17-06-2005, 19:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 12.02.04
|
|
|
חיזור גורלי? מחדשות חדרה
תושב העיר, אביב הרניק מאושם בהטרדות, איומים ותקיפות כלפי חברתו לשעבר. החשוד מכחיש את האישומים.
השבוע הוגש כתב אישום חמור כנגד אביב הרניק , 21 תושב חדרה. בחשד שאיים, תקף והיטריד את חברתו לשעבר. הרניק נעצר בשבוע שעבר בחשד להטרדתו של חברתו לשעבר והצתת מכוניתה של אמה.
מכתב האישום עולה כי הרניק וחברתו נפרדו לפני 5 חודשים לאחר תקופה ארוכה של חברות.. עוד נטען כי בתקופה זאת נהג החשוד לתקוף את חברתו , היה שורט אותהחודש 2.2004 נסעו הנאשם והמתלוננת בעיר ועצרו ברמזור אדום. במהלך ההמתנה החלו להתווכחואז תקף אותה ונתן לה סטירה.
בסוף חודש 12.04 רצתה המתלוננת להפרד מהנאשם ובסמוך לביתה הוא תקף אותה ומשך בשערה והיכה אותה באגרוף באפה וגרם לה לדימום.
חודש לאחר מכן תקף אותה ונשך אותה בכף ידה.
מאז שנפרדו נהג הנאשם להתקשר למתלוננת להפחיד ולהטריד אותה. הוא עשה זאת מס' פעמים רב ובמשך כל שעות היום לביתה ולטלפון הסלולרי ואף למקום עבודת. בשיחות אלו מאיים הנאשם כי יפגע בה.
בין היתר אמר לה "זה שאני לא רואה אותך , תזהרי מהשקט שלי. כמו כן הוא ציין מס' פעמים כי הוא יודע בדיוק היכן היא נמצאת. מתי היא הולכת ומתי היא חוזרת ואיים כי הוא ירצח אותה כמו שעשו לחנית קיקוס הנערה הצעירה שנרצחה ב1993 .
עוד מתואר כי במספר הזדמנויות השיג הנאשם את גבול ביתה והיגיע עד חלון ביתה.
היה מניח מכתבים שבהם הוא כותב "רק איתך אני רוצה לחיות. החיים בלעדייך לא שווים...."
לפני שבועיים היגיע הנאשם למקום העבודה של המתלוננת איים עלייה ואמר "תבואי לחדרה תראי איך אני מפוצץ לך את הפרצוף" הוסיף ואמר " עד היום לא חיפשתי את החבר שלך אני אמצא אותו ואתן לו 8 דקירות.
הרניק מואשפ ב: תקיפה סתם, תקיפה חבלנית, איומים, השגת גבול, שיבוש מהלכי משפט, הטרדה באמצאות מתקן בזק.
להרניק הרשעה קודמת המכילה 4 תיקים בגין עברות אלימות ורכוש. וכן 7 תיקים פתוחים בגין עברות רכוש ואלימות
הדיון בהארכת מעצרו עד תם ההליכים נדחה לימים הקרובים ובינתיים נשלח הנאשם לשירות המבחן לצורך הכנת תזכיר.
סנגוריו של הנאשם הם עו"ד שי לוי ומיקי סיבוני שסבורים כי מדובר באשמת סרק כנגד הנאשם.
|