לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-07-2005, 10:29
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
הורשע גם בסעיף השני!
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "לא עזרו המיליארדים : עופר גלזר הורשע בהטרדה מינית"

אשם: עופר גלזר, בעלה של המיליארדרית שרי אריסון, הורשע הבוקר (יום ג') בבית-משפט השלום בתל-אביב במעשים בשני מקרים של מעשים מגונים והטרדה מינית - האחד בצעירה שביקשה לשכור ממנו דירה באילת, והשני באחות שנשכרה כדי לטפל ברעייתו.

גלזר כפר בהאשמות שיוחסו לו, ולאורך ההליך המשפטי כולו טען שמדובר בניסיונות לסחוט אותו. אולם השופטת, זיוה הדסי הרמן, דחתה את טענותיו. גזר-הדין יימסר במועד אחר.

בחודש אוקטובר אשתקד הוגש כתב האישום נגד גלזר. באחד המקרים, נאשם גלזר כי באוגוסט 2003 ביצע מעשים מגונים והטרדות מיניות באישה שנשכרה על-ידו כאחות פרטית שתטפל באשתו, שרי אריסון. האחות הגיעה לעבודתה ב-3 לאוגוסט 2003 בשעה 06:30 בבוקר לבית חולים בתל-אביב, ובשעה 11:00 בצהריים נסעה לדירתם בתל-אביב.

שרי ועופר במפגן של אחדות (צילום: עופר עמרם )

האחות היתה בדירה כדי לטפל באשה, ובזמן שהיתה שם הוא ניגש אליה, החל ללטף אותה בעורפה כשהוא מביע שביעות רצון מדרך הטיפול שלה באשתו. לאחר מכן נכנס שוב לחדר, וכאשר ישבה על המיטה, התכופף וליטף את רגליה היחפות, תוך שהעיר לה כי רגליה קרות והיא הגיבה בהזזת רגליה.

מאוחר יותר, נצמד אליה מאחור ולחש באוזנה "אפשר להתחיל איתך?" תוך שהעביר את ידו על גופה, מהמותניים ועד החזה. היא הדפה אותו ואמרה לו "לא" ויצאה במהירות מהמטבח. על-פי כתב האישום, מספר פעמים ליטף את גבה ואת ישבנה. באחד הימים, נכנס לחדרה בשעה 23:00, וליטף את חזה. היא נסוגה לאחור, וביקשה ממנו שייצא ויילך לישון, אך הוא ענה כי אינו יכול להירדם. הוא אך ניסה לנשקה ולחש באוזנה: "אני רוצה חלב אם", אך היא הדפה אותו.

על פי האישום הנוסף , במאי 2003 פגש גלזר צעירה שהיתה אמורה לשכור ממנו דירה באילת. כאשר היו ביחד בדירה, והיא ישבה על הרצפה לכתוב המחאות, הגיח גלזר מאחוריה, החמיא לה וליטף את שערה מספר פעמים, וחיבק אותה מאחור. הוא ניסה לשכנע אותה שכדאי שיהיה המאהב שלה. הצעירה אמרה שאינה מעוניינת, ויש לה חבר. הוא ביקש "רק נשיקה אחת", והסביר שגם אם יש לה חבר, "זה לא נורא".

אריסון: הוא בכה והיה בטוח שאתגרש ממנו

במהלך המשפט הכחיש גלזר את המיוחס לו וטען: "לא היו דברים מעולם". הוא זכה לתמיכתה המלאה של אשתו שאף העידה בבית המשפט.

במאי 2005 העיד גלזר במשפטו בביטחון רב וטען שכל הטענות נגדו שקיים מגע כלשהו עם האחות הן שקר מחלט. הוא סיפר שהניח את ידו על כתפיה רק כאשר הודה לה על הטיפול המסור באשתו ופעם נוספת נגע במותנה כדי לתת לה לעבור במסדרון הדירה בתל-אביב.

התובעת במשפט, עורכת הדין הדס פורר, שאלה את גלזר במהלך עדותו מדוע היה בחדר שבו שהתה האחות וגלזר ענה לה כי בדרך זו אירח לה לחברה "משום שהייתה משועממת".

יום לאחר עדותו של גלזר, העידה אשתו , שרי, שסיפרה שעופר בכה לה על הברכיים כשסיפר לה על התלונה נגדו במשטרה והוסיפה שהיה בטוח שהיא תתגרש ממנו. "אני רק רציתי להרגיע אותו. הייתי בבית וידעתי שזה לא קרה. ביקשתי ממנו להתנתק מהעולם, להתנתק מהנושא ולשקם את עצמנו. אני ידעתי את האמת. הייתי שם, וידעתי שזה שטויות". אריסון הוסיפה כי עופר ישן לצידה כל הלילה והיא בטוחה בחפותו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3117885,00.html

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר