לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-07-2005, 11:39
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
תפנית נוספת הבוקר בפרשת הילדה שגזרו לה את הפיטמה

לפני כשלושה שבועות זועזע הציבור כשפורסם ששני ילדים בכיתה א' חשודים שחתכו את פטמתה של בת כיתתם, ילדה בת 6. האם שהפשיטה את בתה והבחינה בפצע בפטמה שמעה לטענתה מפיה של בתה ששני ילדים מכיתתה הם האחראים למעשה. "היא סיפרה לנו שבזמן שהיא יצאה לשירותים, אחד הילדים תפס אותה בידיים והשני חתך לה את הפטמה באמצעות מספרי זיג-זג מפלסטיק", אמרה האם לגלי-צה"ל.

עוד באותו הערב הגישה האם תלונה למשטרת נתניה ולמרות שמדובר בילדים שאינם ברי-עונשין נפתחה חקירה בנושא. אלא שבחקירתם באמצעות חוקרת ילדים הכחישו השניים מכל וכל את גירסתה של הילדה וטענו שהיא זו שהראתה להם את הפצע בחזהּ. הילדה הוזמנה לחקירה נוספת והתעקשה שהילדים פגעו בה. הטיפול בפרשה הועבר להנהלת בית הספר ולרשויות הרווחה.

השבוע חלה תפנית בחקירה כשהילדה שלחה מכתב לגורמים בהנהלת בית הספר וממנו עולה שבדתה את סיפור הפגיעה בה מלבה. הילדה כתבה שהיא פגעה במהלך ניסיון להסיר מדבקה שהדביקה על גופה. המכתב הועבר למשטרת נתניה והוחלט לזמן אותה שוב בקרוב לחקירה כדי לאמת את גירסתה החדשה ובכך לנקות את שני הילדים שטענו לחפותם. מהנהלת בית הספר נמסר בתגובה כי כל הטיפול בפרשה הועבר שוב למשטרה.

האם דבקה בגירסתה המוקדמת של הילדה
בראיון לגלי-צה"ל טענה הבוקר אמה של הילדה, שבתה שינתה את גירסתה כתוצאה מלחץ מצד גורמים בבית הספר: "בית הספר החליט לקחת לידיו את החקירה והמחנכת והיועצת תשאלו אותה. היא אמרה להם שהפצע הבריא וסיפרה להם את הסיפור. לא ראיתי מכתב של הילדה אלא רק דפים שהמורה כתבה כאילו מפי הילדה שלי כשהיועצת והמחנכת היו ביחד".

"לדעתי הן פשוט תשאלו אותה, חקרו אותה וניתבו אותה אל השאלות כדי שתתן תשובות", אומרת האם, "אצל חוקרי המשטרה ופקידת הסעד הילדה עמדה על הגירסה שלה. אני לא מבינה למה המחנכת ויועצת בית הספר לוקחות את החוק לידיים ושואלות אותה כשביקשתי שלא ידברו עם הילדה שנמצאת בטיפול פסיכולוגי".

אביו של אחד הילדים דוחה את הטענות בדבר אשמת הילדים: "שני הילדים היו במשטרה ונחקרו על-ידי מספר חוקרים ועובדת סוציאלית שהצטרפה למספר שעות. הם חזרו ואמרו: לא היה ולא נברא. אני חקרתי את הבן שלי מכל הכיוונים והוא לא יודע מה רוצים ממנו. הילדים בבית הספר ניגשים אל הבן שלי ושואלים אותו מה הוא עשה. אי אפשר לתאר את מסכת הסבל שעברה על הילד ועלינו".
http://glz.msn.co.il/glz/news/nachon/B9DC478FC83E4937B10D460AD3CBCB9C.htm

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:02

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר