לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-05-2005, 18:34
  DCD DCD אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.05
איזה מבאס1!-אין מהירות כשאני משחק במשחקים און ליין!!!!!!!

שלום יש לי בעיה כשאני משחק במשחקים באינטרנט....כפי שציינתי בכותרת. יש לי אינטרנט מהיר שהוא 1.5 מ"ב ואני מתחבר אליו דרך המחשב של אח שלי הכוונה שאח שלי מתחבר לאינטרנט כרגיל ואני מתחבר לאינטרנט דרך המחשב שלו(אין ראוטר...אני מתחבר אל המחשב של אחי רק בעזרת כבל בלבד.)
יופי...עכשיו אחרי שציינתי את הפרטים אני אציין את הבעיה:
נגיד אני נכנס למשחק והכל טוב ויפה אבל כשאני רוצה לשחק און ליין(באינטרנט..) אז למשל אני נכנס למשחק ואז יש לי Ping גבוה(ןבזמן הזה אח שלי מוריד דברים מהאינטרנט במהירות איטית של מקסימום 30 ק"ב)!!!!
בדר"כ הפינג הוא מ-300 ומעלה...ככה שבגלל זה אני לא יכול לזוז ולירות כמו שצריך וזה מצב חרא כי כל הזמן הורגים אותי!!!
אני בדר"כ משחק ב-Unreal Tournament 2004 משחק טוב במיוחד באינטרנט...ולפני כמה זמן(בערך למעלה משבועיים) הבעיה לא הופיעה.....

טוב אז איך אני אמור להנמיך את ה-Ping ולשחק כמו שצריך ?

סליחה על המגילה ותודה מראש!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-05-2005, 23:13
  Razor-men Razor-men אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.05.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DCD שמתחילה ב "איזה מבאס1!-אין מהירות כשאני משחק במשחקים און ליין!!!!!!!"

מוריד מהירות נומכה של 30 ....

אחי , מתי נבין שלא רק מהירות ההורדה גומרת את רחב הפס ...

1. UPLOAD - העלאה גומר את רוחב הפס .

2. לא רק הורדות אלא כמה קישוריות בבת אחת - דוגמא אם אתה מריד מאמיול על 30 - אתה לא מוריד רק מאחד אתה מוריד מהרבה - מהירות ההורדה הכללית תרד לגמרי.

אני ממליץ שתבדוק את מהירות העלאה של כאמור (UPLAOD) - יכול להיות שהאמיול או הקאזה משתמשות לך בזה אם לא תחפש SPY במחשב שלך ושל אחיך .

תבדוק מה הפינג במחשב של אחיך - יכול להיות שהשרת שאליו אתה מנסה להתחבר הוא איטי . בכללי.

נסה את כל זה תאסוף מידע

ישן 24-05-2005, 02:06
צלמית המשתמש של JohnDow
  JohnDow JohnDow אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.06.04
כמה אפשרויות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי DCD שמתחילה ב "איזה מבאס1!-אין מהירות כשאני משחק במשחקים און ליין!!!!!!!"

** קודם כל, כמו ששימי אומר - כנס לפה ותקרא: http://services.fresh.co.il/HowToAsk.html **

אחורי זה....
א. המחשב של אחיך עמוס מאוד - וה-ICS (שיתוף אינטרנט) גומר אותו בכלל - אתה בסה"כ תלוי במחשב שלו.
ב. יכול להיות שה-EMULE שלו עובד, בזמן שאתה עובד, ומן הסתם רוחב הפס מתחלק.
ג. 30K זה לא אומר לנו כלום.
ד. תבצע בדיקת מהירות מול הספק אינטרנט שלך! אם זה בזק-בינלאומי - תחליף אותם בלי קשר
ה. שים לב שב-ד' שום תוכנה לא רצה במחשב של אחיך.

תעדכן ונראה מה עוד יכול להיות.

לילה טוב.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:41

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר