לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 02-07-2005, 09:14
  SplndidTorch SplndidTorch אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 04.04.02
הודעות: 684
עוברים לשלב הבא: מחבקים ומנצחים

התוכנית האולטימטיבית למניעת ההתנתקות: הטלת הנשק הסודי למערכה - אימהות וילדים !!!
אכן גאווה לאומית. יש לנו ממי ללמוד (איך לעשות שימוש ציני בילדים חסרי מגן ע"י הוריהם המטורפים).


תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה


נכתב ע"י מיכאל פואה כא סיון התשסה Tuesday, 28 June 2005 ב"ה





תזכורת! בערב פסח התלבט הצבא האם לחסום את גוש קטיף בערב פסח או מיד לאחר מכן. ברור היה לכולם שעל יום העצמאות אין מה לדבר. ברוך ה' עבר כבר חג שבועות ועוד מעט מסתיימת שנת הלימודים ומאזן האימה עובד. חסימות הכבישים, וההבהרות שסגירה כלשהי של האזורים המיועדים לגרוש, תחשב כיום פקודה מנעו את חסימת הגוש וצפון השומרון עד עתה.

עתה יש צורך לנצל את ההצלחה. המשטרה והצבא בשלבים ראשונים של התארגנות אותם צריך לשבש. הצפת הגוש וצפון השומרון במשפחות תהווה אתגר שיהיה להם קשה לעמוד בו. אם הם יחסמו הם צפויים ליום פקודה בו יזרמו מאות אלפים לגוש עוד בטרם גויסו המילואים ונערכו הכוחות כראוי. אם הם לא יחסמו הם יעמדו בפני מצב חדש בגוש בו מספרם של המיועדים לגרוש הוכפל ואף שולש דבר שיחייב הערכות חדשה ושונה. בסוף שבוע זה הלימודים מסתיימים. משפחות רבות של מורים ושל הורים בהם אחד מבני הזוג אינו עובד יכולות לעבור לגוש קטיף ולצפון השומרון. ניתן להפוך מעבר זה לחופשת קיץ ארוכה. הים בגוש קטיף מצוין, ובמקום להסתובב בחו"ל ולישון באוהל או בקרוואן ניתן לעשות זאת בגוש קטיף. מאות ואלפי בני נוער יכולים לבוא עם שק שינה ואולי גם אוהל קטן ולהנות מחופשה על יד הים. הפנינג לחודשיים. בן הזוג שעובד יכול להישאר רב השבוע מחוץ לגוש בעבודתו ולהגיע לסופי שבוע או מידי פעם לביקור באמצע שבוע. מאות משפחות שיגיעו בשבועות הקרובים לכל פינה אפשרית בגוש ובשומרון יציבו בפני ממשלת ישראל אתגר חדש שיהיה לה קשה מאוד להתמודד אתו.

חשוב להדגיש! בתוך גושי ההתיישבות צריך שיהיו כמה שיותר אמהות וילדים. האבות הנוער והצעירים אמורים למלא את בתי הכלא ותאי המעצר ביום פקודה ולכן ביום פקודה עליהם לצאת לחסימות ברחבי הארץ בימים שני ורביעי בשעה 17:00, ולשבירת המחסומים בכניסה לגוש.

למשפחות ולנוער שיגיעו בעז"ה בשבועות הקרובים תפקיד חשוב. מעבר לכיף של הים והחבר'ה וכמה שעות לימוד כל יום יש לכם תפקיד לחבק.

הקדישו בכל יום כמה שעות לחיבוקים. צריך לחבק את תושבי הגוש האמיצים והיקרים ולחזק אותם חיבוק אוהב. לומר להם אנחנו אוהבים אתכם ולא ניתן שיגרשו אתכם מביתכם.

צריך לחבק את החיילים והשוטרים שהוטלה עליהם משימת הגרוש הבזויה. לחבק חיבוק אוהב ולברך אותם שיזכו לא להשתתף בפינוי.

לחבק את נהגי המשאיות שמביאות את ציוד הגרוש ולבקש מהם להסתובב ולחזור כלעומת שבאו. לחבק את החיילים שהולכים להקים את מחנות הצבא, ולהסביר להם שאנשים אחים אנחנו ולא מתאים שהם ישתפו פעולה ויבנו אוהלים שמיועדים לכוחות גרוש.

כדי שתוכלו להגיע לכל המקומות בהם מחבקים ומנצחים, הביאו אופניים. אופניים הם כלי הרכב המוצלח ביותר בגוש קטיף. ראשית זה מועיל לבריאות וזה כיף. ושנית הרבה יותר קל לחסום רכב מאשר אופניים. תארו לעצמכם מאות אנשים נוסעים על אופניים לכל מקום שידרש, אין אפשרות לחסום אותם. לכן כשאתם עוברים לגוש אל תשכחו להביא אופניים.

כך נחבק את כולם נאהב את כולם ונסביר לכולם שאנו לא ניתן לגרש את אחינו מביתם, אנו לא ניתן להרוס את הצבא שלנו והמשטרה שלנו. לא ניתן לעריץ מושחת לשלוט בנו, אנו נחבק וננצח.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:40

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר