היה חלק ממערכת הריגול, ביודעין או שלא ביודעין את זה חוקרים

יש צו איסור פרסום על הפרשה, ולמרות שאני בניו יורק ויכול לפרסם את השמות, נתבקשתי שלא לעשות זאת ולא לחבל בחקירה אז אכבד את בקשתם ואכתוב רק זאת, שאם אכן יש אמת בחשדות אז זו תהיה אחת הפרשיות הכי סוערות ביהדות החרדית ויגרום לה נזק רב

שימו לב, החשוד המרכזי עצור כבר שבועיים ואף אחד מנטורי קרתא והקנאים החברים שלו יוצאים להפגין, הם מעדיפים לשתוק, הם יודעים במה מדובר וחוששים לחייהם, כמה מראשי נטורי קרתא בין הנחקרים אם כי להם לא היה חלק מעשי בריגול, אבל תמכו בו ויתכן כי לא ידעו כי הוא מנצל אותם

מדובר במי שהפך להיות חלק מהם לפני 15 שנה, ולפני עשר שנים אף מצא אשה בחברתם וחי עימם הפך לחלק מהם אם כי האבסורד הכי גדול בסיפור הזה, נטורי קרתא והוא עובד עם הציונים

הפרטים עדיין סמויים אם כי מהחקירה דלפו הרבה, קשה לקבוע בוודאות מה החשד, הדבר היחיד שברור כי הוא עבד בשביל מערכת הריגול הרוסי שנים, ומתברר מתוך החקירה כי הוא הפך לחרדי על מנת לרגל למען רוסיה

במילים אחרות, בעלי תשובה עכשיו חשודים כי הם מרגלים, ובמקרה הזה הוא אף משחק את חייו קנאי אם כי עכשיו אומר לי אחד שמכיר אותו כי בחיים הפרטיים שלו הוא לא צדיק בכלל, למרות ששיחק את כל התלבושת החרדית, ונמנה על הקנאים

אין הרבה חומר עליו מפני שלא ברור מי הוריו, הם ברוסיה, לא ברור אם המשפחה שלו אכן יהודים, יתכן והוא שיחק עם שם יהודי על מנת שיחשבו שהוא יהודי. אבל גם אם נניח שברור שהוא יהודי, הוא בא ממשפחה שהתנכרה לדת והפך לבעל תשובה וחרדי קנאי שמשרת את השטן

הסיפור כולו אמור היה היום להתפרסם, אבל בית המשפט אסר את הפרסום בינתיים

סיפור הגעתו לארץ וחזרתו בתשובה היה סיפור כיסוי לרשת מרגלים שפעלה במרכז הארץ. שהבחור שנעצר היה מעפילם. זה החל בהכנסת סוכנים בכור הגרעיני בשורק ועד לעובד בכיר במשרד הביטחון שהצליח להגיע לעמדת מפתח. שחלק מפיתוחי טילי החץ 3 עברו דרך משרדו.
גורם במערכת הביטחון אומר, שברגע שיוסר צו האיסור פירסום, והמעצרים יסתיימו. הארץ תרעש לנוכח הגילויים המרעישים. שמעורבים בה גם בכירי הפוליטיקאים.

בנושא הזה יש עוד הרבה חומר ואי"ה ברגע שאקבל אור ירוק אדווח

http://www.bhol.co.il/forums/topic....81&forum_id=771

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-08-2013, 15:17
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
הרמב"ם זצ"ל כבר הזהיר על זה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "אישום: חרדי קיצוני מירושלים הציע לרגל עבור איראן"

ציטוט:
אין הרבה חומר עליו מפני שלא ברור מי הוריו, הם ברוסיה, לא ברור אם המשפחה שלו אכן יהודים, יתכן והוא שיחק עם שם יהודי על מנת שיחשבו שהוא יהודי. אבל גם אם נניח שברור שהוא יהודי, הוא בא ממשפחה שהתנכרה לדת והפך לבעל תשובה וחרדי קנאי שמשרת את השטן
http://www.mechon-mamre.org/i/e501.htm
[ד] אין מעמידין מלך מקהל גרים, אפילו אחר כמה דורות--עד שתהיה אימו מישראל: שנאמר "לא תוכל לתת עליך איש נוכרי, אשר לא אחיך הוא" (דברים יז,טו). ולא למלכות בלבד, אלא לכל שררות שבישראל--לא שר צבא, ולא שר חמישים או שר עשרה, אפילו ממונה על אמת המים שמחלק ממנה לשדות; אין צריך לומר דיין או נשיא, שלא יהא אלא מישראל: שנאמר "מקרב אחיך, תשים עליך מלך" (שם)--כל משימות שאתה משים עליך, לא יהיו אלא "מקרב אחיך". (רמב"ם הלכות מלכים פרק א הלכה ד)

https://sites.google.com/site/hamedinai/

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 01-08-2013 בשעה 15:19.
ישן 01-08-2013, 16:46
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.12.09
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "אם הכותרת הייתה "תושב הרצליה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי benny.zhit
אם הכותרת הייתה "תושב הרצליה נהרג בתאונת דרכים" היית מסיק מזה שכל תושבי הרצליה נהרגו בתאונות דרכים?
אילו הכותרת הייתה "תושב הרצליה נהרג בתאונת דרכים" ובגוף ההודעה היה נכתב "לא שאני מופתע... אבל זו בהחלט עליית מדרגה בנהיגה הרשלנית של הנהגים הגרועים האלה... או שהם בעצם יותר עברייני תנועה." האם נכון היה לייחס לכתוב את העמדה שכל ההרצליינים הם עברייני תנועה, או שמא העדר ההפתעה שלו התייחסה לזה שפלוטו במזל שבתאי היום?

אמר פסטן: שניהם גרועים, אבל עדיף להיות טיפש מאשר שקרן.
תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 01-08-2013, 20:40
  משתמש זכר channb channb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי hwarang שמתחילה ב "האם זו היא מסקנתי?"

ציטוט (מהודעתך בפתיחת האשכול):
לא שאני מופתע... אבל זאת בהחלט עליית מדרגה בשנאה העצמית של היהודים הללו...או שהם בעצם יותר עובדי אלילים.

לא שאני מופתע - כלומר החרדים הללו מסוגלים לנ"ל ולכן אני לא מופתע בכלל.
בשנאה העצמית של היהודים הללו - כלומר כל היהודים הללו נגועים בשנאה עצמית ועשויים לרגל כנ"ל.
או שהם בעצם יותר עובדי אלילים - ההם מתייחס לנ"ל כלומר לחרדים הקיצוניים שבמסגרת עבודת האלילים שלהם מסוגלים לרגל למען איראן.

אמור מעתה - דעתך אכן שכל חרדי קיצוני עשוי להתנהג כך כלומר לרגל למען איראן.
איש לא הכניס מילים לפיך להבא תחשוב על מה שאתה כותב לפני שאתה כותב, ובודאי שעליך לעשות זאת לפני שאתה מגיב.
ועל כך כבר אמר החכם ככלב שב על קיאו כן כסיל שונה באיוולתו.

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 01-08-2013 בשעה 20:50.
ישן 01-08-2013, 17:02
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 25 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "הוא לא יהיה הראשון:..."

ציטוט:
הוא לא יהיה הראשון: https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A...%A1%D7%A7%D7%99
ובהתחשב בזה שלישראל יש רקורד של 100% טעויות בהוצאות להורג באשמת ריגול, הייתי שוקל את זה שוב.
כידוע, טוביאנסקי "נשפט" בבית-דין שדה ולא בבית משפט אזרחי.
"בית-הדין" ש"שפט" את טוביאנסקי פעל ללא חסות חוק של ממש (החש"ץ נחקק רק בעשור הבא), ואף שאינני מכיר אותו, ספק רב אם ההליכים תאמו את הדין האנגלי-למחצה שנהג באותו זמן. בתור מומחה לנושאים כה רבים, "עם קבלות" כמו שהעדת על עצמך, אני בטוח שתוכל להפנות אותנו למקור שמנתח את ה"הליך המשפטי" שנערך לטוביאנסקי במסגרת הדין שנהג אז ויראה שהוא תאם אותו (אף שנערך לאחר מכן משפט לאחד האחראים, בבית-משפט אזרחי אמיתי, והוא נמצא אשם...).

ישן 01-08-2013, 18:02
צלמית המשתמש של פסטן
  פסטן פסטן אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי benny.zhit שמתחילה ב "אני אפנה אותך לכל המקורות..."

ציטוט:
אני אפנה אותך לכל המקורות הרלוונטיים, אשלח עותקים של הספרים והמסמכים הנוגעים בדבר לביתך, ואפילו אוציא דוקטורט בהיסטוריה של מערכת המשפט בארץ ישראל בתקופת המנדט ומלחמת העצמאות, רק כדי שאני אוכל להעביר לך קורס מזורז שיבהיר לך כל שאלה שמסקרנת אותך בנושא.
אבל אני אעשה את זה רק אחרי שתראה לי איפה טענתי שהמשפט שנערך היה תקין או שהוא תאם נורמות משפטיות כאלה או אחרות, או בכלל משהו כזה או אחר לגבי טיבו של אותו משפט ותקינותו.
אני אראה לך איפה טענת את זה ברגע שתראה לי איפה טענתי שאבו-חסן יותר טעים מהחומוס באבו-גוש, "או בכלל משהו כזה או אחר" לגבי הטעם של אבו-חסן.

ישן 04-08-2013, 14:12
צלמית המשתמש של MS_Rogue
  משתמש זכר MS_Rogue MS_Rogue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.03.10
בתגובה להודעה מספר 37 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "וכל הכרזת העצמאות מדברת על..."

זה טוב שאתה מתעלם מהתוכן....

"
אנו קובעים שהחל מרגע סיום המנדט, הלילה, אור ליום שבת ו' אייר תש"ח, 15 במאי 1948, ועד להקמת השלטונות הנבחרים והסדירים של המדינה בהתאם לחוקה שתיקבע על-ידי האספה המכוננת הנבחרת לא יאוחר מ-1 באוקטובר 1948 - תפעל מועצת העם כמועצת מדינה זמנית, ומוסד הביצוע שלה, מנהלת-העם, יהווה את הממשלה הזמנית של המדינה היהודית, אשר תיקרא בשם ישראל.

מדינת ישראל תהא פתוחה לעליה יהודית ולקיבוץ גלויות; תשקוד על פיתוח הארץ לטובת כל תושביה; תהא מושתתה על יסודות החירות, הצדק והשלום לאור חזונם של נביאי ישראל; תקיים שויון זכויות חברתי ומדיני גמור לכל אזרחיה בלי הבדל דת, גזע ומין; תבטיח חופש דת, מצפון, לשון, חינוך ותרבות; תשמור על המקומות הקדושים של כל הדתות; ותהיה נאמנה לעקרונותיה של מגילת האומות המאוחדות. מדינת ישראל תהא מוכנה לשתף פעולה עם המוסדות והנציגים של האומות המאוחדות בהגשמת החלטת העצרת מיום 29 בנובמבר 1947 ותפעל להקמת האחדות הכלכלית של ארץ-ישראל בשלמותה. "

הדברים המודגשים הם בחירות, שיוויון, חופש. בהתחשב בצרות העין של החברה האנושית, הטוענת שאי אפשר לקבל את זה בלי דמוקרטיה (אישית אני לא מסכים, אבל כרגע נניח שדעת הרוב אכן צודקת, למען הדיון), הרי שזו הצהרה ישירה על דמוקרטיה.
מה שלא מופיע במגילה הוא שמדינת ישראל תסגור שעריה לכל עכו"ם, גוי וסתם אנשים שלא מוצאים חן בעיני זרמים מסויימים ביהדות...

ולפני שמישהו ישלוף פה את זכות השיבה - לא סתם דיברתי על אותם גויים הנאמנים לערכי מדינת ישראל ומוכנים לתרום לה....

נערך לאחרונה ע"י MS_Rogue בתאריך 04-08-2013 בשעה 14:14.
ישן 04-08-2013, 14:28
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי MS_Rogue שמתחילה ב "זה טוב שאתה מתעלם..."

חוששני שאתה לא יודע מה פירוש המילה דמוקרטיה ואתה מתבלבל עם ליברליזם. ונניח בצד את העובדה שמדינת ישראל הייתה מאוד לא ליברלית בעיקר בחצי הראשון לקיומה.

כמובן שאתה יכול לעוות כל טענה כל עוד אתה מקצץ מספיק מהתוכן של המסמך המקורי ומדגיש את הדברים שבא לך.

במגילת העצמאות כתוב מפורשות- מדינת העם היהודי. לא כתוב דמוקרטית ואין אך רמיזה לדמוקרטיה. כן יש התייחסות לליברליזם.
אגב, אם תמשיך להתפלפל על דברים לא קשורים אפשר לטעון שבכלל אין אפילו ליברליזם. שיוויון זכויות לכולם היה גם ברוסיה הסובייטית. כולם אכלו חרא באופן שווה. שיוויון זכויות זה לא דמוקרטיה. דמוקרטיה זה מערכת שלטונית- בחירות חופשיות והוגנות, הפרדת רשויות וסמכויות וכו'.

אראל סג"ל

ותודה לדורון

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:40

הדף נוצר ב 0.08 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר