לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-06-2005, 14:37
  jumbo jumbo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.02
מצטרף לדבריך חברי, אבל לא להכל.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "אני מתגעגע לימים האלה -חג השבועות: קוצרים את פירות החלוציות"

אם היה עליהום על הקיבוצים זה בהחלט לא ראוי אבל לא זכור לי עליהום כזה.
גם לא שינאה תהומית.
הרב ש"ך כזכור הזכיר שבקיבוצים אוכלים בשר לא כשר (בשר חזיר, וכו'). האם הרב שיקר? זה לא נכון?
אתה מוכן להשבע בכל היקר לך שהם לא אוכלים בשר חזיר, שפן וכו'?
ואם כן אוכלים, אז מדוע אסור לרב לומר אמת?
גם כשביבי אמר שפרס וברק יחלקו את ירושלים הוא אמר אמת לאמיתה. גם על ביבי היית כועס?
חברי, אם האמיתית הנ"ל (כמו אכילת חזיר, חלוקת ירושלים) הן עובדות שיש מה להתגאות בהן אז צריך להצדיע לאומרן ולא לגנות אותו. לא ברור לי מדוע אתה משמיץ כל מי שאומר אמת.
השנאה לקיבוצים לא באה מהם. ממש לא. הם מפנים את כל אנרגיות השנאה שלהם כלפי האויב.

מי ששונא את הקיבוצים שנאת מוות הוא דווקא האויב שלא שכח ולעולם, ולא ישכח לנצח מי לקח את אדמתו ועל איזו קרקע יושבים הקיבוצים.
אני מכיר, וגם אתה וודאי מכיר את הישמעאלים, דור שלישי, שמסתובבים עם מפתחות הבתים שהיו להם על אדמות הקיבוצים, לפני שהפכו למטעים ולווילות.
התמיכה הפוליטית של הקיבוצים באויב כרגע מאלצת את הישמעאלים להסתיר, לעת עתה, את שנאתם, אבל בבוא היום, שיבוא בוודאות, גם אני יודע וגם אתה יודע, שיחזרו לאדמתם בקיבוצים.
כיצד הם יממשו אז את שנאתם? את זה אני משאיר לדימיונך הפורה.

ופה, לקראת חג השבועות אני חייב לספר לך קטע מלבב ששמעתי מפי חיים חפר הדגול:
"בשלהי מלחמת העצמאות, כשצה"ל סיים לשחרר את לוד ורמלה, אסף המושל הצבאי את כל נכבדי האויב הערבי כדי לחתום על כתב הכניעה וכדי להנחית את פקודות הצבא.
כשנכבדי האויב סיימו להתיישב באולם ההתכנסות, הרים אחד הנכבדים את ידו הרועדת ושאל:
מה אתם מתכוונים לעשות איתנו הערבים עכשיו?
המושל הצבאי, ללא שום כוונה מיוחדת, ענה לו: "מה שאתם הייתם עושים לנו אם המצב היה הפוך"
למשמע הדברים הללו פרצו כל הנכבדים הערביים בזעקות שבר, תלשו את שערות ראשם, הכו את עצמם ופתחו בבכי תמרורים ."

אז לא החרדים ולא שום יהודי שונאים את הקיבוצניקים. שונא אותם רק מי שרוצה חזרה את אדמתם.
ובעוד כ-45 שנה כשהערביי ישראל יהפכו לרוב בקו הירוק הם כמובן יקחו בחזרה את אדמתם.
ומה הם יעשו אז לקיבוצניקים?
לי אין אומץ לתאר לך. אם ממש תרצה לדעת תשאל את חיים חפר.

ובנתיים חג שמח לכולנו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:39

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר