11-07-2005, 17:22
|
|
|
|
חבר מתאריך: 11.07.05
|
|
ציטוט:
|
במקור נכתב על ידי JohnDow
אין גבול פה לקישקושים הא?
אולי הוא גם יכין לו קפה בזמן שהוא פותח את הפורט?
אולי על הדרך הוא יתן לו גם סיסמת ADMIN לנתבים ולמחשבי העל?
אני לא יודע מה אתה יודע, נאיבי או טיפש, אבל בוא נהיה ריאלים כן? הטכניון, כמו כל מוסד שמכבד את עצמו לא יתעסק בנושא בשום צורה.
ולא,אף מוסד נורמלי לא מחובר בחיבור כבלים ביתי....
בקיצור, אני מניח שלטכניון כל לרוב מוסדות ההשכלה הגבוהה (ובמיוחד שם) יש FTP שיאפשר לך להעביר חומר כמה שתרצה.
הטכניון מחובר למחב"א (היום זה בעצם IIX) ואתה יכול לקבל רוחב פה כמה שרק תרצה, הכל תלוי בחיבור בצד השני.
אם FTP לא עוזר לך, REMOTE DESKTOP יכול לעבוד, אבל רק מהטכניון החוצה -וגם אז אני בספק. מדוע? זה מאוד פשוט. 99.9999% שכל הגישה שלך ל-WEB מתוך הקמפוס היא דרך שרת PROXY (דוגמת ISA SERVER ודומיו והמתעלים עליו) - זה אומר שבפועל תוכל לגשת לאינטרנט אבל רק לשם גלישה באתרים או שרות FTP.
גישה ישירה החוצה כנראה שאין לך ולכן גם אם המחשב שלך בבית יהיה פתוח לקבלת REMOTE DESKTOP , לא תוכל לעשות זאת מתוך הקמפוס.
אז מה אני מציע? האמת לא הרבה. כל הסיפור למעלה נועד כדי להראות שלא מעוניינים שתחבר כל מחשב למחשב חיצוני - כי מי יודע מה יקרה אז....
לעומת זאת, הגדרת שרת FTP במחשב שלך, עם תוכנה יעודית לכך (ויש הרבה, תריץ חיפוש בגוגל) אולי תאפשר גישה לקבצים מתוך הטכניון (הפוך זה כנראה אפשרי גם ככה, כפי שהוסבר)
בהצלחה חביבי.
|
תקשיב - שאתה מתחיל לבלבל אותו ולא ניגש לתשובה אלא רק רוצה להראות כמה אתה חכם ומבין(מה שדווקא לא כ"כ נראה)
חוצמזה - הוא דיבר על שיטה אחת ואתה דיברת על אחרת...
אני הצעתי לו כאן הצעה כלשהי ואתה באת והגבת לא לעניין.
היה שלום.
|