לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-07-2005, 11:48
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
התסכול נובע מזה שהם לא מתבוננים בטוב שה' נתן להם
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "מלך ירדן: תסכול ערבי מניע את הקיצונים"

יש להם מדינה ושמה ערב הסעודית.

אבל זה עוד לא מספיק, והם כבשו המון ארצות ברחבי העולם, ויש להם עשרות מדינות ערביות.

בנוסף לזה, יש להם עוד מדינות מוסלמיות כמו איראן שמזדהים באופן מלא עם המוסלמים הערביים, וגם הם אפשר לחשוב אותם כערביות.

ובתוך כל זה יש עם אחד, נרדף, שגירשו אותו ממדינה למדינה, ואחר כך ניסו להשמיד אותם מכל העולם לגמרי. ולעם הזה יש רק ארץ אחת, והוא חזר בלית ברירה לארץ שלוו.

כל העולם הערבי, על כל הארצות הרבות שיש לו, מתמקד כל כולו איך "לחטוף" חלקים גדולים או קטנים מהעם היהודי שבקושי יש לו ארץ אחת וגם היא לא כולה.

התקשורת שלנו, הישראלית מוסיפה שמן למדורה בזה שהיא קיבלה את השם הזה העם הפלסטיני. בזה ממקדים את הכול לעם הפלשטיני הנרדף כביכול מפני העם היהודי. בה בשעה שאם מסתכלים על כל העם הערבי, ממש לא חסר להם דבר, יש להם עודף שבעודף. הם צריכים עוד להחזיר כמה ומכה מהמדינות שיש ברשותם. אם ישתמשו בסיסמה שלי... יצילו המון ערבים מתסכולים והתאבדויות.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

נערך לאחרונה ע"י מדינאי בתאריך 10-07-2005 בשעה 12:15.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-07-2005, 14:06
  נרויאיר נרויאיר אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.04
חחח...ממש שיכנעת את עבדאללה... והוא ממש שיכנע אותי...
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי מדינאי שמתחילה ב "התסכול נובע מזה שהם לא מתבוננים בטוב שה' נתן להם"

ומה עם התסכול שלנו. עבדאללה מנסה להרוויח מזה... אבל אנחנו לא נסלח לטרור ולמעודדים טרוראף פעם. הוא גורם לכולם להפסיד- לא רק למבצעיו. הטרור גורם לנו להלחם נגדו ולהחזיק שטחים וזה מגדיל את הקיצוניות משני הצדדים. ראה ההסברים מעלי....
מתי המוח יקבע כאן ולא הכוח?
העניין הערבי הזה להסביר כל פעם את מניעי הטרור הם די מגעילים ומשייכים באופן ברור את הטרור לכלל הערבים. זה חמור מאד ומסביר לבלייר שזה לא נכון שהטרור נתמך רק ע"י מעטים. הטרור מבוצע ע"י מעטים אך מגובה ע"י רבים... וזה לכשעצמו סיבה מספיק טובה למה אסור לתגמל אותו (לא בכסף ולא בהבנה)...
ישן 10-07-2005, 15:04
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
כבר עברנו את השלב הזה שהטרור בא רק מהכי קיצוני
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי נרויאיר שמתחילה ב "חחח...ממש שיכנעת את עבדאללה... והוא ממש שיכנע אותי..."

אולי הכי קיצוני מבצע את זה, אבל הוא עושה את זה למען קהל יותר רחב שיש לו שם תמיכה.

גם אצלנו לדוגמה האנרכיסטים השמאלנים שמפגינים ביחד עם הערבים, יש להם תמיכה של שתיקה רועמת מהשמאל ומהעתונות. זוהי הסבה למה כל המדינה שותקת על מותו של שוטר מתי שנאלץ להיאבק באנרכיסטים זורקי אבנים.
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=76397
כמה מכם שמעו וראו על זה בחדשות "הרגילות", לא בפורומים או באתרי הימין הקיצוני?

לפני זה האנרכיסטים הוציאו לחייל צה"ל את העין, וגם אז שתקו. הגדיל לעשות עתון הארץ שעוד כתב דברים שאפשר להבין מתוכם שהוא הצדיק בחצי פה את המעשה.

הנה זה מה שכתב עתון הארץ:
"קואליציה נגד הגדר: החייל לא היה אמור להיות שם"
http://news.walla.co.il/?w=/1/726696
זאת אומרת שהם מזדהים איתם, לא קוראים להם חוליגנים ופושעים אלא "קואליציה", החייל עוד אשם לפי דבריהם. למרות שנשלח על ידי ממשלה חוקית להגן על העובדים שנשלחו לבנות גדר שתגן על הישוב היהודי בארץ ישראל.

אני התריתי על זה לפני כמה שבועות . הנה הלינק:
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=66155

עד היום לא שומעים בחדשות האם העמידו מישהו למשפט על זה, מה העונש שיקבל, אם בכלל.

המסקנה היא שהם מזדהים איתם. לא באופן המאבק, אבל ברעיון הכללי.

אני נוגע פה ברעיון הכללי, וזה הכי חשוב.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:47

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר