לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-06-2005, 22:39
  שר היער שר היער אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.04
שלח הודעה דרך ICQ אל שר היער
חשד: קצין משטרה קיבל שוחד מעבריינים

היחידה לחקירות שוטרים עצרה השבוע קצין מודיעין באחת מערי מרחב לכיש לחקירה תחת אזהרה בחשד לקבלת שוחד, הפרת אמונים ושיבוש הליכי משפט.
הוא שוחרר בתנאים מגבילים לחמישה ימים.
למחלקה לחקירות שוטרים הגיעה תלונה על כך שהקצין, שמשרת במשטרה מעל 20 שנה, קיבל לכאורה טובות הנאה מגורמים עבריינים בעירו תמורת מידע משטרתי.
הוא אף חשוד כי העביר ידיעה שאינה נכונה למאגר המשטרתי, שסייעה לאותם גורמים עבריינים.
חוקרי המשטרה הגיעו לתחנה שבה משרת הקצין וערכו בה חיפוש. הקצין נעצר בתחנה והובל לחקירה תחת אזהרה במשרדי היחידה במשרד המשפטים, שם נחקר למשך מספר שעות.
הקצין הנחשב לשוטר מצטיין בעבודתו, ואף זכה לשבחים בעבר.
בא כוחו, עו"ד נס בן נתן, אמר: "מדובר בקצין משטרה מוערך שזכה לא אחת לשבחים והוקרה על פיצוח ופיענוח מקרי פשע חמורים.
מן הסתם במסגרת תפקידו ועבודתו הוא בא במגע עם גורמיו מפוקפקים שיש להם אינטרס לפגוע בו ובעבודתו. מדובר ברכילות זולה וזו תתברר תוך זמן קצר ביותר".
גורמי משטרה הביעו תדהמה ביחס לחשדות המיוחסים לקצין, וציינו כי האמת שתצא אל האור תוכיח את חפותו, שכן הוא "נחשב לדוגמא ומופת בעבודתו".
במסגרת התנאים המגבילים נאסר על הקצין להגיע למקום עבודתו או ליצור קשר עם אנשי משטרה אתם הוא עובד במשך חמישה ימים. אך ייתכן שתקופה זו תתקצר או תוארך על פי מימצאי החקירה ואיסוף הראיות שבהם החלו החוקרים.
בא כוחו של הקצין הוסיף, כי מרשו יתגונן בשימוע באופן נחרץ ויטען כי הוא מכחיש את הראיות המצויות בידי החוקרים.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3103157,00.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-06-2005, 10:43
צלמית המשתמש של Jarvis
  Jarvis Jarvis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.03
ממש מפתיע...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שר היער שמתחילה ב "חשד: קצין משטרה קיבל שוחד מעבריינים"

במשך שנים פועלים ברחבי ת"א בתי זונות, סמים והימורים. במקרה הראשון והאחרון יכול כל אזרח לדעת האם הבניין שלידו הוא עומד הוא עסק כשר ולגיטימי, או עסק של המאפיה. ומעניין... לשוטרים של ת"א יש זמן לתת דוחות עירוניים (תפקיד שאמורים לעשות הפקחים, אבל בגלל שהוא כל כך רווחי אז גם המשטרה הצטרפה), אבל אין להם זמן לסגור את בתי העסק האלה ? הרי ברור שמישהו שימן מספיק קצינים כדי לקבל שקט תעשייתי מהמשטרה. אף אחד לא יפתח בית-זונות אם אין לו הבטחה שהמשטרה לא תגע בו, ואת ההבטחות האלה קונים בכסף.

לפני כמה שנים נחשפה פרשה אחת כזאת, של קציני מודיעין אשר קיבלו כסף מבתי זונות והימורים, אבל היא התמוססה לה במרחבי הזמן. אני מניח שאם היו חושפים את הפרשה הזאת היו עפים כמה וכמה ראשים בדרגים בכירים, אבל כנראה שמישהו שם חשב ש"אין עניין לציבור" וסגר את התיק...

ישן 24-06-2005, 15:10
  לבני לבני אינו מחובר  
תחמושת בע"מ

חבר מתאריך: 09.03.04
אתה יודע - זה לא כל כך הוגן...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Jarvis שמתחילה ב "ממש מפתיע..."

אתה מציין עובדה נכונה שבאמת כמעט כל אזרח יודע אם בסמוך לביתו יש או אין מכון ליווי או משהו שכזה... זה נכון!
כפי שכתבת אין ספק שברוב המקרים גם המשטרה יודעת!
אבל אני לא חושב שהתופעה של "שימון" וכו' כל כך נפוצה אם בכלל.....
זה כמו שתטען ש הבחור X הוא גנב ידוע או סוחר סמים... יכול להיות שזה נכון אז למה הוא מסתובב חפשי???
למה? מהסיבה הפשוטה שהיום להכניס אדם לכלא זה לא משימה פשוטה...
אחת כמה וכמה לסגור בית זונות !
לרוב המקומות מן הסוג הזה רשומים כעסקים כשרים לחלוטין (הם פשוט עשו הסבה)...
יש לכל בית עסק שכזה מס' שותפים חלקם גלויים וחלקם סמויים שמשלמים שכ"ד בזמן ובמזומן והם כמובן מגובים תמיד בסוללת עורכי דין ממולחים שבעבור כסף יהיו מוכנים גם לייצג את השטן...
עוד מיני שיטות ותחבולות שנועדו לשחוק ולעקור את שיני החוק הכהות ממילא.....
זה לא כל כך פשוט ידידי !
אני כמובן לא בא להצדיק קציני משטרה שסרחו אך אי אפשר לבא בטענות רק אל המשטרה גם במקרה הזה!

לבני.
ישן 24-06-2005, 15:20
צלמית המשתמש של Jarvis
  Jarvis Jarvis אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.03
במקרה את הפרשה שהזכרתי הכרתי מקרוב
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי לבני שמתחילה ב "אתה יודע - זה לא כל כך הוגן..."

ושם אכן היה "שימון" מסיבי. יכול להיות שבמקרים רבים מדובר פשוט ב"זריקת זין" של המשטרה. אני גם לא מנקה את המחוקק ומערכת המשפט - כולם מעלימים עין מסחר בנשים, והופכים את ישראל למדינה ידועה לשמצה בגלל העניין הזה. אני לא הולך לזונות, לא מהמר - למה אני צריך את כל הזבל הזה בארץ שלי ?

את המאבק בבתי הזונות לא הייתי עושה דרך המשטרה, אלא דרך מס-הכנסה. כמו שתפסו את המאפיה בארה"ב על עבירות מס הכנסה גם בארץ זה אפשרי. למשטרה יש דברים יותר דחופים לעשות (שגם אותם היא לא עושה לצערי). אבל בחייאת זומזום - מה יש למשטרה ללכת ולדפוק דוחות עירוניים (אני לא מדבר דוחות תנועה - אני מדבר על דוחות כמו השלכת זבל ברשות הציבור, או פתיחה מאוחרת של בית העסק וכדומה) ?

נערך לאחרונה ע"י Jarvis בתאריך 24-06-2005 בשעה 15:23.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:05

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר