לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-06-2005, 17:55
  I SamNet I I SamNet I אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.06.02
בעיה חמורה - איבוד מידע - ושינוי מוזר של גודל הדיסק.

לאח שלי יש 80 GB והוא היה מחולק ל:
C 13 GB אני חושב NTFS
D 65~ GB (בערך 65). אני חושב FAT32

משום מה הוינודס התחיל ,אחרי שנה בערך שהוא מותקן, לעבוד לאט אז אמרתי שאני אפרמט לו את המחשב ובהתקנה של וינדוס זה רשם שיש בעיה בזיכרון או בקבצים בדיסק ואחרי שאני אומר לו RETRY אז הוא רושם שיש בעיה בכונן C.
החלטתי להכנס לעומק העניין עם דיסקט אתחול של 98SE ובפקודות הוא לא הצליח להכנס לכונן C (כנראה NTFS).
לא היה לי הרבה מה לעשות כי לא הצלחתי לגשת לפירמוט של C אז נכנסתי לFDSIK שם הופיעה לי רק
כונן אחד של 32 גיגה (לא יודע מאיפה צץ) ולמעטה היה רשום שגודל כולל הוא 13 גיגה של כל המערכת.
החלטתי (כנרראה בטיפשות) למחוק את הכונן C שהוא היה 32 גיגה ואז אולי אוכל לגשת לפירמוט של הכונן דרך התקנת הוינדוס.

משום מה ההתקנה עברה בסדר (עזבו שעל השניה הראשונה כבר נכנסו לי SPYWARE כי המחשב מנותב לראוטר שיש לו חיבור אנטרנטי קבוע) ואז גיליתי שכל הקבצים נמחקו מהמחשב ויש כונן 32 גיגה של כונן C.

מפה - החלטתי לשנות את הגודל של C ל13 גיגה ולהחזיר את הכונן השני D עם 65 גיגה בעזרת PART MAGIC וזה החזיר והכל סבבה.
אבל מה עם הקבצים ??? אני עושה עכשיו תהליך ארוך של כמה שעות לשיחזור קבצים אחרי פירמוט, אבל אני תוהה אם יש דרך אחרת מהירה יותר ובטוחה יותר, כי אני חושב שהקבצים יהיו חסרי שם וחסרי תיקיה. ... ... ... ?

אגב, הקבצים מאוד חשובים, אח שלי הוא יוצר מוזיקה ויש דברים שעובדים עלהם חודשים וזה בערך 60 גיגה שחסרים לו.

תודה רבה לכם, אשמח אם תדריכו אותי מה כדאי לעשות ולנסות .?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:09

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר