לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-06-2005, 23:54
  pinielbaz pinielbaz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.07.03
הייתה לי פאדיחה לא הכי נעימה עם דוד שלי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ימני קיצוני שמתחילה ב "פאדיחות שקרו לכם"

יש אחד שגר כמה רחובות לידי וקוראים לו רפי,הוא הביא לי ת'מחשב שלו שאני יגבה לו חומר ויפרמט אותו.עבדתי עליו איזה יום חמישי אחד ושכחתי לתת לו את החומר שגיביתי,צרבתי הכל אבל לא נתתי לו את זה,והוא אמר לי לפני הפירמוט שהוא צריך את זה דחוף לשבת.
את המספר טלפון שלו שמרתי בפלאפון על השם רפי.
יש לי דוד דתי שקוראים לו רפי,ובשבת שמתי לב שהדיסק של הגיבוי נשאר אצלי,וגם לדוד שלי קראתי בפלאפון על השם רפי.
בלי לחשוב הרבה חייגתי למספר הראשון שראיתי בו רפי,וזה היה לדוד שלי,אישתו חשבה שזה מקרה חירון או משהו,כי תכלס אף אחד לא מתקשר אליהם בשבת.
התנצלתי ובדקתי כמה פעמים לפני שאני מתקשר לאן שאני צריך שזה באמת לשם

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-06-2005, 17:45
צלמית המשתמש של persephone
  משתמשת נקבה persephone persephone אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.11.04
Facebook profile
אווווווו היו לי כל כך הרבה...!!!!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ימני קיצוני שמתחילה ב "פאדיחות שקרו לכם"

אחת מהן הייתה עם מעלית... יום אחד יצאתי לדייט עם איזה מישו שווה ונסענו אח"כ לבית של חברים שלו... אני נהגתי (כן כן... נקבה- כי לא היה לו רשיון), והוא אמר לי להזמין בנתיים את המעלית כי הוא מדבר בטלפון ליד ואם הוא יכנס לבניין לא תהיה לו קליטה... בעודי מחכה- השתלט עליי הטמטום וניסיתי להזמין את המעלית עם המפתחות של המכונית... אני לוחצת כמו מטורפת ואני רואה שהמעלית לא זזה... ממשיכה ללחוץ- ובכל הזמן הזה הבחור עומד בחוץ ולא מבין מה נסגר עם האוטו שלי... כשקלטתי מה אני עושה הוא כבר נכנס פנימה ואמר:"תגידי מה נסגר?? את חיה בסרט? זו מן איזה דרך מטומטמת לתפוס ת'תשומת לב שלי"?.... לא ידעתי איפה לקבור את עצמי...
בסוף סיפרתי מה קרה והוא נשפך

עוד פאדיחה שהייתה לי... פעם קראתי לחבר שלי לשעבר (כשהיינו יחד) בשם של מישו שיצאתי איתו לפניו... אאוץ'...

ואחת אחרונה... מבטיחה.. (למרות שיש לי מיליון)....
הפאדיחה הזאת היא לכל הצבאיים של הפורום...
אני יחסית צעירה בצבא- והכי גרוע זה לעשות פאדיחת צעירות...
קיצור יום אחד אני יושבת בחמ"ל שאני משרתת בו (אני סמבצ"ית) ומתאמת איזה אימון לאיזה סג"ם... קיצר אני וחברה שלי מתחילות לדבר על משטרה צבאית או משהו, לא זוכרת בדיוק, והיו איזה 5 סג"מים בחמ"ל (כולל קצין שאני עובדת איתו צמוד), ואני אומרת לחברה שלי:"היום כל סג"ם צעיר ומזדיין חושב שהוא משהו.. מוציאים כל פלוץ לקורס קצינים ובסוף הם גם נהיים איכשהו קמבצ"ים"...
אתם מתארים את גודל הפאדיחה שלי כשהסתובבתי וראיתי 6 קמבצ"ים בדרגת סג"ם עם עיניים בוערות....

ישן 01-07-2005, 12:50
צלמית המשתמש של jtm
  משתמש זכר jtm jtm אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.12.03
שלח הודעה דרך ICQ אל jtm שלח הודעה דרך MSN אל jtm
בתגובה להודעה מספר 29 שנכתבה על ידי -sweet- שמתחילה ב "פאדיחה"

זה קורה לכולם :-)

כל הישראלים בחו"ל כאלה. בדר"כ אני סתם מדבר איתם קצת וזהו, אבל לפעמים כיף להסתלבט עליהם (בעיקר באמסטרדם - יש שם יותר ישראלים מאשר כאן בארץ).

פעם הייתי בנמל התעופה באמסטרדם. המלון שהזמנו היה מלון של כוכב אחד נראה לי, עם מלא זונות וכו', אז היינו צריכים להחליף מלון - והיחיד שמצאנו היה שרתון בנמל התעופה שעולה פווווול כסף ללילה. בכ"א, אני מסתכל על המפה של נמל התעופה, ופתאום מסביבי מתאספת משפחה ישראלית - ממש מקיפה אותי ומתחילים לברבר את המוח... ומדברים על הדברים הכי הכי אישיים... אז אני עומד שם איזה עשר דקות עד שהם יתפזרו ואני אוכל ללכת, ובסוף נמאס לי ואני אומר להם "סליחה" והולך. ו-כ-ו-ל-ם שם פוערים את הפה עד הרצפה!!! היו עוד סיפורים כאלה, אבל אני בדר"כ לא נותן לזה לקרות לי...
למרות שלפעמים אני קולט שאנשים ישראליים אז אני עושה את עצמי עושה את זה, וכשהם הכי מתלהבים מהשיחה, ואני יורד עליהם וכו', אני אומר למי שאני מדבר איתו "והישראלים שלידנו בטח חושבים שכל מה שאמרתי אמיתי".

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:08

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר