לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-06-2005, 22:01
  שר היער שר היער אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.04
שלח הודעה דרך ICQ אל שר היער
אכל את אישתו ונחנק למוות

גבר דרום אפריקאי נחנק למוות, דקות אחדות לאחר שהרג את אישתו ואכל חלק מפניה, בעקבות ויכוח בין בני הזוג. כך דיווחה המשטרה.
כוחות המשטרה הסתערו על הבית בו התגוררו בני הזוג, בשכונת של בני שבט הקווא-זולו, סמוך לגבול עם מוזמביק, לאחר ששכנים התלוננו על רעשים מוזרים מהבית.
השוטרים שהגיעו למקום, מצאו בבית אישה בת 30 שנדקרה למוות. "בעלה ישב עירום מעליה", סיפרה קצינת משטרה, "הוא דקר אותה ואז אכל את העור מפניה". לאחר מאבק ממושך בין השוטרים שפצרו לבית לגבר בן ה-33, בעל עבר של מחלות נפש, השוטרים הצליחו לכבול אותו באזיקים, אבל מיד לאחר מכן הוא החל להיחנק התמוטט ומת, סיפרה השוטרת.
"זה נראה כמו סכסוך פנימי בין בני הזוג", אמרה השוטרת, "אנחנו רואים הרבה מאוד מקרי אלימות בשל סכסוכים בין בעל ואישה, אך מעולם לא ראינו מקרה כזה של קניבליזם".

(וואלה)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-06-2005, 08:12
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
לא בטוח שהוא אכן נחנק מהאוכל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שר היער שמתחילה ב "אכל את אישתו ונחנק למוות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי שר היער
לאחר מאבק ממושך בין השוטרים שפצרו לבית לגבר בן ה-33, בעל עבר של מחלות נפש, השוטרים הצליחו לכבול אותו באזיקים, אבל מיד לאחר מכן הוא החל להיחנק התמוטט ומת, סיפרה השוטרת. (וואלה)

קשה להאמין שהוא המשיך לאכול גם אחרי "מאבק ממושך עם השוטרים". יותר סביר שהשוטרים הכניסו לו כאלה מכות עד שהוא "התמוטט ומת". ומי סיפר מה היה שם, "סיפרה השוטרת"! זה כבר אומר הכול.

לא שזה מעניין אותי כל כך. אני לא מנסה להגן על רוצחים וקניבלים, וזה גם לא ישנה מה אני כותב. מה שרציתי זה ללמד את הקוראים לקרוא גם בין השורות. ככה הם ילמדו גם איך להבין יותר טוב את החדשות שמלעיטים אותם בתשקורת שלנו.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 19-06-2005 בשעה 08:14.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:34

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר