לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-07-2005, 17:02
  d_morrigan d_morrigan אינו מחובר  

חבר מתאריך: 31.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל d_morrigan
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי KOOZA שמתחילה ב "סט נחמד"

עצוב מאד.

יש לי כמה דברים לומר לך:

דבר ראשון, החתולים שחיים ברחוב שייכים למין של חתולי הבית. לפני כמה שנים הרחובות היו מלאים בכלבי רחוב מסכנים (עד שהמדינה החליטה "לטפל בבעיה")
תראה לי מישהו אחד שיגיד שכלבים אמורים להיות חופשיים בטבע. כלב הבר היחיד שאני מכירה זה הדינגו, וגם הוא היה מבוית בהתחלה.

דבר שני, תוחלת החיים הממוצעת של חתול רחוב היא 4 שנים, לעומת 12 שנים של חתול בית.
מה לא עושים להם? דורסים אותם, מתעללים בהם, ילדים קטנים שלא חונכו כראוי מלטפים כל גור שהם רואים ברחוב וגורמים לאמהות של הגורים לנטוש אותם, ואם זה לא מספיק, הם גם חוטפים כל מיני מחלות מהזבל שאנחנו זורקים.

חופש בעיני הוא לא בריחה מתמדת ממכוניות קטלניות ומחולי נפש שמתעללים בחיות המדהימות האלה כדי להרגיש עליונות על יצור חסר ישע.

התמונות העציבו אותי מאד :\
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-07-2005, 11:21
צלמית המשתמש של KOOZA
  KOOZA KOOZA אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.05
שלח הודעה דרך ICQ אל KOOZA שלח הודעה דרך MSN אל KOOZA
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי d_morrigan שמתחילה ב "עצוב מאד. יש לי כמה דברים..."

ציטוט:
עצוב מאד.

יש לי כמה דברים לומר לך:

דבר ראשון, החתולים שחיים ברחוב שייכים למין של חתולי הבית. לפני כמה שנים הרחובות היו מלאים בכלבי רחוב מסכנים (עד שהמדינה החליטה "לטפל בבעיה")
תראה לי מישהו אחד שיגיד שכלבים אמורים להיות חופשיים בטבע. כלב הבר היחיד שאני מכירה זה הדינגו, וגם הוא היה מבוית בהתחלה.

דבר שני, תוחלת החיים הממוצעת של חתול רחוב היא 4 שנים, לעומת 12 שנים של חתול בית.
מה לא עושים להם? דורסים אותם, מתעללים בהם, ילדים קטנים שלא חונכו כראוי מלטפים כל גור שהם רואים ברחוב וגורמים לאמהות של הגורים לנטוש אותם, ואם זה לא מספיק, הם גם חוטפים כל מיני מחלות מהזבל שאנחנו זורקים.

חופש בעיני הוא לא בריחה מתמדת ממכוניות קטלניות ומחולי נפש שמתעללים בחיות המדהימות האלה כדי להרגיש עליונות על יצור חסר ישע.

התמונות העציבו אותי מאד :\

מצטער על התגובה שלי. כשכתבתי אותה חשבתי על החופש שלהם, ולא על מה שהם עוברים ברחוב.
אני מבין שטעיתי, וסליחה על התגובה שלי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר