לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-12-2013, 23:12
  משתמש זכר dorM dorM אינו מחובר  
מנהל

חבר מתאריך: 26.07.08
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי efekt שמתחילה ב "באיטליה גם מוכרים לך במסעדות בזיל הזול "יין הבית""

לעניות דעתי זה יותר עניין של מדיניות הממשלה - מה היא מעודדת ומה היא מדכאת, והתשובה ידועה..
כמובן שתחרות מועילה אבל סף המינימום של המחיר נקבע לפי המדיניות.

אגב, עוד רשת קפה ב-5 ש"ח נפתחה בת"א:
http://www.globes.co.il/news/articl...?did=1000904431
בחלק האחרון של הוידאו מראים את המסעדה האיטלקית.
אין לי סאונד אז לא יודע מה אומרים שם..

תמונת המצב שיש לי לגבי הכלכלה במדינה שלנו זה שבאמצעות קומבינות אנשים טיפסו למעלה, השתלטו על שווקים (ריכוזיות) ודאגו שהמצב שטוב בשבילם יישאר כזה. ושאר האנשים התמימים ברובם סוחבים מה שמנחיתים עליהם. תוסיפו את המיסוי על כמעט כל דבר והמחירים מטפסים.
בניגוד למה שקורה במדינות אחרות כי שם המדיניות פשוט שונה...

ברור שבאיטליה או בכל מדינה אחרת יכולים להיות מוצרים יקרים יותר, אבל מה שנקרא "יוקר המחיה" הוא נמוך יותר ולכן זה פחות בעייתי בשבילם לקנות את המוצרים היקרים.
לא כל יום אנשים קונים תיק של פראדה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-12-2013, 14:41
צלמית המשתמש של golani_2
  golani_2 golani_2 אינו מחובר  
מנהל 20+, מו"ס

חבר מתאריך: 27.07.05
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי יוני.1 שמתחילה ב "כמה עולה מנת חומוס בשטחים ? (..."

לאפה שווארמה אמנם לא עולה 9 שקל אבל היא לא יקרה במיוחד. בחו"ל יקראו לה ג'יירו או ווראפ ויקחו עליה סכום נאה.
מנה פלאפל יכולה בכיף להיות 9 שקל ושוב חוזר הניגון- בחו"ל זה יכול לעלות הרבה יותר כי זה "אקזוטי".
לא אכלתי סביח בחיי אבל זה דה פאקטו "כריך אנטיפסטי", אני לא חושב שזה יעלה יותר מ20 שקל~ מקסימום.

"המודל האיטלקי מוכיח, אם כן, שניתן למכור מוצרי מזון ושתייה בבתי קפה בזול (וכנראה עדיין להרוויח), במקום לשווק כריכים ב-30-40 שקל."

זה משפט זול ופופוליסטי. אנחנו יודעים כמה הם משלמים על חומרי גלם? כמה הם משלמים שכירות, חשמל וכו'?

אראל סג"ל

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
ותודה לדורון

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר