30-09-2013, 16:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 14.01.09
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
יש לך את זה בדמגוגי?
אני לא חושב שצריך להיכנס פה לדיון על מהי ציונות, אני לא חושב שאני צריך להבהיר את הזיקה שלי לתחום, אבל את הפראפרזה שעשית על להב"ה בקלות אפשר לעשות על ציונות.
"עידוד השמדת פלסטינים תמימים וכל העמים הערבים השכנים על רקע לאומני".
כמו שאמרתי, אני לא בקיא בכל מה שהארגון עושה, אני בקיא בחלק ואותו חלק הוא יותר ממוצדק.
|
אם אתה לא בקיא במה שהארגון עושה, אולי כדאי שתקרא קצת לפני שאתה רץ להגן עליו. אתה עשוי למצוא את עצמך מגן על ארגון שאתה לא באמת רוצה להגן עליו. בוא רק נאמר שראש הארגון הזה, בנצי גופשטיין, גורם לברוך מרזל להיראות כמו זהבה גלאון.
הנה כמה ציטוטים מפי האדון בכבודו ובעצמו:
בעקבות הלינץ' שביצעו עשרות נערים בשלושה נערים ערבים:
"הנערים הרימו את הכבוד היהודי מהרצפה ועשו מה שהמשטרה היתה צריכה לעשות".
על בעלי דירות שמשכירים לערבים:
"ברגע שהמידע יאומת, אנחנו מתכוונים לפרסם בפומבי את הפרטים של בעל הנכס בתפוצה רחבה מאוד, ואני בטוח שכל בעלי הדירות יחזרו בהם ויבטלו את החוזה עם הערבים"
על מורים ערבים שמלמדים בבתי ספר יהודיים:
"מורה ערבי לא יכול לשמש דוגמא!"
אין ספק שצריך להיות דמגוג כדי להגיד שיש כאן קורטוב של גזענות.
ציטוט:
במקור נכתב על ידי golani_2
אז אני מבין שכבודו נגד קיומם של ארגונים לא ממשלתיים? מה שאתה אומר גובל בפאשיזם (תמיד חלמתי להגיד את זה לשמאלני...) מה גם שלארגוני שמאל יש בערך פי 14764398 יותר ארגונים כאלה ולא, אני לא מגזים.
כן, הריבונות והסמכות לפעול בכוח תו"כ פגיעה בזכויות היא אך ורק של מוסדות המדינה, לעומת זאת- להעיר את תשומת לב הציבור, ליידע את המוסדות הממונים, לרכז נתוניםף להפגין וכו' הן זכויות של כולם, כל עוד אינם חורגים מהסמכויות החוקית.
|
יש מעט מאוד דברים שאני מאמין שצריכים להיות מונופול ממשלתי. הסמכות לאכוף את החוק היא אחד מאותם דברים.
בהחלט יש מקום לארגונים שמטרתם לעודד אג'נדה מסויימת או לקדם ערכים מסויימים, כמו 'שלום עכשיו' בצלם, עמותת אלעד או 'המטה להצלת העם והארץ'.
להבדיל אין מקום לארגון עצמאי ששם מעצמו למטרה להתמודד עם תקיפה מינית של קטינות, ועם החזקה של נשים בניגוד לרצונן, כי הדרך להתמודד עם בעיות כאלה היא בכוח, והסמכות להפעיל כוח צריכה להיות בידי המשטרה בלבד. אי לכך, ברור שזו לא מטרתו האמתית של הארגון הנ"ל, שאכן קם כדי לקדם אג'נדה (גזענית), ולא כדי להגן על ילדות מאונס.
אתה מוזמן לעיין באתר של הארגון עצמו, ולראות כמה מהפעילות שלהם שהם עצמם מפרסמים נוגעת להתעללות מינית בילדות או נשים. כמעט אפס.