לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-07-2005, 14:01
  הרואה את הנולד הרואה את הנולד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.02
אולי שמו לו ראש של סוס מת במיטה - לא היית חוזר בך ?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "דובר מועצת יש"ע ברדיו : המפכ"ל נתן אתמול אישור לצעדה והיום חזר בו"

אני מדמיין את הדובון המושחת עומרי (מלמד כמה צריך להיזהר עם נושא השמות לתנוקות שנראים שמנים ומתוקים), מרים טלפון למפכ"ל ושואל אותו לשלומו ולשלום משפחתו היקרה ואח"כ מסביר שהוא סתם מתעניין אם הם עדיין בריאים ושלמים...
אני מדמיין כמה דקות אח"כ שיחה נוספת מהקונסילייר, שואל אם הכל בסדר, מה שלום המשפחה והרכב... ואם עדיין הכל בסדר מתחת לרכב...
הרי מישהו היה חייב לומר לו משהו כדי שישנה את דעתו במאה ושמונים מעלות. באופן בסיסי הוא חשב שגם אם הבחירות "הדמוקרטיות" בארץ חסרות כל משמעות, על ביטול זכות המחאה הוא עוד לא קיבל הודעה מסודרת משליחי ה"צדק" של בית המשפט האורווליאני. כנראה שבמהלך היממה האחרונה הגיע "סוג מסויים" של הודעה מתקנת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:16

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר