לוגו אתר Fresh          
 
 
  אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה
 
כלי אשכול חפש באשכול זה



  #1  
ישן 18-07-2005, 14:50
צלמית המשתמש של amranal
  amranal amranal אינו מחובר  
 
חבר מתאריך: 20.05.04
הודעות: 4,400
מידע המצאה: מכשיר רדיו למאזיני הימין בלבד

המצאה: מכשיר רדיו "למאזיני הימין בלבד"



הראש היהודי ממציא לנו פטנטים, והפעם מדובר בראש היצירתי של אנשי "ערוץ 7", תחנת הרדיו של הימין, שעברה לשדר באינטרנט בלבד בעקבות פסיקת בית המשפט. בתחנה ידעו כי המדיום מסורבל מדי ואף אינו מצוי בבתי מאזינים פוטנציאלים רבים - ועכשיו הגיעה ההמצאה: רדיו מיוחד למאזיני ערוץ 7 בלבד
ynet


[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין:
http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/594566/radio_s.jpg]
המכשיר

רדיו ימני בלבד: תחנת הימין "ערוץ 7", שבית המשפט אסר על שידוריה באמצעות האוויר, משדרת כזכור רק באמצעות רשת האינטרנט. אבל בימים אלה היא מציעה למאזיניה מכשיר מסוג חדש: מקלט רדיו שבו ניתן לשמוע רק את שידורי התחנה. רדיו חד ערוצי.





חזקי ברוך, מנהל השיווק, הסביר בשיחה ל-ynet על הפלא החדש, שיעלה למאזינים המסורים 580 שקלים ליחידה: "מדובר במכשיר שנראה בדיוק כמו רדיו, אבל משדר רק תחנת רדיו אחת - ערוץ 7. המכשיר עובד על אינטרנט אבל ללא צורך במחשב".

תזכורת: ערוץ 7 הוקם ב-1988 כתחנת רדיו פיראטית אידיאולוגית, שמזוהה עם הימין הפוליטי וההתנחלויות. התחנה שידרה במשך שנים מגבול איזור המים הטריטוריאליים של ישראל והפכה במהירות לרדיו הפיראטי המואזן ביותר בארץ. לאורך השנים אופיין ערוץ 7 בהתבטאויות קיצוניות שעוררו הד ציבורי רחב, ושדרניו הירבו לתקוף את בית המשפט העליון ואת פרקליטות המדינה, במקביל התנהלו סביב הערוץ מאבקים לסגירתו, לצד מאבקים מקבילים להכשרתו.





באוקטובר 2003 הרשיע בית משפט השלום בירושלים את עורכי הערוץ, מנהליו ובעליו בעבירות של קיום שידורים לא חוקיים, במשדרים שהוצבו בין היתר














ביישובים ינוח, חיפה, קשת אלוני הבשן, פסגות, הר ברכה, בית אל וירושלים, וכן באוניית "הצבי" שעגנה בדרך כלל באחד מחופי המדינה.



המכשיר החדש עוקף למעשה את החלטת בית המשפט, שאסר על ערוץ 7 לשדר מעל גלי האתר. מאז ההחלטה ערוץ 7 משדר רק דרך רשת האינטרנט, שהוא מדיום מסורבל המצריך ציוד - שלעתים אינו מצוי מסיבות של צניעות בבתים של האוכלוסיה הדתית והחרדית המאזינה לרדיו.



"יש אנשים מהמגזר הדתי והחרדי שאין להם אינטרנט ומחשבים והם קהל יעד של הערוץ, אנחנו רוצים שגם הם ישמעו את הערוץ", אומר ברוך. ב"נוסף, יש אנשים שכן יש להם מחשב ואינטרנט, אבל הם לא רוצים להיות מוגבלים בשמיעה רק ליד המחשב, אנחנו רוצים שיקשיבו גם במטבח, בסלון או בחדר, אנחנו פונים לכולם".



מאיפה מגיע המכשיר הזה?



"הוא הומצא במיוחד עבורנו ביפן. תכנון מיוחד, ונתחיל לשווק אותו כבר השבוע, בעזרת השם. השקענו בפיתוח המכשיר כ-250 אלף שקל, ויש לנו כבר 1000 הזמנות מראש".



וזה עובד?



"לי יש מכשיר כזה בבית והוא עובד מצויין. עשינו מספר הדגמות, והכל עובד כמו שצריך. המטרה היא ברורה - שיהיו לנו כמה שיותר מאזינים".



(18.07.05, 14:38)
_____________________________________
עדכוני חדשות מסביב לשעון


נערך לאחרונה ע"י amranal בתאריך 18-07-2005 בשעה 14:53.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום



כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:45

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר