לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-04-2025, 11:00
  משתמש זכר channb channb אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.08.03
תיק 4000 קורס! בוטל האישום נגד רון אילון מנכ"ל יס אחרי 8 שנות עינוי דין!

הפרקליטות תודיע על ביטול כתב האישום נגד רון אילון, מנכ"ל יס לשעבר, במסגרת פרשת "בזק-יס" בתיק 4,000, שמונה שנים מאז נפתחה החקירה וארבע שנים מהגשת כתב האישום. אילון הואשם שלקח חלק ב"תוכנית מרמתית" במסגרת עסקת בזק-יס. הפרשה היא נגזרת של תיק 4,000, שלמעשה הייתה זו שהביאה לפתיחת החקירה בתיק. החלטת הפרקליטות התקבלה לאחר החקירות הנגדיות לעדים המרכזיים שביצעה הסנגורית עו"ד איריס ניס סבאג.

פסו סיכוייה של הפחליטות בתיק השוחד והוא מתמוטט מכל כיוון אפשרי.

הרגע המכונן:תירוש (אחרי עימות שבמסגרתו העיר לה ברעם שהיא משקרת ואחרי שכל שלשת השופטים תקפו את עמדתה חזיתית): אני רוצה לקרוא בנחת את כתב האישום. אבקש זמן, בגלל שזה מגיע 4 שנים אחר כך.

https://www.c14.co.il/article/1074732

להלן "אינפוגרפיית טקסט" של האירוע: (מפנה לתמליל מטה)
ביהמ"ש הקשה על תירוש לאור ההניתוח של חדד כי אחוזון גבוה מאוד מפרטי הראיות לא קשור כלל לנתניהו (חלקן ללא פניה וחלקן תוצר של פניות של אחרים).
תירוש מנסה להתפתל כי הכל תוצר של מודעות. על כך הקשה ברעם כי שללה אפשרות זאת לפני כמה ימים תירוש מתכחשת וברעם מעיר לה (באופן מכובד) שהיא משקרת!
לאחר מכן הקשו השופטים היכן זה מופיע בכתב האישום מכאן נגזר פלפול במשמעוו של כתב האישום והתקפה מצד שלשת השופטים גם יחד על תירוש.

הסאגה נגמרה באופן הנ"ל: אנחנו רוצים לבדוק את עצמנו.

אחרי 4 ימים הונפק פלפול משפטי הזוי משהו כמו אחריות בגין ייסוד השיטה (למען הסר ספק היא יוסדה משחר הדמוקרטיה ובמדינת ישראל מאז קום המדינה ועד ימנו אנו].

הרצוג היום:

https://www.ynet.co.il/news/article/syun00knjel

לבחון עסקת טיעון לנתניהו"

(לגבי החלק הראשון בכותרת "אין דיפ סטייט" - ובכן באותה המידה הוא יכול לטעון שהשמש לא קיימת).

אם היה סיכוי אמיתי להרשעה הוא לא היה קורא לעסקת טיעון אלא להתפטרותו של רה"מ. לכולם ברור שהוא מנסה להציל את מערכת המשפט מעצמה ומהבומרנג הצפוי. הרצוג אחד האנשים המקושרים בארץ ששמו שם נרדף לקשרי הון משפט שלטון - אין אוליגרך גדול ממנו - מנסה להציל את האולגרכיה!!

להלן תמליל האירוע המשפטי המכונן הנ"ל.
השופט בר-עם: שלשום שאלתי אותך אם נתניהו היה מעורב ולא מודע – יש אפשרות כזו, אמרת שכן, לכן הופתעתי.

תירוש: לא אמרתי.

השופט בר-עם: נראה לי שאמרת.

תירוש: הדיון היה אתמול שחדד אמר לנתניהו. אין טענה שהיית מעורב או מודע. זה מה שהקפיץ אותנו ואמרנו שהנספח מדבר על מעורבות.

השופט בר-עם: כל הסעיפים נתניהו מודע להם? לא ייתכן שהייתה פנייה מצד ג' שהוא לא מודע. כי אם הוא פנה זה ברור שיש לו מודעות?

עו"ד חדד: סעיפים אחרים בכתב האישום מפנים לסעיף 23 זה הסעיף היחיד הרלוונטי.

תירוש: אנחנו סבורים שהנספח (של הפריטים), יש ניסיון לבודד את הנספח הוא מתאר יסוד עובדתי ספציפי הוא לא מתאר יסוד נפגשי שמתואר בחלק הכללי של כתב האישום. הנספח והאירועים מתארים יסוד עובדתי גם כשמדברים על רובינשטיין זה באמצעות מתווכים.

השופט בר-עם: את מתקנת תוך כדי?

תירוש: אני לא מתקנת. יש יסוד נפשי באופן כללי גם אם אין מעורבות ישירה שאני יכולה להראות אותה. עדיין אצטרך להוכיח יסוד נפשי, אין שאלה.

השופט שחם: אין מעורבות ישירה אתם אומרים. מה זה אומר שהיה מעורב באיזושהי דרך?

תירוש: אנו אומרים שהיה מודע לפנייה הזו.

השופט שחם: איפה זה כתוב שהוא היה מודע לפנייה הזו?

תירוש: בסעיף הכללי (מדובר בסעיף 23 לכתב האישום).

השופט שחם: אני מסתכל על פריט 16, מה אתם טוענים, מה אתם מייחסים לו ביחס לפריט הזה. לא כתוב שהוא מעורב.

תירוש: נכון.

השופט שחם: אז מה כן אתם מייחסים לו – מה הטענה?

תירוש: שהוא מודע לפנייה בשל קשר מושחת.

השופט שחם: אתם לא אומרים שהוא התניע את הפנייה.

תירוש: אומרים שהוא היה מודע לפנייה.

השופט שחם: איפה זה כתוב שהוא היה מודע לפנייה הזו או כל פנייה שהוא לא היה מעורב?

השופטת פרידמן-פלדמן: איפה כתוב בסעיף 23 שיש אירועים שבהם לא מעורב אבל כן היה מודע להם? חוץ מהחלק המתייחס לבני משפחה?

תירוש: באמצעות מתווכים. אם לא היו מעורב היו מתווכים.

השופטת פרידמן-פלדמן: הוא ידע שבני משפחה יודעים, אני לא רואה סעי כזה ועל זה עלתה הטענה.

השופט שחם: כתבתם בסעיף 23 פעולה באמצעות מתווכים, את אומרת לא, הוא רק היה מודע. בגלל זה שאלתי ספציפית שאין טענה כזו. אמרתם רק היה מודע, אני קורא את סעיף 23 ולא רואה את הדבר הזה שם.

תירוש: אני מפנה לסעיף 37.

השופט שחם: זו טענה שאתם מעלים כעת. אני יכול להבין את סימן השאלה אצל ההגנה כי אני מתקשה להבין.

תירוש: אני רוצה לקרוא בנחת את כתב האישום. אבקש זמן, בגלל שזה מגיע 4 שנים אחר כך.

עו"ד עמית חדד: מה זה קשור?

תירוש: אנחנו רוצים לבדוק את עצמנו.

השופט שחם: את מבינה שיש לכך חשיבות בנוגע להיערכות ההגנה.

תירוש: יש להגנה מספיק זמן להיערך.

השופטת פרידמן-פלדמן: תבדקו.

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 28-04-2025 בשעה 11:04.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-04-2025, 11:15

למה האוליגרכיה דוקא כן חשובה למדינת ישראל.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "תיק 4000 קורס! בוטל האישום נגד רון אילון מנכ"ל יס אחרי 8 שנות עינוי דין!"

ראוי לומר כי אני תוקף באופן שיטתי את האליגרכיה אך אי אפשר להתעלם מנקודה אחת קריטית

יש במדינה הרבה מאוד אנשים עם יכולות, אך היזמים ואלו שמביאים את הכספים שמאפשרים לכל הנ"ל לנצל את יכולותיהם הם קריטיים בלעדיהם לא תהיה אפשרות לנצל יכולת זאת. כלומר:

יש חצי מיליון מתכנתים בארץ שמשתכרים בין 20-40 אלף ש"ח לחודש (השכר המצוי). אך על מנת לשמר זאת צריך לשמר כמה תנאים מרכזיים .
א. סביבת עסקים תואמת לעולם המערבי.
ב. חינוך וידע נאות.
ג. יזמות ומיזמים שיוודאו שהכסף וההשקעות אכן יגיעו לכאן.

מגזר זה הוא אחד המנועים הכלכליים המשמעותיים של המדינה ממנו מתפרנסים עורכי הדין רואי החשבון הנדל"ן שורה של בעלי עסקים שמספקים שירותים וכו'. [לצד זה המגזר הביטחוני משמעותי מאוד לצד תעשייה עתירת ידע בתחומים שונים].
אם נדיר אנשים אלו מכאן נדחוק אותם ממעגל מקבלי ההחלטות, נפגע אנושות במערכת המשפט ונהרוס את הסביבה העסקית שתואמת לעולם המערבי מדינת ישראל תחזור אחורה מבחינה כלכלית.

ולסיכום מדינת ישראל צריכה אוליגרכים!! לרגע איני טוען אחרת אך נדרש גם איזון נדרשת שקיפות בנגוע להוצאות הביטחוניות ונדרש שילוב של אחרים במעגל קבלת ההחלטות.

כלומר כן לאיזון שקיפות ושילוב אך לא לשליטה מוחלטת, משוחתת ונעדרת כל שקיפות - מטעמה של האוליגרכיה!!

https://www.foxbusiness.com/politic...-rich-you-leave
Eric Adams slams those looking to push the rich out of NYC: 'No, you leave'

אם להרצוג הכלים לבצע את האיזון הנדרש - אני איתו!!

חורבן מוחלט של מוקדי הכח במדינה אינו השיטה ובהקשר זה לוין מוביל לכאוס.

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 28-04-2025 בשעה 11:17.
ישן 29-04-2025, 11:33

תיק 1000 נשארנו עם 2000 ש"ח לשנה של סיגרים וכמה בקבוקי שמפניה לשרה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "תיק 4000 קורס! בוטל האישום נגד רון אילון מנכ"ל יס אחרי 8 שנות עינוי דין!"

הכל במסגרת קשר חברי מוכח ומתנות הדדיות. ומה רציתם שמילצ'ן יביא מסטיק וקולה.

הדברים שנתניהו אומר לא רק הגייונייים אלא גם מחויבי המציאות.

כשנתניהו אומר שחבילת סיגרים היא בערך כמו חפיסת מסטיק עבור מילצ'ן אפשר בהחלט להאמין לו משום שזה מדויק לחלוטין. יש אנשים שכסף ממש לא נספר אצלם וכל אדם נורמטיבי מביא עמו מתנות כערכו....
[אני לא נוהג לציין חשיפות אישיות אך אציין כללית כי יש לי קשר עם ידידים שהם פשוט מולטי מיליונרים - אני מתארח אצלם ומקיים קשר אך אף פעם לא מביא להם מתנות!! אין לי אפשרות לעמוד ברף שלהם והם גם לא מצפים לכך. עם מה אגיע עם "בקבוק קולה" = כל יין ליקר או וויסקי שאקנה לפי התקציב של אדם בינוני כמוני].
ישן 12-05-2025, 07:23

פרשת קטארפייק - המשטרה הטילה איפול - כלומר אין מה להדליף מהקירה הכושלת.

https://www.maariv.co.il/news/law/article-1195585

ומתי יחקרו את כל הכסף הזר שמקיף את לפיד ושות'.

זאת פרשה מומצאת וחסרת תכלית כנגד מי שה לוביסטים ומועסקי חוץ וממש לא עובדי מדינה. כמיטב הבנתי זה נכון גם לגבי ישראל איינהורן.

אינספור גורמים כאלו פעילים בכנסת בפוליטיקה ודבר לא נחקר. לכאורה הללו פעלו באור הדמדומים בהם פועל כל לוביסט מצוי ומאות מהם מציפים את הכנסת.

השופט מזרחי שמבין דבר או שנים הבהיר זאת למשטרה והפחליטות אך הללו מתעקשים מסיבה אחת - רדיפת הסרק של רה"מ שהניבה עשרות פרשיות סרק עד כה. ואלו שכביכול אינם סרק - תיקי האלפים ההזויים - מלמדים על אלו שהם כן סרק.

נזכיר לגבי תיקי האלפים.

1000 - מתבסס על עדות הזויה של גורם שלוקה בשנאה חולנית. העדות לא עולה בקרולוציה עם אף עדות אחרת וגם לא עם הנה"ח. המשטרה עברה על עבירות מהותיות שמשליכות על קבילותן של חלק מהראיות. נשארנו לבסוף עם הוכחה לכמה בקבוקים + כמה פקטים של סיגרים מחבר - אין חולק על הקשר שהתקיים ביניהם לאור עשורים. על זה מעמידים לדין ר"מ?!

2000- האישום מדבר על כך שלא דווח בזמן על הצעת שוחד... מי הואשם אי פעם על כזה דבר. זאת ועוד שמי שכן שוחד לכאורה בהקשר לחוק ישראל היום - ממש לא נחקר.

4000- 315 פריטי סרק. חמשת גירסאות חפץ אחרי שעונה. עדות פילבר שקרסה לחלוטין - נסחט באיומים לאור יום משום שלא שיתף פעולה. תיקוני כתב האישום, המבוכה האדירה עת נשאלו בביהמ"ש מה בעצם הקשר של נתניהו לפרטי "הראיות", נסגה מהאישום נגד מנגל יס לשעבר.

ועל כולם מפקדים שני גורמים.

מיארה אם הגנב שמחפה על בנה ופועלת בשורה של ניגודי עניינים. לו היתה אשת ליכדוד פועלת כמותה מזמן הייתה מורה היא על חקירה בחשד לשוחד מרמה והפרת אמונים.

עמית: הנאשם שסגר לעצמו תיק ומתנהל כמו דיקטטור באוליגרכיה מצויה.

מערכת המשפח חולה מאוד.
ישן 12-05-2025, 07:28

ראש הממשלה מפרסם רשימה של פרשיות שהועלו נגדו במהלך השנים, והופרכו
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "פרשת קטארפייק - המשטרה הטילה איפול - כלומר אין מה להדליף מהקירה הכושלת."

פרשת בר־און חברון הייתה סדרת אירועים שהתרחשו בתחילת שנת 1997, אשר במהלכם הועלו חשדות כנגד בכירים בישראל, בהם נתניהו, כי היו מעורבים בקנוניה למינוי יועץ משפטי לממשלה.

בפרשת עמדי נטען כי בני הזוג נתניהו ניסו להעביר סכומים ניכרים ממשרד ראש הממשלה לקבלן אבנר עמדי, בגין עבודות פרטיות שביצע עבור משפחת נתניהו בתקופה שקדמה לבחירת נתניהו לראשות הממשלה בשנת 1996, ובמהלך כהונתו.

פרשת המתנות, הידועה גם כתיק 1000, מתמקדת בחשד לכך שראש הממשלה בנימין נתניהו קיבל במשך כעשרים שנה מתנות וטובות הנאה מאנשי העסקים ארנון מילצ’ן וג’יימס פאקר, בשווי כולל של כ-700,000 ש”ח. בתמורה, נטען כי נתניהו פעל לקידום ענייניהם העסקיים, כולל סיוע בעסקאות רגולטוריות וארכת פטור ממס למילצ’ן.

פרשת “ביביטורס” מתייחסת לחשדות שהועלו בשנת 2011 על ידי העיתונאי רביב דרוקר, לפיהם ראש הממשלה בנימין נתניהו קיבל מימון לנסיעותיו לחו”ל בין השנים 1999-2008 מגורמים פרטיים, כולל אנשי עסקים.

החשד בפרשת המעונות היה ששרה נתניהו, רעיית ראש הממשלה, ניצלה כספי ציבור למימון הוצאות פרטיות, כמו הזמנת ארוחות יוקרתיות, תשלום לעובדים פרטיים ואחרים למעון ראש הממשלה, והעסקת מטפלת לאביה. החשד היה שמדובר בניצול לרעה של מעמד ציבורי לצורכים אישיים.

פרשת הג’קוזי עוסקת בחשד לכך שבית ראש הממשלה בקיסריה שודרג בכספי ציבור, כולל התקנת ג’קוזי יוקרתי בשווי 50,000 ש”ח.

בפרשת הנרות הואשם נתניהו בקניית נרות בשווי 6,000 ש”ח למעון ראש הממשלה.

פרשת סיעוד אביה של רעיית ראש הממשלה, שרה נתניהו, התמקדה בהעסקת מטפלת סיעודית לאביה, שמואל בן ארצי, תוך שימוש בכספי ציבור.

פרשת החשמלאי נוגעת לחשד שהחשמלאי אבי פחימה, מקורב למשפחת נתניהו, הועסק בעבודות חשמל בביתם בקיסריה בניגוד לנהלים וללא מכרז. החשד היה שנעשתה פגיעה בכספי ציבור.

פרשת הבקבוקים נוגעת לכך שרה נתניהו, רעיית ראש הממשלה, לקחה לכיסה כספים שהתקבלו מפדיון בקבוקי שתייה ריקים, רכוש המדינה, שהוחזרו למרכולים בירושלים.

פרשת רהיטי הגן מתמקדת ברכישת מערכת ריהוט גן חדשה למעון ראש הממשלה בעלות של כ-30,000 ש”ח, שכפול של מערכת ריהוט קיימת בביתם הפרטי של בני הזוג נתניהו בקיסריה. לאחר הרכישה, המערכת החדשה הועברה לקיסריה, והישנה הועברה למעון הרשמי בירושלים, מה שגרם לחשד בנוגע לשימוש בכספי ציבור למימון הוצאות פרטיות.

פרשת החמגשיות, חלק מפרשת מעונות ראש הממשלה, עסקה בהזמנת מאות ארוחות ממסעדות בעלות כוללת של למעלה מ-350,000 ש”ח, למרות שהועסקה מבשלת במעון. החשד היה שמשרד ראש הממשלה מימן ארוחות פרטיות תוך עקיפת הנהלים.

פרשת ארנו מימרן מתמקדת בטענות של איש העסקים הצרפתי-יהודי, ארנו מימרן, לפיהן הוא העביר כספים לראש הממשלה בנימין נתניהו. מימרן טוען כי בשנת 2001 העביר 170,000 אירו לחשבון הפרטי של נתניהו.

פרשת גרסטל, הידועה גם כתיק 1270, נוגעת לחשד שהיועץ ניר חפץ, בתיאום עם יועץ התקשורת אלי קמיר, הציעו לשופטת הילה גרסטל, שהתמודדה על תפקיד היועץ המשפטי לממשלה, מינוי לתפקיד בתמורה לסגירת תיק החקירה נגד רעיית ראש הממשלה, שרה נתניהו.

פרשת הצוללות, המכונה גם תיק 3000, היא חקירה פלילית שהחלה בפברואר 2017, ועוסקת בחשד להטיית מכרזים ברכש צוללות מסדרת דולפין AIP וספינות סער 6 מחברת “טיסנקרופ” הגרמנית בין השנים 2009-2017.

פרשת גריסת המסמכים מתייחסת לחשד כי לקראת סיום כהונתו, ראש הממשלה הורה לגרוס מסמכים שנשמרו בכספת בלשכתו, בניגוד לחוק הארכיונים.

פרשת סחיטת הקצין בלשכת ראש הממשלה מתמקדת בחשד לכך שצחי ברוורמן, ראש הסגל של בנימין נתניהו, החזיק בתיעוד אישי רגיש של קצין בכיר בצה”ל. החשד הוא שנעשה ניסיון לסחוט את הקצין באמצעות תיעוד זה, במטרה להשיג גישה לפרוטוקולים מסווגים במזכירות הממשלה.

​בפרשת זיוף הפרוטוקולים הועלה החשד כי ראש הסגל של ראש הממשלה ניסה לשנות תמלול של שיחה בין נתניהו למזכירו הצבאי, אלוף אבי גיל, מ-6:40 ל-6:29, לאחר מתקפת הפתע של חמאס ב-7 באוקטובר 2023.

ראש הממשלה סיכם כי כל התיקים האלה נסגרו, והוסיף: “גם תיקי האלפים קורסים. אתם מוזמנים לעקוב”.

https://www.jdn.co.il/flashes/2382309/

https://mida.org.il/2018/02/03/%D7%...A-%D7%99%D7%A1/
ישן 04-06-2025, 11:00

החלה החקירה הנגדית הפחליטות שלפה את נשק יום הדין - בובת בגס באני!

בתיק 1000 כמובן. וכהמשך ישיר לדימיונות של הדס.

עוד חודשיים כאשר יהודית-לה (תירוש) תישאל על ידי ברעם אז מה בעצם יש לכם היא תבקש לקרוא את כתב האישום בנחת למשך שבוע בטרם תנפיק פלפול משפטי שבעצם כל החנות היתה בפוטנציה ולכן מדובר על שוחד משמעותי! היום נתי-לה יחקור אודות המוצצים של יאיר!
(אכן תת רמה - בדיוק כמו התנהלותה של הפחליטות במשפט!!)

כל הנ"ל כאשר אנו באמצע מלחמת קיום! אין להם כלום! הם פשוט מטרילים בתקווה שימעד לאורך 87 ימי החקירה שנותרו.

את הנזק לעם ישראל הם לא הולכים לשלם!

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 04-06-2025 בשעה 11:05.
ישן 04-06-2025, 13:49

הגנון ממשיך

השופטת פרידמן פלדמן נוזפת בתובע:" אתה לא יכול להכתיב לו תשובות"נתניהו היה סבור שהוא פגר פוליטי בין השנים 99-2002, ולאחר ההפסד ב2006 (הליכוד ירד ל12 מנדטים). התביעה מנסה להציג בפני נתניהו שלא היה פגר פוליטי לאחר ההפסדים הללו.
באיזה שהוא שלב השופטים מאבדים סבלנות לדיוני ה"פגר הפוליטי" והשופט שחם מעיר:"אני חושב שהנקודה הזו מוצתה"

התובע טען שמילצ'ן היה בישראל סך הכל 5 ימים בשנת 99 (לאחר שנתניהו טען שנפגש רבות עם מילצ'ן בארץ באותה שנה), השופט שחם שואל מניין הם יודעים זאת. מדוח הכניסה של מילצן כתוב שנכנס באותה שנה ב06.09 אך אין תאריך יציאה. השופט שחם נוזף בפרקליטות כי הם חייבים לדייק ולא להניח הנחות שגויות.

אין כותרות בכל העיתונים הנושא עבר לשורות האחרונות. זאת בושה!! במקום לתקוף את הפחליטות שמטרילה באמצע מלחמה ומנעת מרה"מ למלא תפקידו ברמה הנמוכה מגנון - כולם שותקים!!
ישן 14-07-2025, 11:10

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "תדמור באובססיה בלתי מובנת שוב חוזר לבאגס באני. הפגר הפוליטי והפסיכולוגיה של מילצ'ן."

הקרב ברור:
כולם מכינים עצמם להמשך כלומר התכשיטים ששרה ביקשה או לא ביקשה.
נתניהו יטען שהכל חברות, שלא ידע מכלום בזמן אמת, ששרה לא הוא ושהם החזירו מתנות.

תדמור מנסה לבסס שנתניהו היה מעורב, ידע מהכל ביקש בובה אחרת ולכן גם התכשיטים והבקשות קשורים אליו.
נתניהו מבין היטב לא נופל בפך והודף הכל ביעילות! הם הולכים להישאר עם תזה!!

אך הנקודה המרכזית היא שכתב אישום זה מעולם לא היה צריך להיות מוגש. הוא מבוסס על עדות הזויה ומופרכת וההקשר לנתניהו לוקה בחסר ביחס לרובה. נוגע בקשרי חברות של פוליטיקאים ואישי ציבור ואמת המידה הטהרנית ללא כל מקבילה.
ישן 14-07-2025, 23:50

תדמור מאשים את נתניהו בגין הבאתו של טאטא. האבסורד בשיאו.

https://www.ynet.co.il/news/article/sk4muqzlge#autoplay

נתניהו תקף כי "לא מעניין את טאטא הכסף, זה לא מגיע לשבריר של אחוז מהאחזקות והרווחים שלו, זה לא מעניין אותו. מה שמעניין זה הרעיון של קידום שלום כלכלי. זה מה שהוביל את האנשים לפי מיטב הבנתי. אני יודע שאתה טועה, זו הראייה שלך שכל כך חוטאת למטרות של אנשים אציליים שבאים לעשות דבר, לא להרוויח, אלא לפתח כלכלה. אבל הציניות שלך וחוסר היכולת שלך להבין דבר כזה בכלל בתחום הזה, זה לדבר עם קיר. אין פה רצון להרוויח אפילו פרוטה, אלא רצון לפתח את הכלכלה והישראלית. זה מה שהבנתי מטאטא".

עו"ד תדמור ניסה להקשות ואמר כי "אני מפנה אותך לדברים שאמרת במשטרה - שראטן טאטא בא להרוויח, לא להפסיד כאן כסף. כך שגם אתה מאשר שהוא בא להרוויח". נתניהו ענה בלעג: "Guilty! (אני אשם) פשע שהוא בא להרוויח? אם ראטן טאטא, איש עסקים עצום, בא לבדוק כאן אפשרות, הוא בא לקדם את השלום. אנחנו מנסים לקדם את זה בחלקים שונים של העולם. מה, טאטא בא להפסיד כאן כסף? ברור שלא, הוא בא להרוויח. אבל הוא דיבר במונחים של שלום. אני אחזור בפעם המאה: שאלת הרווח הייתה שאלה לגיטימית לטאטא.

"אם הייתי צריך להשוות את המשקל של השלום הכלכלי לעומת השאלה הקטנונית של הרווח, זה כמו הציפורן שלי". נתניהו שוב הרים את קולו ותקף: "על מה השטויות האלה? יש כאן איזה מיזם מושחת? איפה אתם חיים?".

וואינט מביא את הדברים באופן שתומך בנתניהו - הגענו לסוף....

הזוי שהוא נחקר על זה הזוי שמעמידים אותו לדין על זה. הנזק העולמי אדיר ואין בעולם מי שלא מרים גבה ותמה תמיהה עמוקה ביותר על התנהלותם של הפחליטות ובית המשפט בתיק - זאת הזיה שאין כדוגמתה.

אכן גם בית המשפט אשם!! התנהלותה של פלדמן מחפירה ומקוממת ומעוררת תהיה עמוקה בנוגע לכשירותה.

נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 14-07-2025 בשעה 23:53.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:13

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר