לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-04-2019, 06:58
  rpi rpi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.17
הצליחו לבלבל אותך, מה?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי navital שמתחילה ב "ערוץ 10 מפי בכירי בית המשפט: מינוי סמוטריץ'/לוין למשפטים כמוה כהכרזת מלחמה"

מזל גדול ששרת המשפטים השמאלנית סיימה תפקידה ואפשר למנות ימני אמיתי שיכניס לבג"צ.

וכמו שאמרת יותר מנדטים בגלל האצבעות בעינים, ונמיוחד זה שרצה להרים כף D9 על בג"ץ. המפלגה שלו גדלה ב - מינוס 4

האמת שהיו רק 10 שנות שלטון של הליכוד. לא מספיק זמן לחוקק חוקים ולשנות. תוך 100 עד 150 שנה גג יראו לאהרון ברק וחיות מאיפה משתין הדג. קצת סבלנות הכל יסתדר. לא מפחדים מדרך ארוכה.

אני גם סקרן איך בג"צ עושה מלחמה נגד מינוי שר. זה בטח נשמע משהו כזה: תחנות בג"צ כאן חיות נתקלנו בלוין בחזית. 1 פתח מחשב בהטיה לשמאל. 2 להכין את העט ונייר שורה לאיגוף (ה)ימני. 3 במקומך על קפוצ'ינו קטן. אף אחד לא יוצא לשרותים עד 14:00. דווחו בעמדות, סוף.

לא. לא נראה לי אלו יעשו מלחמה. סתם חבורת חננות מתבגרת.

=====

מי שרוצה ח"כ ספציפי כשר משפטים יפרסם בשם בכירי מערכת המשפט (קרי מישהו שהיה בביקור בבית המשפט לשעתיים) שבג"צ מכריז מלחמה אם ימנו אותו. זה עובד מצוין.

על אותו משקל מי שרוצה את מירי רגב שרת משטרה יפרסם שהמשטרה נגד מירי רגב כי היא "חזקה" - והמשטרה נורא רוצים את דיכטר או גלנט ה"חלשים".

נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 19-04-2019 בשעה 07:05.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-04-2019, 23:29
  rpi rpi אינו מחובר  

איך איימו על שרי ליכוד לא לגעת בחונטה השמאלנית? ואיפה האומץ הימני הידוע?
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי navital שמתחילה ב "מי שחושב שלא איימו על שרי ליכוד לא לגעת בחונטה השמאלנית הוא נאיבי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי navital
החונטה ובכלל רוב השמאלנים בישראל הינם ערב רב המונעים בכח ובתחבולות כל אפשרות להקמת מדינה יהודית והם חוטפים אורגזמה רצינית מכל ערבי שמצליח לאסלם יהודייה.

קצת עירפלת. אני יש לי כמה שאלות הבהרה:

איך אתה מזהה חונטאי?

איך החונטה מונעת אפשרות להקמת מדינה יהודית?

ואיך כל זה קשור לסמורטריץ' ולוין? האם אתה חושב שהם יעזרו לממש את תוכניתו של מיכאל בן ארי? הנה תזכורת קטנה מדיברי בן ארי. איזה מבין הדברים לדעתך הם יעזרו לבצע (או שיסתבר שגם הם חלק מהחונטה. )

ציטוט:
יש פה עם רצחני, אומה רצחנית. אנחנו חייבים את הנקמה והנקמה זה עוצמה יהודית...הם יראו שאנחנו לא משחקים איתם כמו ליברמן...הם ימצאו את עצמם בארצות המוצא והכפר שממנו הם יצאו יהפוך לשדה תעופה. להעיף אותם לארצות המוצא...

10 שנים הימין שלך בשלטון ומה קרה? בדיוק ההיפך מחלומו בן ארי: יש יותר ערבים בארץ ישראל. ממשלת הימין שומרת על אוסלו יותר מאשר על התורה הקדושה. למה ה"חונטה השמאלנית" צריכה בכלל להתאמץ? הימין שלך מממש את מלחמתם הרבה יותר טוב...

השמאל האמיתי של פעם רצה מדינת כל אזרחיה. מה שמצחיק בכל הספור שהימין שלך יביא את זה בדיוק לשם.

ובלי שום קשר אני תמה איך אפשר לאסלם יהודיה. הרי בכל מקרה תשאר יהודיה גם אם תתפלל לאלוהי המוסלמים (או שזה בכלל אותו אלוהים). ובכלל למי אכפת אם איזה בחורה רוצה להתאסלם? אגב, על כל בחורה יהודיה שמתאסלמת יש מאות גברים ישראלים שמתחתנים עם לא יהודיות. לא שזה כל כך חשוב, אבל אם אתה ממש ממש ימני זה צריך להפריע לך יותר.

אני הולך עוד מעט לסדר פסח אי שם בגולה, ואפגוש כמה ישראלים מאוד ימניים שידברו איתי על טראמפ הגדול מכולם ששומר על העם היהודי. הבנים שלהם שנשואים לגויות יחייכו בנימוס בין ביס לביס שמחים על כך שהן לא מבינות עיברית. ההוא שנשוי למוסלמית יצחק בקול גדול, ישים לה יד על הישבן ויגיד בעיברית שהכי חשוב שיש מה לתפוס. אין מה לדבר - היהודים אוהבים לאכול ולהתבולל

בכל מקרה שיהיה חג שמח.

נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 19-04-2019 בשעה 23:37.
ישן 21-04-2019, 08:24
  משתמש זכר navital navital אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.03.11
לגבי איסלום יהודייה כדאי שתדע. יהודי לא נשאר יהודי אם חטא כרת!!! זו טעות שהמון ערב רב
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי rpi שמתחילה ב "איך איימו על שרי ליכוד לא לגעת בחונטה השמאלנית? ואיפה האומץ הימני הידוע?"

נהנים לשוב ולנגן עליה. נפשו נותרת יהודייה לנצח (ישוב ויתגלגל כיהודי), אבל ברגע שיהודי אוכל חמץ בפסח ביודעין ובמזיד, אוכל בכיפור כנ"ל, ועוד כמה עבירות שהתורה כתבה עליהם ונכרתה הנפש ההיא מעמה... או: ונכרתה הנפש ההיא מישראל... ועוד כמה פסוקים שקוראים אותם אפילו ברגעים אלה (בשחרית של חול המועד פסח), אזי הבורא עצמו מודיע לא חגיגית שהנפש נכרתת מישראל ובעצם עוברת לשלטון זר. אלו השמאלנים שעסוקים ללא ידיעתם יום יום בהשמדת ישראל ושוב אני מדגיש, ללא ידיעתם!
תפסיק לחשוב שתורת משה שכולה אמת ומציאות כתבה דברים בלי קשר. נכרתה הנפש מישראל זה נכרתה הנפש מישראל ולא שום דבר אחר!
הסיבה שאתם רואים שנאה עצומה לשמאלנים בארץ היא התמיהה הגדולה של משפחות אשר יש בהם שמירת מסורת יהודית והם רואים אויב כאויב וידיד כידיד, מה שאין כן אצל רוב רובו של השמאל בארץ שרוצה שזו תהיה מדינת כל אזרחיה דבר שיגרום (גם) לאויבים (והם אפילו לא מסתירים את זה...) לכבוש את הארץ מבפנים מה שלא הצליחו 71 שנה.
אם יהודי מתחיל לאחוז בדיעות שמאל, כדאי שיתחיל לפשפש במעשיו כי נפשו עברה צד.
הסיפור הטראגי הידוע של משפחת רון הי"ד במסעדת מצה בחיפה, זה מקרה נדיר של כריתת נפש פיזית ורוחנית ככל הנראה בשל שמה של המסעדה. בחול המועד פסח ישבה כרמית לאכול במסעדת מצה בחיפה וכפי שהתראיינה בידיעות "ברגע שנגסתי בפיתה היה פיצוץ אדיר וחרב עליי עולמי..." אני בהחלט מאמין שמקומם של משפחת רון כהרוגי מלכות גבוהה משל רוב רובנו. אבל את המציאות צריך לדעת.
https://www.makorrishon.co.il/nrg/o...T2/227/043.html
אגב, מאיפה הציטוט שהבאת? הוא לא שלי עד כמה שאני זוכר.
לטענה שהשמאל רצה מדינה יהודית. השמאל והימין של היום בהחלט אינם השמאל והימין של פעם. אני לא אומר שרק אני צודק, אבל הן השמאל והן הימין של ביבי לא נוהגים נכון בהמון דברים. השאלה מי שוגג ומי מזיד. הכוונה חייבת להיות טובה לעם היהודי ולא לשונאי ישראל.
(ציטוט שלך:
יש פה עם רצחני, אומה רצחנית. אנחנו חייבים את הנקמה והנקמה זה עוצמה יהודית...הם יראו שאנחנו לא משחקים איתם כמו ליברמן...הם ימצאו את עצמם בארצות המוצא והכפר שממנו הם יצאו יהפוך לשדה תעופה. להעיף אותם לארצות המוצא...)

נערך לאחרונה ע"י navital בתאריך 21-04-2019 בשעה 08:30.
ישן 21-04-2019, 11:45
  משתמש זכר navital navital אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.03.11
בהקשר הזה אני רוצה לספר מקרה שקרה לשכן שלי ביבנה לפני לפחות 6 נערים
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי navital שמתחילה ב "קראת חלק מהדברים שלי וכתבתי בפירוש שזה מקרה נדיר של פגיעה פיזית ורוחנית גם יחד"

לשכן שלי היה קטנוע ולפני כמה שנים טובות נער מבניין צמוד גנב לו את הקטנוע מספר פעמים. בעל הקטנוע מאד כעס על הנער אבל לא ראה במו עיניו אז לא עשה כלום. אבל ידע שזה הוא. פעם אחת הם נפגשו למטה כאשר הנער היה לצד חבריו וראיתי אותם מתווכחים עד שפתאום בעל הקטנוע עשה שטות. הוא אמר לגנב "שים יד על המזוזה ותגיד שזה לא אתה. אתה מוכן?" הגנב הטיפש אמר כן ומאחר שהבניינים כולם שם היו ללא עמודים הדירה הראשונה הייתה נגישה לשיחה והם ניגשו אליה. הגנב שם יד על המזוזה כאשר את פרקי כף היד הניח על המזוזה ואמר שהוא לא גנב (כולנו ידענו שהוא כן גנב ואחרי זה אפילו נעצר והוביל את השוטרים לקטנוע)
לאחר פחות מחודש הגנב עבד עם דיסק וחתך לגמריי (האצבעות נותרו תלויות רק על העור) בדיוק את אותם פרקים בכף היד שהונחו על המזוזה. ראו את זה כל הנערים ואני עם עוד כמה שכנים והסיפור ידוע ברחוב הערבה ביבנה. עד שלא מתעסקים עם הקדושה ממש, נדיר מאד שנפגעים

נערך לאחרונה ע"י navital בתאריך 21-04-2019 בשעה 11:57.
ישן 21-04-2019, 12:05
  rpi rpi אינו מחובר  

הציטוט הובא ממסמך שהוגש לבג"צ שכולל את עמדת היועמ"ש בסעיף 59
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי navital שמתחילה ב "לגבי איסלום יהודייה כדאי שתדע. יהודי לא נשאר יהודי אם חטא כרת!!! זו טעות שהמון ערב רב"

https://bechirot21.bechirot.gov.il/...91%20186619.pdf

ראה בנוסף עמודים 14, 15, 16 .

אין כזו שנאה לשמאלנים כפי שניסית להציג. כולם חיים יחד: הרבה "שמאלנים" ו"ימנים" חולקים אוהלים בצבא, חדרים במקומות עבודה ואפילו בתי מגורים. ביבי ניסה לחמם את העסק ולהשתמש באסטראגיית השיווק של "שמאלנים" (לא פעם ראשונה ויש לאמר בהצלחה ניכרת) תוך שהוא מנצל את טוב ליבם ותמימותם של לא מעט אנשים. אבל בסך הכל גם ביבי יודע שצבי האוזר גנץ ואחרים שהואשמו בשמאלניות לא בדיוק אויבי העם.

ותתפלא, ביבי יודע שגם בג"צ, היועמ"ש, המשטרה, דרוקר ואברמוביץ' לא אויבי ישראל: הוא רק לא כל כך אוהב שמי מהם מציק לו. אבל כדאי לזכור שאם הוא מציק - זה במרבית המקרים בגלל דבקות באחריות לתפקידו, לא בגלל שנפשו עברה צד. הם בצד הנכון. וזה לא אומר שצריך להסכים עם דעתם. וכמו כל אחד הם לפעמים מדברים שטויות.

לענין בית המשפט - שים לב שהליכוד וביבי תמיד ניסו לשמור על מערכת המשפט ולא סתם: במרבית המקרים תמצא בבג"צ הרבה יותר יושרה מאשר בקרב חברי הכנסת או בממשלה. הסיבות ליותר רעש עכשיו זה לא משום שבג"צ השתנה לרעה - השינוי העיקרי נובע מהשינויים הפוליטיים ומהחששות של נתניהו מכתבי האישום ופרשת כלי השיט.

כלל האצבע שלי הוא בדרך כלל כזה: כשמישהו מתחמן כמו ביבי, זה משום שהוא מרגיש אשם - לא בגלל ש"לא יהיה כלום כי לא היה כלום".
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:08

הדף נוצר ב 0.19 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר