לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-07-2005, 15:05
  simonun simonun אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.04
אנחנו ובית המשפט..... יכולים להשלים אחד את השני

והנה אני כבר במשפט מס' 3!!
כן יש לפני עוד 12 משפטים לפחות וזאת לאחר שאנשי הביוב (מקום נמוך יותר מהעולם התחתון) ניסו ומנסים להשתלט על חיי.
ומי יביא לי את הגאולה?
תתפלאו אבל התשובה היא בתי המשפט ועוד אחרים שמנסים בעזרתי לברוח מביוב זה.

לאחר זיכוי על איום בנשק ולאחר שבמשפט שני הורשעתי כי החוק לא טוב ולכן קיים העירעור בעליון.

מתקיים עכשיו המשפט השלישי ומי שעוזר לי לקבל זיכוי היא התובעת הראשית של "מרחב חוף" במשטרה.
המשפט שהיה צריך להתקיים בחדרה עבר לשלום בחיפה וזאת בגלל שסגן הנשיא סברי מוחסן כתב "הנאשם היה חשוד באיום על שופט בית משפט זה וכל שופטי בית המשפט מודעים לכך ולכן קיים חשש של ממש למשוא פנים.
היה חשוד! והיום מהו?

ובבית המשפט בדיון הראשון כניראה היה השופט תחת רושם החלטה זאת וגם שם התנהל עימות שבו שאל השופט אם אני מבקש לפסול גם אותו...

חס וחלילה עניתי לו כי המשפט יתחיל והכל יובהר!
והוא כמובן נענה לבקשתי לקבל את הרישומים של המתלוננים נגדי שהם כמובן אלה שגנבו את כספו של בני והיום עומדים הם למשפט על כך.

והנה בדיון ההוכחות מופיע הבן של הגנב שעשו כבול באזיקים ונמצא במעצר עד תם ההליכים.
המשפט מתנהל בצורה מבריקה כפי שתוכלו לקרא בפרוטוקול בפורום מסמכים ובסוף הדיון אומר לי השופט כי ניהלתי את החקירות בצורה אינטיליגנטית ואני אומר לו, תודה!
והנה אני מבקש להזמין עדי הגנה ומבקש ששניים מתוכם יקבלו הזמנה במסירה אישית והשופט עונה לי כי אשלם עבור העדים ואם יש לי בעיות כלכליות אפנה לבית המשפט!
לא כתבתי על בעיות כלכליות אך אם השופט כותב על כך אז מדוע לא אבקש ואני באמת נמצא במצב לא קל.
ואז באה תשובת השופט והוא פותר אותי מתשלום עבור 4 עדי הגנה שאותם ביקשתי.

ומי הם עדי ההגנה? 2 שוטרים ואחת מהם שוטרת שתופיע כניראה בכל משפט שיהיה לי וזה יהיה עונשה לכל החיים....
אותה שוטרת חוקרת, תופרת שכתבה באחד מהעדויות שלה כי כאשר היא רואה אותי משפיעה הדבר עליה בצורה שמתבטעת ברעידות בידיים ובזיעה בגוף... לתופרת קוראים טובה מסיקה.
השני שוטר שהופיע גם במשפט הנשק והיה צריך להופיע במשפט העלבת עובד הציבור אך השופט (כניראה בגלל שהחוק לא טוב) לא ניתן לו להעיד והנה במשפט זה יבוא אותו שוטר ויעיד נגד המתלוננים נגדי וגם בעיקר נגד אותו שוטר מושחת החוקר אלוש אליהו.
שני העדים האחרים הם אנשים שגם הם נעקצו ע"י אותו נוכל שעשק את בני.

במשפט זה אגיש גם את רשימת התיקים הפתוחים שיש לבנו של הנוכל ואותם אקבל כמובן ע"י התביעה עצמה!
ומה המיוחד בכך?
כי כל הנתונים היו בידי התביעה בחדרה שבדקה את התלונה ההזויה נגדי שכללה דחיפה ויריקה שלי כלפי הנוכל.

אכן דיון מאוד חכם ומעניין היה בצד ההוכחות של התביעה כלפי כאשר הופיע שוטר בשם עמי גייטו וניסה להוליך שולל את בית המשפט עד שהשופט אמר כי שמע די את עדותו ומציע לי לסיים אותה!!
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=gil&om=5577&omm=49&viewmode=

המשך
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=gil&om=5577&omm=50&viewmode=
המשך
http://rotter.net/cgi-bin/forum/dcboard.cgi?az=show_thread&forum=gil&om=5577&omm=51&viewmode=
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:54

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר