לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-11-2019, 15:28
  hamedinai hamedinai אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.08.11
בועז גולן: בידיי הקלטות של מנדלבליט, חומרים מאד מפחידים ואני הולך לפרסם אותם

בועז גולן מוריד כפפות: בידי הקלטות של מנדלבליט, חומרים מאד מפחידים ואני הולך לפרסם אותם בקרוב

https://www.patrioti.co.il/Article....fc-7d9a37d3cdb8
בית המשפט הוציא צו איסור פרסום על ההקלטות של מנדלבליט

https://www.20il.co.il/%D7%91%D7%95...94%D7%92%D7%A9/
בועז גולן: הקלטות מנדלבליט פליליות, הגשנו בג"ץ נגד צו איסור הפרסום

https://sites.google.com/site/hamedinai/

נערך לאחרונה ע"י hamedinai בתאריך 27-11-2019 בשעה 15:45.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-11-2019, 22:14
  Sam Weller Sam Weller אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.05
תמיד נחמד להשתמש בצו איסור פרסום כהוכחה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "אם לא היה שם שום דבר מפליל,..."

לצו (שהוא לא מהתקופה האחרונה, אגב) יכולות להיות עילות שונות (פרטיות, בטחון המדינה וכו'). קיום הצו הוא לא הוכחה לכלום. תכלס כל שבוע שומעים על מישהו חדש שיש לו "הוכחות" על השחיתות במערכת המשפט שאם רק יפורסמו האדמה תרעד. הפלא ופלא, אף פעם הדברים לא מתפרסמים. תמיד נמצא תרוץ כזה או אחר, או שסתם הסיפור מתמוסס. בקיצור, סתם ספינים. כשלמישהו יהיה משהו אמיתי ומרשיע לספר, הוא יפרסם בלי לחכות. אני לא זוכר שעיתונאי הלך לכלא על הפרת צו איסור או צנזורה כשהיה עניין לציבור. את עיתון חדשות סגרו באופן סמלי לשלושה ימים על פרשת קו 300. לאורי בלאו החליפו מחשב לדגם חדש יותר.
ישן 02-12-2019, 21:20
  rpi rpi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.17
למה בועז גולן אומר שהחומרים מאד מפחידים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "בועז גולן: בידיי הקלטות של מנדלבליט, חומרים מאד מפחידים ואני הולך לפרסם אותם"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי hamedinai
אם לא היה שם שום דבר מפליל, לא היו עושים צו איסור פרסום.

אני לא כל כך מתמצא בפרשה. אשמח אם תאיר את עיני: מה הפשע שעשה מנדלבליט שכל כך מפחיד את בועז גולן?

לטענתך יש בחומר שמחזיק בועז גולן מידע מפליל נגד מנדלבליט. מכאן אפשר להבין שאתה טוען שהמידע המפליל אינו ידוע, וחשיפתו עלולה להביא לחקירה ולתביעה פלילית כנגד מנדלבליט.

יועץ משפטי לממשלה שעושה עבירות פליליות נשמע בעיה קשה. אם בועז גולן אדם אמין, האם לדעתך יש סיכוי שבשנים הקרובות נראה את מנדלבליט יחד עם נתניהו בכלא?

מדוע בועז גולן אינו מתלונן במשטרה שהיועמ"ש עושה עבירות פליליות? מה עם קצת אומץ ציבורי ואזרחות טובה?
ישן 02-12-2019, 22:47
  rpi rpi אינו מחובר  

כל המספר לשון הרע מגדיל עונות כנגד שלש עבירות עבודת כוכבים וגילוי עריות ושפיכות דמים
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי rpi שמתחילה ב "למה בועז גולן אומר שהחומרים מאד מפחידים"

ציטוט:
ערכין טו ב

כל המספר לשון הרע מגדיל עונות כנגד שלש עבירות עבודת כוכבים וגילוי עריות ושפיכות דמים

במידה ולא תמצא סימוכין להפללתו של מנדלבליט כאמור, הייתי מציע שתחזור בך, ותבקש סליחה ממנדלבליט, שלא נחשוב חלילה שאתה עלול לבצע עבירות בתחום עבודת כוכבים, גילוי עריות ו/או שפיכות דמים.

בכל מקרה אם לא נשמע ממך דיברי דעת נוכל להבין שבועז גולן מדווח דיווחים שיקריים שמטרתם לערער את הבטחון במנדלבליט בקרב החלשים בלימודי ליבה. וכל זה למה? כי בועז גולן תומך בביבי, וביבי קיבל כתב אישום. אולי יש מצב שלביבי יש קושי להתמודד עם כתב האישום בדרך מישפטית, אז הוא מנסה לחמם את אלו שחסרים לימודי ליבה.

נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 02-12-2019 בשעה 23:10.
ישן 03-12-2019, 03:16
  rpi rpi אינו מחובר  

וואו, יצאת "מספר לשון הרע" על מנדלבליט
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי rpi שמתחילה ב "כל המספר לשון הרע מגדיל עונות כנגד שלש עבירות עבודת כוכבים וגילוי עריות ושפיכות דמים"

אז בדקתי מה שסיפר לך הגאון שליט"א בועז גולן. מסתבר שהוא מנסה לנפנף בפרשיה הישנה ההיא של בועז הרפז.

אמרת שצו איסור הפרסום יכול להפליל את מנדלבליט. זה עורבא פרח שהרי אין כאן שום דבר חדש: המשטרה מכירה ההקלטות והמליצה להעמיד לדין את מנדלבליט. הנושא נדון בבג"ץ ומנדלבליט ניצח, וזה היה כשביבי רצה למנותו מזכיר הממשלה ויועץ משפטי לממשלה. הטענה שלך והתמיכה שלך בבועז גולן מהווה לשון הרע. תרגיש חופשי להתמצל.

לא נכנס לניבכי הסוגיה המשפטית אבל בבסיס הענין עומד מאבק סמכויות, מינויים ופרשנות לגבי תפקיד הפצ"ר (תפקידו של מנדלבליט באותו הזמן). בקליפת אגוז, מנדלבליט טען שפעל מתוקף יחסי החיסיון החלים בין הרמטכ"ל לבין הפצ"ר והשיחות עימו דינן כדין שיחות שבין פרקליט ללקוח ולפיכך כל שיחה שהוקלטה בהקלטות נפח למטרות מבצעיות איננה יכולה לשמש לכל צורך שהוא.

ואגב ה"פשע" שבגינו הואשם היה שהדיווח ליועמ"ש הוחזק אצל מנדלבליט 12 שעות משום שרצה לחשוב על הדברים. זה כמובן מצדיק את דברי בועז גולן שמדובר ב "חומרים מאד מפחידים ואני הולך לפרסם אותם". מקווה שלא יהיו לך סיוטים מהפחד שמנדלבליט יבוא בלילה.

לא הייתי מתייחס לענין אלמלא איזו גברת חרדית ועוד 3 אנשים מאלו שנקראים "מחנה הימין" באו אלי עם אותו סיפור ועשו שימוש בדיוק באותן המילים. לא יודע מה יהיה הסוף עם הפצת הפייק ניוז וההכפשות הללו. טירלול מושלם.

נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 03-12-2019 בשעה 03:37.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:35

הדף נוצר ב 0.76 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר