17-07-2005, 21:49
|
|
|
|
חבר מתאריך: 20.06.02
|
|
|
אין הפגנות חביבות
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי כלב טוב שמתחילה ב "מהו הפירוש הנכון מבחינתך לביטוי הדמוקרטי "הפגנה" ?"
ביליתי כמעט שנה בהפגנות בתקופת אוסלו, נעצרתי, נפגעתי מסילוני מים, הוכיתי עם אלות על ידי שוטרים עם קסדות, הייתי ער הרבה לילות. לא זכורה לי הפגנה חביבה, כן זבורה לי הרבה גאווה על הנכונות והזכות להילחם על מה שהאמנתי בו.
רציתי לדעת אם אתה נגד הוצאת עיניים לחיילים? האם אתה נגד גרימת מוות לשוטרים ליד הגדר? עד כמה אתה תומך ואוהב את זביידי? מתי אתה מתכנן לההרביץ למתנחלים עם שרשראות או סתם למכור סודות מדינה כמו ואנונו? אתה נהנה לזרוק אבנים ולפגוע בחיילים ליד הגדר? בכמה האיחוד האירופאי מממן את כתיבתך והאם זה לא גורם לך להתבלבל באשר לאינטרסים האמיתיים של מדינתך? יש לי עוד כמה שאלות, אבל אילו יספיקו.
שאף אחד לא יצפה להפגנת ילדות כשהולכים לבצע טרנספר, כל שכן כאשר הוא מתבצע בגניבת דעת ושילטון וכל שכן כאשר הוא מתבצע תחת מגמות דיקטטוריות ההולכות ומתחזקות מיום ליום. כרגע המחאה הופכת להיות עיקרון בפני עצמו, עוד אפילו לפני המחאה כנגד הגירוש.
המשך נסיונות הדיכוי של חופש הביטוי, הדיבור והזכות להפגין מעבר לכל מה שהתרחש עד היום, יובילו לאלימות. יש גבול למה ששרון וחבורת המריונטות ועושי דברו שסובבים אותו, יוכלו לעשות.
|