לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-06-2005, 09:57
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
מידע נתניהו סובר שההיחנקות זו טעות חמורה, אבל אינו מוכן להתפטר?

NFC: שר האוצר, בנימין נתניהו, פתח (יום ד', 29.6.05) את מושב הבוקר של כנס קיסריה הנערך במלון שרתון בירושלים והבהיר, כי אין בכוונתו להתפטר מהממשלה למרות התנגדותו לתוכנית ההינתקות.

"גם עם תוכנית אוסלו לא הסכמתי אבל לא התפטרתי בגלל זה", אמר נתניהו.

נתניהו ציין את עלותה הגבוהה של ההינתקות המוערכת בכ-8-10 מיליארד שקל במהלך 3 השנים. "כל אחד מכם יכול לחשוב איך אפשר להשתמש בכסף הזה כדי לגשר על פערים משמעותיים בחברה הישראלית. העניין הזה לא יועיל לכלכלה", אמר נתניהו.

שר האוצר ציין, כי יאבק על עמדתו במסגרת המקובלת כחבר בממשלה, אך ציין גם, כי ההינתקות היא טעות, היא תתבצע ככל הנראה תחת אש ותפקיר את עזה לחמאס.

"אני ממשיך להיות נגד ההינתקות אך אינני מצטרף לשום יוזמה. אני בנימין נתניהו לא הולך לשום מקום", סיכם.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-06-2005, 15:38
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
אבל יש פה בעייה. המשפט "המשאל הזה מחייב גם אותי",
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי dkdkd שמתחילה ב "שיפור"

לא אמר נתניהו אלא שרון.אם ככה שרון הוא השקרן. ופי כמה יותר מנתניהו. בינתיים עוד לא תפסתי את נתניהו על שקר גס כזה. מה לעשות. מה שאמת זה אמת. חיבים להודות על האמת.

לא שאני כל כך מגן על נתניהו, אלא שהכול אצלי בפרפורציה הנכונה: לדוגמה, אני לעולם לא אגיד על שמאלני שנוטה לוותר למחבלים ושנאי ישראל שהוא יותר גרוע מהם. אותו דבר אני לא אגיד על ימני חלש אופי שהוא יותר גרוע משמאלני שבכל מאודו מעוניין לסגת משטחי ארצנו.

זה בדיוק כמו להאשים אשה שנאנסה, גם אם לא התנהגה בצניעות יתירה, מבלי להטיל מקודם את כל כובד העונש על האנס שהוא הכי אשם.

לכן צריכים למצוא את האיזון הנכון.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 29-06-2005 בשעה 15:42.
ישן 29-06-2005, 10:53
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
נתניהו ה"מרוויח" הגדול מההתנתקות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "נתניהו סובר שההיחנקות זו טעות חמורה, אבל אינו מוכן להתפטר?"

כל התוכנית הכלכלית המפוארת שלו והמצליחה תתפוגג אם לא תבוצע ההתנתקות והוא יודע זאת היטב.
ביבי הוא גם "פריק" של האמריקאים והוא לא יעיז לעשות משהו בניגוד לדעתם ו/או הכוונתם.
ביבי הוא פרגמטי ויודע היטב באיזה צד "מרוחה החמאה" - הוא לו יתן לפרוסה לפול מידיו ולבטח שלא על פני הצד המרוח.

הוא עושה תנועות כאילו - כי זה מגביר את הרייטינג שלו בין מתפקדי הליכוד ומרכזו. הוא רוצה להבטיח את עצמו בתור יורש אבל בשום פנים ואופן לא יהיה שותף להדחה טרם ההתנתקות. הוא יתן לשרון ל"לכלך" את ידיו ואח"כ יופיע כמושיע. הוא מודע לעובדה שכל ראש ממשלה יהיה חייב לנהוג כפי שנוהג שרון, אז מדוע שהוא יואשם, מוטב לקשור את האשמה על ראשם של האחרים. אם הוא יהיה ראש ממשלה הוא ימשיך במסלול מפת הדרכים ועשוי להביא שלום על ישראל.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:16

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר