12-05-2026, 10:46
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.08.03
|
|
|
נזכיר את השיחה המזעזעת שצחנה אפשרית של סחיטה באיומים שוחד והפרת אמונים נובע ממנה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי channb שמתחילה ב "במוסד בלחץ אטומי מנחיתים עליהם אאוטסיידר שעשוי לגזול מהם את התופינים."
https://www.ynet.co.il/news/article/skphfqi2c
בקטע הבא משתמע שיחיאל כץ שפוט של מנדלבליט ונוה (לא יגיע לחתונה מפני מראית עין. פירוסמים מעלים כי נוה פעל למינויו לועדה)
נוה: היום הבת של יחיאל מתחתנת, אבל אני לא בטוח שכדאי (לבוא לשם).
מנדלבליט: לא לא לא לא.
נוה: הוא באמת עובד בשבילך, רק שתדע לך.
מנדלבליט: כל הכבוד לו וכל הכבוד לך.
נוה מפרט את מה שהוא עושה עבור מנדלבליט
נוה: יחיאל מכין עבודה ממש יסודית. הוא כבר מכיר את המקרה שלך מקדימה, מאחורה, באמצע השינה אתה תעיר אותו. אמרתי לו, 'יחיאל, מה שחשוב זה שאתה משכנע את גרוניס'. יש לנו רביעייה גם בלעדיו, אבל אם הוא נותן לך את ברכתו זה הורג את הסיכויים לבג"ץ".
נוה דורש מחיר מיידי לצד איום ברור (זה יעשה ממש נזק לעניין שלך, ממש-ממש...). שמירה על כסאה של איילת החברה הטובה - הדילים הכי טובים בעיר.
לפי הדיווח, נוה ומנדלבליט היו מוטרדים מהאפשרות ששרת המשפטים דאז איילת שקד תוחלף:
נוה: כשיוצא לך לדבר עם הבוס הגדול שלך (נתניהו), תגיד לו שאת הרישאפלים (הכנסת העבודה לממשלה) שיעכב, כי זה יעשה ממש נזק לעניין שלך, ממש-ממש...
מנדלבליט: אני יודע, אני יודע. הוא מכיר גם את טביעות האצבע שלו.
נוה: יש הרי דיבורים שהוא רוצה להביא את בוז'י במקום הבית היהודי, אחרת הוא יכול לשכוח מהיועמ"ש. שקד דדיקייטד לך נקודה סימן קריאה, היא אוהבת אותך, אתה דתי מתנחל, מכל הסיבות שלהם הולכים עליך בכל הכוח.
בהמשך השיחה הם מחליפים רמזים עקיצות התחייבויות הדדיות וכו'.
אין באמור בכדי לקבוע כל עובדה אלא הבעת דעה אישית לגבי משמעותם של הדברים שפורסמו בלבד.
ובכל מקרה כיצד כזה דבר לא נחקר! איך זה יתכן! תיקי האלפים מתמגדים לעומת העולה בקלטת. יש לזכור שנווה מדבר על שליטה בנשיא בדימוס שהוא גם ראש ועדת המינויים עד היום, על שליטה במינוי שופטים על שליטה ביועמ"ש וזאת בזמן שהוא מנהל משרד עו"ד פעיל! לצד שליטה בלשכה.
קשר גורדי של הון - משפט - שלטון!
יוער שגרוניס לא שוכנע. זה לא הפריע למינוי וכך גם צריך להיות בפרשת גופמן. על מנדלבליט רבצה עננה איומה בפרשת הרפז שרק התעצמה בהמשך פעילותו כיועץ והגיעה לשיאה בפרשת האלפים! שיאי טישטוש ושחיתות לבנה.
נערך לאחרונה ע"י channb בתאריך 12-05-2026 בשעה 11:07.
|