
27-06-2005, 20:16
|
|
|
|
חבר מתאריך: 08.11.02
הודעות: 32,894
|
|
|
וואלה?
העניין על בית הלורדים - שווה בדיקה.. נשמע מעניין.. ובסיסי להחריד. מה, חברי הכנסת מקבלים משכורת no matter what? אין קריטריונים what so ever? אין אמצעי אכיפה על הביקורת הציבורית של הזולה?
בעז"ה אבדוק את עניין משכורת חברי הפרלמנט הבריטי. (אה, עכשיו שמתי לב שכתבת "לורדים" טוב, גם את זה אבדוק. בהתחלה חשבתי חברי ה House of commons אבל אם האלו התנאים של הלורדים, קו"ח אלו התנאים של ה MPs).
רגע, אתה עושה צחוק?
להגיד שחברי פרלמנט בבריטניה מקבלים משכורת עבור עבודה בפועל זה כמו להגיד ששרים מתפטרים אם רק חושבים לפתוח נגדם בחקירת משטרה. פתחו נגד שר בחקירה - זהו, הוא מתפטר. שר לא עשה תפקידו נאמנה, הוא מפוטר.
זה כמו להגיד "שמע, הם נורמלים בפרלמנט שם בבריטניה.." 
אוי לנו עם חברי הכנסת שלנו..
_____________________________________
חתימתכם הוסרה כיוון שלא עמדה בחוקי האתר. לפרטים נוספים לחצו כאן. תוכלו לקבל עזרה להתאמת החתימה לחוקים בפורום חתימות וצלמיות.
|