23-06-2014, 04:59
|
|
|
|
חבר מתאריך: 30.04.06
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי linuxsboot
א, אם היית יודע מה יש ב Dark-Net באמת, היית מבין כמה ה Bitcoin הוא לא מסוכן באמת כמו שאר הדברים שיש ברשת הזאת. יש שם חומר שלא מיועד לציבור שנמצא שם ומטבע הדברים לא נפרט מה יש שם באמת, אבל ה Bitcoin הוא אחד הדברים הפחות מסוכנים בהרבה לציבור שהגיע מאותה רשת או ידוע עליהם.
צר לי שלא הובנתי, הזכרתי את ה Dark-Net כדוגמה לסביבה שבה האנונימיות היא ברמת חשיבות מעל ומעבר לכל סביבת אינטרנט אחרת. סביבה מסחרית בעיקרה, וכדי לסחור באנונמיות, הכלי הזה מתאים ביותר.
ב, Bitcoin הוא עוד אחת הדרכים להעביר כסף בלי פיקוח וצר לי לומר לך, אבל להעביר כסף בצורה בלתי מוצהרת לא חייב לעשות שימוש ב Bitcoin ויש כל מיני שירותים אחרים שכל מדינה נתונת.SIZE=3] אכן, אך מהיותו וירטואלי וחסר תלות במסגרת מסודרת שמטבעה, תלויה ברישומי העברות... קל יותר מכל העברת כספים אלקטרונית רגילה.[/SIZE]
ג, ל Dark-Net יש מטרה וחשובה ולכן גם מאשרים לעשות שם את חלק מהדברים שנותנים שם לעשות ואת זה רוב הציבור לא יודע.
ד, יש חברות גדולות מאוד שמקבלות תשלום ב Bitcoin עבור שירותים שונים והתופעה גדלה גם לחלק מהעסקים הקטנים.
אכן, ועל כך יש להצטער מבחינה בטחונית אחרת לא הייתי טורח לפתוח את האשכול ועוד בפורום זה.
כל הפחד מה Bitcoin הוא בעיקר כי הוא לא תלוי במדיניות פוליטית או התנהלות כלכלית כזאת או אחרת וכאן הבעיה הכי גדולה איתו ולכן סין,ארה"ב, ישראל ואחרות אמרו מה שאמרו עליו.
לקנות Bitcoin זה באמת מסוכן, כי הוא יכול להתרסק ואין שם פיקוח, אך גם הדולר, יורו, שקל ומטבעות אחרים יכולים להתרסק ולהיות חסרי ערך.
אכן, לא הייתי ממליץ להשקיע בו, בטח לא לטווח רחוק, אך מאידח,להעברת כסף "מהיום להיום" בעיקר אם האנונימיות חשובה, זה דבר אחר לגמרי...
|