לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה לתשומת לבכם: אתר פרש, בעליו ומנהליו, לא יישאו בכל אחריות בין במפורש ובין מכללא ולא יהיו אחראים, בשום צורה לכל נזק ישיר או עקיף, מכל סוג שהוא, שייגרם למשתמש ו\או לצד שלישי כלשהו בשל שימוש בלוחות הקניה/המכירה/החלפה באתר. ! חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > לוחות > לוח קנייה והחלפה
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-07-2005, 23:13
  crazy d crazy d אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.06.05
מחפש חייב דמות צעצוע לאוסף ענק שלי!!!

טוב זה ממש דחוף לי אז אם תוכלו לעזור לי בבקשה האולי קצת מוזרה ומיוחדת שלי אז אני אשמח מאוד!
אז ככה... כבר שנים יש לי אוסף של צעצועים של דמויות מפורסמות מסדרות טלויזיה (החל מצבי הנינג'ה,דרך ספיידרמן ועד לדראגון בול זי), אבל חסרה לי דמות 1 אחרונה : באטמן.
הסיבה לכך היא שקשה למצוא בחנויות צעצוע שנראה בדיוק כמו בסדרה המקורית (חליפה שחורה -אפורה וגלימה שחורה רגילה),לפחות בנתניה, ולכן אני צריך את עזרתכם!
אם יש לכם צעצוע כזה שעונה לדרישות שלי (אני לא צריך,נגיד, את הכלי רכב,נשק,תוספת שבאה עם הצעצוע,אלא רק את הדמות עצמה) שאתם לא צריכים אז אני אשמח מאוד אם תתרמו לי אותו או תמכרו לי אותו. אני חייב לציין שאני לא מתכוון להוציא כסף מוגזם בשביל צעצוע משומש שעולה בחנויות לא יותר מחמישים שקל.
אם עדיין לא הבנתם מה אני צריך- באנגלית קוראים לזה action figure , אין לי מושג איך אומרים את זה באנגלית אבל זה כזה דמות שיכולה להזיז את הגפיים ולפעמים גם את הראש ואולי לעשות פעילויות נוספות.
ניתן ליצור עמי קשר באמצעים הבאים:
אימייל- doreytan@gmail.com
אייסיקיו- 102202105
תודה מראש לעוזרים (אם יהיו כאלו...)!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:15

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר