לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-07-2005, 10:33
צלמית המשתמש של amranal
  amranal amranal אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.05.04
טלוויזיה תלונה נגד התחקירנית של "לונדון את קירשנבאום"

תלונה נגד תחקירנית 'לונדון וקירשנבאום'
יום שלישי, 19 ביולי 2005, 4:34 מאת: גואל פינטו, הארץ

"תגיד לחברים הערבים שלך שיפסיקו לעשות פיגועים": כך אמרה חברת מערכת התכנית לנגן בלהקה יהודית-ערבית, שבתגובה ביטלה ההופעה

עוד בכתבה:
המערכת: מדובר בבדיחה לא מוצלחת»

בשבוע שעבר אמורה היתה להקת "Lenses" - להקת אלקטרו-רוק ובה ארבעה חברים, השרה בערבית - להופיע בתוכנית הטלוויזיה "לונדון וקירשנבאום" בערוץ 10. חברי הלהקה היו אמורים להופיע ביום רביעי - יום לאחר הפיגוע בנתניה - אך באותו הבוקר קיבלו טלפון מחברת המערכת, רוני אורן, שדחתה את הופעתם. בין השאר היא אמרה לשי הורנשטיין, אחד מחברי הלהקה: "תגיד לחברים הערבים שלך שיפסיקו לעשות פיגועים".

חברי "Lenses" הם שלושה יהודים-ישראלים: אלעד שופן, דוד פרץ ושי הורנשטיין, וערבי-ישראלי, ג'ואן ספדי, שהוא גם היוצר המרכזי בלהקה. הלהקה הוציאה עד כה שני אלבומים, הראשון באנגלית ב-2001 והשני בערבית ב-2003.

"לפני למעלה מחודש יצרתי קשר עם רוני אורן, עובדת בהפקה של 'לונדון וקירשנבאום', וסיפרתי לה על הלהקה", מספר הורנשטיין. "הוזמנו לצילומי התוכנית ב-9 ביוני ולבסוף נדחינו ל-13 ביולי. באותו בוקר, שהיה למחרת הפיגוע בנתניה, היא יצרה אתנו קשר ואמרה לנו שהצילומים נדחים כי אי אפשר לשדר אותנו ומיד אחר כך לשדר תמונות מהפיגוע. במשך היום שוחחנו שוב ואז היא אמרה את המשפט שחרוט אצלי: 'ותגיד לערבים שלך שיפסיקו לעשות פיגועים'".

למחרת האירוע שלח הורנשטיין הודעת במייל לרוני אורן ובה כתב: "לאחר שיחת טלפון מביכה כל כך, אני שמח להודיע לך ש'Lenses' לא יוכלו להופיע בתוכנית". בתשובה כתבה לו אורן: "להערכתי קצת הגזמת בתגובתך. נראה לי שבמקרה הגרוע ביותר מדובר בבדיחה לא מוצלחת. מובן שלא היתה שום כוונה רצינית מאחורי הדברים".

המערכת: מדובר בבדיחה לא מוצלחת

פרסומת
אבי אלקלעי, עורך התוכנית, מוסר כי אכן מדובר ב"בדיחה לא מוצלחת של עובדת התוכנית". אלקלעי אף מבהיר כי בכל מקרה בתוכנית אין קטעים מוסיקליים ביום של פיגוע, ודחיית המופעים לא נבעה מכך שאחד מחבריה ערבי או מכך שהם שרים בערבית. "בשבילי 'לונדון וקירשנבאום' היתה האופציה היחידה, ראיתי שהיא תוכנית שמכבדת יוצרים, אבל מסתבר שזה לא ככה", אומר הורנשטיין. "מובן שהאמירה - שהם מכנים 'בדיחה לא מוצלחת' - חורה לי מאוד, אבל הכי חורה לי שמאחוריה מסתתרת אמת שבה מכניסים את כל האזרחים הערבים לחבילה אחת של טרוריסטים. במקרה הזה, התקשורת יצרה אצל האנשים תחושה כאילו זה לא בסדר לשמוע פה שיר בערבית".

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:04

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר