לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-05-2005, 15:13
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
למה קילקלת את האשכול
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "הם שכחו להיות יהודים"

דווקא בעניין הזה נתניהו היה היחידי שצדק.
הוא טען שהשמאל מחלקים רובים לאויב כדי שיגן עלינו. הוא טען שהם שכחו שיהודים צריכים להגן על עצמם ולא לצפות שהאויב יגן עלינו.
בזמנו עוד היה אפשר להתווכח אם נתניהו צודק, או שהשמאל שחילק רובים לאויב צודק.
אבל היום להגיד את זה??????
אחרי שראינו שנתניהו צדק במליון אחוז????
אחרי שראינו שעם הרובים שהשמאל חילק לאויב נרצחו מאות ילדים של החברים שלי ושלך???
במקום לבקש סליחה מנתניהו על ההסתה שהתנהלה בעקבות ההזהרה שלו שאסור לחלק רובים לאויב אתה חוזר על ההסתה אפילו לאחר מעשה??? אפילו אחרי שקברנו את כל הנרצחים???
ובדיעבד, היום היית מחלק רובים לאויב שיגן עלינו?
ברור שלא.
אז למה כשנתניהו הזהיר בזמנו הסתתם נגדו?
ולמה להביא את אותה ההסתה היום? גם לאחר שהוכח שצדק!!!
לצערינו גם השמאל למד שנתניהו צדק רק אחרי חפירת מאות קברים.
ממך לא הייתי מצפה לזה.

נערך לאחרונה ע"י jumbo בתאריך 10-05-2005 בשעה 15:26.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-05-2005, 16:09
  אביב05 אביב05 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.05
איזה עלוב נתניהו שלך.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "למה קילקלת את האשכול"

אתה כזה חסיד גדול שלו שהולך שולל אחרי דברים שהוא לא אמר ולא עשה.
ראשית נתניהו לא היה בין אלה שאמר אל תתנו להם רובים. לעומת זאת השתמש ברטוריקה עלובה כדי להכפיש חצי מהעם (הם לא יהודים. זוכר ?)
וגם אם תאמר שהוא השתתף כנלווה בקמפיין ההוא שלא לתת להם רובים, כשהוא עלה לשלטון הוא חילק להם את חברון בהסכם y .אז רובים הוא לא נתן אבל חלקי מולדת נתן גם נתן. והכי חשוב הוא התנגד להסכמי אוסלו אבל יחד עם שרון הוא מימש אותם כמוצא שלל רב.
אז על איזה נתניהו אתה מעדיף להשען? על ד"ר ביבי או מיסטר נתניהו???
נסה לחשוב עם איזה צד כדאי לך באותו רגע להזדהות כי כעבור 10 דקות זה יכול הצד ההפוך.
ישן 10-05-2005, 16:29
  jumbo jumbo אינו מחובר  

אני ממש לא חסיד של אף אחד
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי אביב05 שמתחילה ב "איזה עלוב נתניהו שלך."

אני חסיד של העמדת צבועים על מקומם והדברת שקרים והסתות.
אתה יודע היטב שנתניהו התכוון בדבריו לכדורי, שהשמאל שכח להיות יהודים, שיהודים תמיד נאלצו להגן על עצמם וכי מעולם האויב שלהם לא התנדב להגן עליהם.
השמאל הישראלי, בפעם הראשונה בתולדות האנושות, חילק רובים לאויב המר והנמהר ביותר שלו כדי שיגן עלינו!
יהודים מעולם לא נהגו כך לפני כן (אשמח אם תפנה אותי למקורות הסטוריים אם אני טועה).
ומה זה, אם לא שכחו להיות יהודים?
וגם בעניין הטילים שיעופו מעזה הוא וחבריו מהימין ראו את הנולד והזהירו מבעוד מועד.
רבין שיקר שלא יעופו טילים מעזה ולא הסס להסית נגד הליכוד על אזהרותיו. אתה יודע את זה היטב.

ובעניין חברון יצאת קצת טמבל לא פחות מקודמך לתגובה:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...8030#post302061

נערך לאחרונה ע"י jumbo בתאריך 10-05-2005 בשעה 16:45.
ישן 10-05-2005, 18:39
  אביב05 אביב05 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.04.05
מי שיצא קצת טמבל זה דווקא אתה
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "אני ממש לא חסיד של אף אחד"

כי אתה מנסה לצדד בנתניהו .
ואני חוזר שנית: נתניהו כלל לא השתתף בקמפין של "אל תתנו להם רובים" .באותם ימים הוא כדרכו רק ניסה לרכב על הגל כמו כל פוליטיקאי עלוב.לצורך הענין אם היו מביאים לו סלוגן לשתיית יוגורט והוא היה מניח שזה יעזור לו להבחר הוא היה אומר לכולם "שתו יוגורט".
זה ביבי. בדיוק כמו פרס , ברק שרון ורבין. (סליחה אם שכחתי מישהו הוא יכול להצטרף לרשימה ללא שום בעיה)
כמו שאומרים סדנא דארעא חד הוא.
כולם אנשים ישרים כמו סרגל עקום , הגונים כמו אל קפונה (סליחה שהעלבתי את אל קפונה כי בעיני הוא היה בודאי הגון מהם ) וטובי לב ונוחים לבריות כמו תנין מורעב קשות.
ואיני בא בטענות לביבי דוקא בענין שיח יאסין. הוא לא אשם שהיתה פשלה נוראה בירדן .
אלא שלצורך הענין אם הוא היה כ"כ נגד הסכם אוסלו - כשעלה לשלטון היו לו את כל המנופים שבעולם לבטל את ההסכם כעפרא דארעא ולא לקיימו כלל. ההפרות הפלשתיניות כבר אז היו חמורות ביותר. ובמקום לבטל את ההסכם הוא הלך והמשיך אותו ואף הוסיף חטא על פשע כשויתר על חברון.
ועוד ענין, לשיטתך , בקדנציה הנוכחית הוא היה מהמורדים כנגד מהלך ההנתקות. ניסה לחבל במהלך בכל כוחו. אבל לא היתה לו את האינטגריטי המינימלי לקום ולומר אני פורש והמשיך לנהל קרב מאסף מגוחך ומטופש מאין כמוהו כשבסוף באה ההתבזות של הצבעה בעד עם פרצוף מטופש שתיאר בדיוק אותו ואת תחושותיו כשממול יושב נבל הכרמלי -סליחה אהוד אולמרט וצוחק עד שכמעט נחנק .
כי הוא לא היה באמת נגד ההנתקות אלא חשב שזה יועיל לו במאבק הפנימי בליכוד -כשראה שזה לא הולך קיפל הזנב בין הרגלים והצביע בעד.
נו??
מה יצא? שביבי נוכל גדול כמו כל הפוליטיקאים (אני מספיק ותיק ויכול לתת לך דוגמאות דומות על כל הפוליטיקאים ה"ישרים" בארצנו הקטנטונת מאז ועד היום) ואולי יותר ואתם ההולכים אחריו יוצאים טמבלים גדולים עוד יותר.
ישן 10-05-2005, 17:01
  jumbo jumbo אינו מחובר  

אתה צודק
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "אל תנסה לסטות מהנושא ולסיים את הדיון רק כי ביבי נתפס בקלקלתו"

צריל להמנע מלשחרר מחבלים בכל תנאי.
את זה למדתי ממורי הדגול, יצחק רביו שנמנע מלשחרר 1200 מחבלים עבור רב המרצחים ג'יבריל. וזאת מפני שחזה שהמרצחים יכשירו את הקרקע לאינטיפאדה הראשונה.
ולכן רבין לא שיחרר אפילו לא מחבל אחד כדי שלא תתרחש עלינו, חלילה, אינטיפאדה.
ולא פעם אחת הוא נמנע מלשחרר מחבלים עבור ג'יבריל. 1200 פעם הוא נמנע...
ובכל אחת מ1200 הפעמים הוא שוב ושוב נמנע מלשחרר...
תאר לך שרבין היה שותה באותה תקופה איזה כוסית... ומחליט לשחרר...
ואם היה מתחרפן לחלוטין והיה משחרר גם עוד רבבות מחבלים שהוגלו בזמנו לטוניס...
כי אז היינו היום במצב שקשה לדמיין אותו.
מזל שלא שיחרר...
ישן 10-05-2005, 17:15
  jumbo jumbo אינו מחובר  

סליחה, הצביעות שלך נחשפה
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "אבל הרי השמאל לא יודע מה זה להיות יהודי"

אתה הוא שטענת שרבין עשה הכל כדי לא לשחרר מחבלים ואפילו הבאת לי דוגמאות כמו וקסמן וכו'.
רק ש"שכחת" את המקרים הטריוויאלים כמו 40 אלף מחבלים בטוניס ששוחררו תמורת כלום!!!
שום בן ערובה שהיה נתון לאיומי רצח לא קיבלנו תמורת 40.000 מרצחים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני בכלל לא דיברתי על שיחרור מרצחים לפני שאתה דיברת, ברוב צביעות, על הנושא.
בצביעות בלתי רגילה התייחסת למקרה שבו ניסו לחלץ חייל מבית אבל דאגת להשכיח את שיחרור רבבות המרצחים. אולי בגלל ששוחררו ללא תמורה...
אני בכלל דיברתי על זה שחילקנו רובים לאויב כדי שיגן עלינו.
דוגמא שאין לה תקדים בכל ההסטוריה האנושית (תקן אותי אם אני טועה).

נערך לאחרונה ע"י jumbo בתאריך 10-05-2005 בשעה 17:18.
ישן 10-05-2005, 16:55
  dkdkd dkdkd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.03.02
ג'מבו חברי הבהלת אותי. מה זה?
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי jumbo שמתחילה ב "למה קילקלת את האשכול"

מה שכחו?. מה צדק? . מי שהחזיר בנתיים שטחים זה ביבי .השמאל לא החזיר שטחים

על רקע צליל השיר "כן אפשר" בביצוע יפה ירקוני פורש אני עד יעבור יום הזכרון. ויפתח יום העצמאות

ויקנן דוד, את-הקינה הזאת; על-שאול ועל-יהונתן בנו: 18 ויאמר ללמד בני-יהודה קשת; הנה כתובה על-ספר הישר: 19 הצבי ישראל, על-במותיך חלל; איך נפלו גבורים: 20 אל-תגידו בגת, אל-תבשרו בחוצת אשקלון; פן-תשמחנה בנות פלשתים, פן-תעלזנה בנות הערלים: 21 הרי בגלבע, אל-טל ואל-מטר עליכם ושדי תרומת; כי שם נגעל מגן גבורים, מגן שאול, בלי משיח בשמן: 22 מדם חללים, מחלב גבורים, קשת יהונתן, לא נשוג אחור; וחרב שאול, לא תשוב ריקם: 23 שאול ויהונתן, הנאהבים והנעימם בחייהם, ובמותם לא נפרדו; מנשרים קלו, מאריות גברו: 24 בנות ישראל, אל-שאול בכינה; המלבשכם שני עם-עדנים, המעלה עדי זהב, על לבושכן: 25 איך נפלו גברים, בתוך המלחמה; יהונתן, על-במותיך חלל: 26 צר-לי עליך, אחי יהונתן, נעמת לי מאד; נפלאתה אהבתך לי, מאהבת נשים: 27 איך נפלו גבורים, ויאבדו כלי מלחמה
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:37

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר