לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-11-2019, 21:24
  rpi rpi אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.02.17
לביבי יש קמפיין מעולה נגד רשויות החוק
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "לפי דעתי, לראה"מ אסור להעמיד..."

ברור - חונטה עבריינית, אין מה לדבר. יש פתרון: הצוות של ביבי ישתלט על רשויות החוק. המשטרה, הפרקליטות ובתי המשפט הולכים לכלא. כל החלטות המשטרה מהיום הראשון של חבר חונטה עבריין הותיק ביותר נהפכות: ישוחררו כל העבריינים מהכלא. כל מי שנפגע מהחלטות החונטה יפוצו ויוחזר למצבו הקודם. אולמרט חוזר להיות ראש ממשלה, קצב חוזר להיות נשיא ומתחילים מחדש.

מדהים. אוחנה הקמפיינר של ביבי נותן עבודה יחד עם אנשי השיווק ומהנדסי התודעה האחרים. נכון שהקמפיין של ביבי מעולה - מצליח לתקוף באש צולבת את המדינה שהוא עומד בראשה.

בלי קשר זה תמיד מעניין לראות כמה רחוק ילך חשוד בשביל לחמוק מן הדין. אם זה מזכיר לך את המשפט על ראש הגנב בוער הכובע זה על אחריותך בלבד. פעם היתה שמועה שמישהו הקליט את צוות התביעה ונלחץ כששמע מה אומרים שם והתחיל לעשות בלגן, אבל מי שסיפר לי חושב שאלו שטויות כי אי אפשר להוכיח כשיש צוותי מודיעין מעולים. אם אתה מדמיין דברים כאלה זה מוכיח שיש לך דימיון פורה.

מקווה שרות דוד תלך לכלא וכמותה העבריינים האחרים. אם ביבי עשה דברים לא כשרים עם אלוביץ שיתכבדו גם שניהם לשבת קצת.

בעיקרון הייתי הולך על הפתרון שביבי היציע בזמנו:

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 06-11-2019 בשעה 21:28.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-11-2019, 22:20
  rpi rpi אינו מחובר  

נתניהו צדק לחלוטין: להלן דברי נתניהו ופרשנותם
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי rpi שמתחילה ב "לביבי יש קמפיין מעולה נגד רשויות החוק"

לצפייה במקור באתר YouTube, לחצו כאן.

ציטוט:
פה מדובר על ראש ממשלה ששקוע עד צוואר בחקירות ואין לו מנדט מוסרי וציבורי לקבוע דברים כל כך גורליים למדינת ישראל.

פה המצב יותר חמור. מדובר על ראש ממשלה אחרי חקירות כתב חשדות ושימוע שממתין להחלטת היועמ"ש, ואולי מנסה לקעקע את שלטון החוק.
ציטוט:
כי קיים חשש אני חייב להגיד אמיתי ולא בלתי מבוסס שהוא יכריע הכרעות על בסיס האינטרס האישי של ההישרדות הפוליטית שלו ולא על בסיס האינטרס הלאומי.

נתניהו צודק: קיים חשש כבד אני חייב להגיד אמיתי ולא בלתי מבוסס שהוא יכריע הכרעות על בסיס האינטרס האישי של ההישרדות הפוליטית שלו ולא על בסיס האינטרס הלאומי.

שלטון החוק זה אינטרס לאומי, וגם אם יש בעיות, את החשודים ודובריהם צריכים להרחיק ממוקדי החלטה ...
ציטוט:
כשראש הממשלה נמצא במצוקה המיוחדת הזאת כל כך עמוקה .. הרי צעדים נעשים כדי להסיח את הדעת. ברור לך שהפרסום, עיתוי הפרסום, האצת ה... (הערה שלי: זה קשור כמובן למה שפורסם) קשור כמובן להתפתחות בחקירה

גם במקרה הזה האזרח הקטן עלול לחשוב שיש מצב שכל הפרסומים האחרונים קשורים להתפתחות בהחלטות של מנדלבליט...אם הם נוקטים בשיטות הסחה כפי שפעל אולמרט, אני מקווה בשבילם שזה לא סימן לעתיד לבוא, למה כזכור אולמרט בסופו של ענין הושב בכלא...
והכל לכאורה

נערך לאחרונה ע"י rpi בתאריך 06-11-2019 בשעה 22:38.
ישן 08-11-2019, 20:05
  rpi rpi אינו מחובר  

גם לזה נתניהו נתן את התשובה
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי hamedinai שמתחילה ב "פרטים..."

ציטוט:
במקור נאמר על ידי נתניהו:
פה מדובר על ראש ממשלה ששקוע עד צוואר בחקירות ואין לו מנדט מוסרי וציבורי לקבוע דברים כל כך גורליים למדינת ישראל, כי קיים חשש, אני חייב להגיד אמיתי ולא בלתי מבוסס, שהוא יכריע הכרעות על בסיס האינטרס האישי של ההישרדות הפוליטית שלו ולא על בסיס האינטרס הלאומי.
כשראש הממשלה נמצא במצוקה המיוחדת הזאת כל כך עמוקה. הרי צעדים נעשים כדי להסיח את הדעת. ברור לך שהפרסום, עיתוי הפרסום... קשור כמובן להתפתחות בחקירה.

אוחנה נתן הוכחה מי זה אוחנה. לא עשה דבר אחד חיובי המצופה משר, רק טרח לחקות את הבוס ולהילחם נגד המערכת עליה הוא ממונה ולהפקיר עד מדינה. כל מה שעשה זה להצטרף ללהקת סמרטוטי הפחדת מנדלבליט ולצוות קמפיין בחירות סבב 3 שיתבסס כרגיל על משטרה פרקליטות בתי משפט ערבים מוסלמים שמאלנים ותקשורת פויה.
יצא סמרטוט אוחנה. נראה מה יצא ממנו אחרי ביבי. על אוחנה אפשר
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:54

הדף נוצר ב 0.18 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר