עימות חריף התנהל בפתיחת כנס ה"אינטרנציונל סוציאליסט" הבוקר בתל אביב, בין יושב ראש מפלגת העבודה, שמעון פרס, ליוסי ביילין.
העימות פרץ בויכוח שהתנהל בנושא "הסכם קבע או התנתקות" כשביילין תיאר את ההתנתקות כ"אסון". בתגובה ענה פרס לביילין: "להתנתקות יש לפחות רוב. לרעיונות המעופפים שלך אין".
שיפעיל את הקשרים שלו אצל האינטרנציונל והשמאל האירופאי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "המתנחלים לא לבד, ביילין מתאר את ההתנתקות כ"אסון""
זה יכול להיות נחמד אם יהיה לחץ מהשמאל העמוק לבטל את ההתנתקות.
נאמר, עמירה הס מופיעה בכינוס של אינטלקטואלים, שוטחת את עוולות הציונות ויוצאת חוצץ כנגד תכניותיה השטניות של ישראל לצאת מעזה ולהשאיר את הפלסטינאים המסכנים לנפשם באכזריות אופיינית.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dododo שמתחילה ב "המתנחלים לא לבד, ביילין מתאר את ההתנתקות כ"אסון""
אבל נחמד לשמוע את אדון "מזרח תיכון חדש" אומר על רעיונותיו של מישהו אחר שהם מעופפים.
בכל מקרה: שמחה גדולה, לפחות בשבילי, לגלות שביילין שוב מצטרף לחבורה שרוצה להוביל אותנו לאבדון. זה מקטין משמעותית את הסיכוי שתוכנית ההתנתקות תיכשל (ואני מתעלם לרגע ממיקומו של האדון פרס על המפה...).