לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-06-2005, 19:38
  simonun simonun אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.04
חיזור גורלי? מחדשות חדרה

תושב העיר, אביב הרניק מאושם בהטרדות, איומים ותקיפות כלפי חברתו לשעבר. החשוד מכחיש את האישומים.
השבוע הוגש כתב אישום חמור כנגד אביב הרניק , 21 תושב חדרה. בחשד שאיים, תקף והיטריד את חברתו לשעבר. הרניק נעצר בשבוע שעבר בחשד להטרדתו של חברתו לשעבר והצתת מכוניתה של אמה.
מכתב האישום עולה כי הרניק וחברתו נפרדו לפני 5 חודשים לאחר תקופה ארוכה של חברות.. עוד נטען כי בתקופה זאת נהג החשוד לתקוף את חברתו , היה שורט אותהחודש 2.2004 נסעו הנאשם והמתלוננת בעיר ועצרו ברמזור אדום. במהלך ההמתנה החלו להתווכחואז תקף אותה ונתן לה סטירה.
בסוף חודש 12.04 רצתה המתלוננת להפרד מהנאשם ובסמוך לביתה הוא תקף אותה ומשך בשערה והיכה אותה באגרוף באפה וגרם לה לדימום.
חודש לאחר מכן תקף אותה ונשך אותה בכף ידה.
מאז שנפרדו נהג הנאשם להתקשר למתלוננת להפחיד ולהטריד אותה. הוא עשה זאת מס' פעמים רב ובמשך כל שעות היום לביתה ולטלפון הסלולרי ואף למקום עבודת. בשיחות אלו מאיים הנאשם כי יפגע בה.
בין היתר אמר לה "זה שאני לא רואה אותך , תזהרי מהשקט שלי. כמו כן הוא ציין מס' פעמים כי הוא יודע בדיוק היכן היא נמצאת. מתי היא הולכת ומתי היא חוזרת ואיים כי הוא ירצח אותה כמו שעשו לחנית קיקוס הנערה הצעירה שנרצחה ב1993 .
עוד מתואר כי במספר הזדמנויות השיג הנאשם את גבול ביתה והיגיע עד חלון ביתה.
היה מניח מכתבים שבהם הוא כותב "רק איתך אני רוצה לחיות. החיים בלעדייך לא שווים...."
לפני שבועיים היגיע הנאשם למקום העבודה של המתלוננת איים עלייה ואמר "תבואי לחדרה תראי איך אני מפוצץ לך את הפרצוף" הוסיף ואמר " עד היום לא חיפשתי את החבר שלך אני אמצא אותו ואתן לו 8 דקירות.
הרניק מואשפ ב: תקיפה סתם, תקיפה חבלנית, איומים, השגת גבול, שיבוש מהלכי משפט, הטרדה באמצאות מתקן בזק.
להרניק הרשעה קודמת המכילה 4 תיקים בגין עברות אלימות ורכוש. וכן 7 תיקים פתוחים בגין עברות רכוש ואלימות
הדיון בהארכת מעצרו עד תם ההליכים נדחה לימים הקרובים ובינתיים נשלח הנאשם לשירות המבחן לצורך הכנת תזכיר.
סנגוריו של הנאשם הם עו"ד שי לוי ומיקי סיבוני שסבורים כי מדובר באשמת סרק כנגד הנאשם.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-06-2005, 20:06

אתמול היה דיון ממשפט נגדי שבו הואשמתי ע"י אביו
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי m1011409 שמתחילה ב "אני כבר לא הייתי קורא לזה..."

של הרניק הצעיר באלימות נגדם!
לדיון היגיע הרניק הצעיר כבול באזיקים.
ביום העצמאות היכה הרניק הצעיר שוטר ממשטרת חדרה וחודש לפני כן עמד למשפט על הכאתם של כ5 פקחים בעיריה כאשר בכתב אישום משותף לאימו ולו היה כתוב "הנאשם חשף את אבר מינו כלפי הפקח יגאל חרזי ואמר לו" בו ואני אזיין אותך" וזאת מבלי שהפקח הסכים...
במשפט זה נעשתה עסקת טיעון של 4 כתבי אישום!

כתבתי אז לשופט משה גינות כי עסקת הטיעון הזאת היא טעות חמורה ומוזרה מאוד וכי לא הוגשו לשופט הרישום הפלילי שלו וכן לא הוגשו רשימת התיקים הפתוחים נגדו!

השופט העביר את מכתבי לידי התביעה בחדרה וכתב כי המכתב בא להשפיע על החלטת בית המשפט....
והנה אנו רואים את התוצאה שהופכת את עיסקת הטיעון לאבק!
ישן 18-06-2005, 12:22

חלק אחרון
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי simonun שמתחילה ב "משפט מס' 3 משפט הסטנדים קריאה נעימה!"

המשך
תגובה עבור הודעה #50

ש. אומר אביך בחקירתו שאתם הייתם בחנות, אני באתי והעפתי את הסטנדים ואז הוא יצא אלי ואני דחפתי אותו. כך אומר אביך
ת. זה גם מה שאני אומר.
ש. מפנה אותך לאמור בס/5 אביך אומר שאני העפתי את הסטנדים ואחר כך הוא יצא אלי. אתה אומר שקודם נכנסתי לחנות ואחר העפתי את הסטנדים. אם לא שומעים רעש בחו, איך אפשר לצאת אלי?
ת. תמיד אני יוצא החוצה לבדוק שלא גונבים משהו.
ש. אביך אומר ששמע רעש ואני נכגס לחנות.
ת. אתה עמדת בכניסה, הסטנדים ממש בכניסה אתה עמדת שם ונענת את הסטדנדים.
ש. זה נכון, אני נענתי את הסטנדים. מה קרה להם?
ת.הם נפלו על הרצפה.
ש. אתה אומר שאני נענתי את הסטנדים. אתה זוכר מה אמרת בעדותך? אמרת שהעפתי את הסטנדים.
ת. אתה העפת אותם והם נפלו הצידה. אתה נענת והעפת אתה עשית פרובוקציה שם.
ש. אתה הזזת סטנד אחד ואת השני נענת.
ש. יש כאן מצב מוזר. דרך אגב על מה אתה עצור? בטח על כך שהכית פקחים מהעיריה
ת. לא
ש. יש כאן את העדות שלך ושל אביך ואתם אומרים עושה מעשה ולא באים למשטרה ואומרים רבותי בגלל שהוא מאשים אותנו, סליחה יש לי אפילו דוגמא מהחקירה בשנת 2002 על נושא הנשק. אביל אמר שאחרי שנים שהכן שלו קונה אצלכם פתאום אני מאשים אתכם בזיוף.באתם ואמרתם שזה המניע לאיום הנשק. במקרה הזה אתבם באים למשטרה ומה שאביך אומר בסך הכל על סחיטה באיומים.
דרך אגב אני אמרתי פעם שאני רוצה כסף ממך?
אתה בקשת פעם אחת. אני לא זוכר מתי אבל אתה ביקשת.
ש. האם התלוננת על זה במשטרה?
ש. לא זוכר
ש. המשטרה מכירה את מהלך העניינים ביננו ומקבלת את התלונות. הגשתם הרבה תלונות במשטרה נגדי.
מתי שתקפת ואיימת.
ש. עשיתי עוד דברים?
ת. עשית הרבה פרובוקציות. מתי שעשית אנחנו התלוננו לא זוכר כמה פעמים.
ש.
האם באחד התלונות האלה התלוננתם שגרמתי נזק לחנות?
ת. לחנות נגרמת נזק שהפלת את הסטנדים. התלונה הזאת נפלו הסטנדים.
ש. התיקים שיש על הסטנד זה תיקים מסקי?
לא. יש מכל הסוגים. יש קש, עור, צסקיי כל הסוגים. (י.א האב אמר שלא נגרם נזק כי אלה לא תיקים מעור אלא מסקיי)
ש. דבר כזה שמעיפים אותו והוא נתקל במכה של אבן. נגרם נזק כמו שאמרת
ת. כן
ש. האם אמרתם במשטרה שנגרם נזק?
ת. לא אמרנו את זה.
ש. האם אמרתם לשוטר הגיע למקום שנגרם לתיקים נזק לתיקים והראתם לו את זה?
הראנו לו מה שקרה שם את הסטנדים שעל הרצפה.
ש. הוא ראה את הסטנדים על הרצפה?
ת. אני חושב שכן.
ש. אני עשיתי תמונת הדמייה. רואין את החנות. אתה מכיר מי שמדבר עם אביך בחנות?
ת. לא רואים את הפנים שלו. אני לא מזהה אותו.ש. מציע לך לך את תמונת ההדמייה נכון שזה מה שקרה שהסטנד נפל?
התובע "אני מתנגד והעד אינו יכול להתייחס לתמונה שאיננה אמיתית.
(י.א הוא לא התנגד להצגת התמונה לשוטר וליצחק הרניק הנוכל)

בית המשפט " הנני מאפשר לנאשם לשאול את השאלה והעד ישיב לשאלה בחקירה הנגדית"

ת. זה נפל על הרצפה לא על הגינה.
ש. זה מה שראה השוטר?
ת. אני חושב שכן אם הוא הסתכל הוא ראה.ש. מתנהל משפם על גניבה של כסף. עו"}ד שלך באה והיציגה 2 מסמכים בקשר אלי. מסמך אחד זה המסמך שאני מחזיק בידי

בית המשפט "בית המשפט מבקש מהנאשם הבהרה.

הנאשם "הפלייר שהיגיע לבכ' השופט מוחסן שבגללו אמר שקיים חשש למשוא פנים מצד שופטי חדרה. דובר בפלייר על איומים כלפי כב' השופט מוחסן והנה היה משפט ועו"ד של הנאשם היציגה את אותו פלייר. היה חיפוש בבית שעצרו אותי וחיפשו אותו. זה מעשים שהוא עשה כמו אותודבר שדיברנו על נושא לפנייה לבית המשפט לקבל סעד ואני נעצרתי. אני רוצה להראות המשכיות על פעילות שהוא עשה נגדי.

בית המשפט "אינני מאפשר לשאול את השאלה שאין כל קשר לעניין שנדון בפני."

התובע אלו עדי.

נכון אלו עדיו

אונגרפלד ומלחמתו בנוכלים http://rotter.net/forum/gil/5577.shtml

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:18

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר