
19-06-2005, 13:25
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 20.05.04
הודעות: 4,400
|
|
גור כלבים עם 6 רגליים ו-2 איברי מין נמצא במקדש במאלזיה
גור כלבים עם שש רגליים נמצא במקדש במאלזיה
יום ראשון, 19 ביוני 2005, 12:06 מאת: מערכת וואלה!
[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://wmh.walla.co.il/archive/161439-5.jpg] הכלב שנמצא. (צילום: איי פי)
קבלו את אונג פאט. שש רגליים והרבה מזל
מישהו השאיר את החריג הגנטי, שלו גם שני איברי מין, בפתח מקדש סיני במדינה המוסלמית. המאמינים רואים בו סימן למזל טוב
גור כלבים עם שש רגליים ושני איברי מין נמצא כשהוא ישן מחוץ למקדש סיני בעיירה מאלזית. על פי דיווח של עיתון מקומי, המאמינים הנוהגים לפקוד את המקדש הזה רואים ביצור החריג סימן למזל טוב.
הגור השעיר, שפרוותו לבנה עם כתמים חומים, ישן בפתח המקדש כשנמצא על ידי אחד השרתים במקום. "הוא (השרת) הרים את הכלבלב כדי להניחו במקום אחר, ונדהם לראות שיש לו שש רגליים", אמר לעיתון "סטאר" חבר בוועדת המקדש. המקדש עצמו נמצא בעיירה פנדמראן, מדרום לבירה קואלה לומפור.
הגור, שכנראה הושאר במקום על ידי מישהו, מטופל על ידי ועדת המקדש. הוא סיפר שהמאמינים רואים בו סימן למזל טוב והעניקו לו את השם אונג פאט, שפירושו "בר מזל".
בסוכנות איי.פי דווח, כי ועדת המקדש ביקשה וקיבלה רשיון לגידול כלב מן המועצה המקומית והיא מתכוונת לגדל את הגור כחיית מחמד.
_____________________________________
עדכוני חדשות מסביב לשעון
|