08-07-2010, 02:48
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 07.08.05
|
|
|
ברשותך, אני אענה על השאלות
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי Swinger7714
קודם כל תודה רבה על ההזדמנות
1. האם זה נכון ששיבוץ ב"מנתץ" הוא לפי ידיעת השפה האנגלית?
2. האם במנתץ בנים ובנות משרתים ביחד, או שקיימת הפרדה?
3. אילו יתרונות יש לדעתך בתותחנים על פני יחידות השדה האחרות, כמו שריון, נ"מ ,מוד"ש וכו...
4. איך התנאים בשבטה, מבחינת מגורים, מזון, שירותים/מקלחות? ועוד פרטים שתרצה לנדב יתקבלו בברכה.
האם אתה עצמך, בסופו של שבוע מרגיש מסופק ממה שעשית? מרגיש שתפקידתך חשוב ואתה תורם תרומה משמעותית?
|
1. אני לא בקי במה שהולך בMLRS, אבל לא נשמע לי סביר שיש דרישה לידיעת אנגלית כדי להגיע לשם.
2. בנים ובנות משרתים שם ביחד. אבל כאמור, אני לא בקי במה בדיוק קורה שם.
3. יתרון? אין "יתרון". יש תחום עיסוק, שהוא מעניין בפני עצמו, לא פחות (ולטעמי הרבה יותר) מהדברים שהחי"ר ושריון מתעסקים איתם. תביא בחשבון שאתה עתיד להפעיל מערכות אש אדירות ממרחק רב מאוד, מה שדורש חישובים לא מעטים ותרגולות מדויקות, ותהיה לך התעסקות לא מעטה עם מחשבים וכלים טכנולוגיים שונים.
4. התנאים בשבטה לא רעים בכלל. אצל הטירונים המגורים הם במעין קראוונים ממוזגים, האוכל בסדר, המקלחות בסדר. מזג האוויר זוועה, אבל אין מה לעשות בקשר לזה...
בסופו של יום אני בהחלט מרגיש שאני תורם להגנה על המדינה. בלי ספק. אין לך מה להרגיש נחות מכך שאתה מיועד לשירות בתותחנים.
הרבה בהצלחה.