לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-07-2005, 10:39
  מדינאי מדינאי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.04
למבוגרים בלבד ראש עיריית שדרות: שדרות וגוש קטיף הם אחד

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3118510,00.html"
אני מעמיד לרשות הרבנים וראשי מועצת יש"ע את הווילה הפרטית שלי, שתשמש להם כמטה להפגנת הרבבות", כך אמר הלילה (יום ד') ל-ynet ראש עיריית שדרות, אלי מויאל, שאישר כי בעיר נערכות הכנות לקראת קיום הפגנת המונים נגד תוכנית ההתנתקות. ראשי יש"ע מצפים לבואם של כ-50 אלף בני אדם אל החורשות שמסביב לשדרות. והכל - במודל כפר מימון.

"אני לא יודע אם ההפגנה הזאת תעזור לתושבי שדרות במאבקם מול מערכת הביטחון בענין המשך ירי הקסאמים. מה שברור לי הוא ששדרות וגוש קטיף הם אחד ודעתי בנושא הזה לא חדשה. דעתי הפרטית היתה ונשארה שתוכנית ההתנתקות רעה למדינת ישראל", אמר מויאל.

לפני כשבוע פנו ראשי מועצת יש"ע לראש עיריית שדרות והציעו לו לקיים בשדות שסביב לעיר את הפגנת הרבבות החדשה. מויאל השיב להם בחיוב לאלתר. "אמרתי להם – אתם אחים שלי ואתם ברוכים. מה שהיה בכפר מימון יהיה גם כאן כי מדובר באקט דמוקרטי. לא אוכל לתמוך בהם כראש עיר מכיוון שעלי לנהוג ממלכתיות, אך באופן פרטי אני מבטיח להם אירוח של חמישה כוכבים בשדרות", סיפר מויאל.

יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן (תהילים קכט, ח)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 27-07-2005, 13:09
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
שריד לא ביצע העדפה מתקנת ולא בטיח. מוסדות החינוך במרכז לא נפגעו.
בתגובה להודעה מספר 60 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "תקציב מוסדות ש"ס היה מראשיתו עניין פוליטי - ומושחת"

הוא העדיף לתמוך במקופחים הלא דתיים ע"ח המקופחים הדתיים, בתקווה שזה יגרום למעבר ממוסדות
ש"ס למוסדות ממלכתיים - שם ה-ו-א הכתיב תכנית לימודים פוליטית להחריד (הוא ניסה לדחוף את
מחמוד "צאו מהארץ וקחו את מתיכם עימכם" דרויש לתכנית החינוך העברית).
לו היו מניעיו טהורים, ומעשיו היו ב-א-מ-ת לקיחת כסף מהחזקים לטובת החלשים, אז הייתי מקבל בברכה
את מעשיו, אבל לקחת כסף מעני א' שאין סיכוי שיתמוך בי, לצורך חלוקתו לעני ב' שאולי יתמוך בי, אינה
ראוייה לברכה.
ולסיום, נושא המלחמה בלקיחה לכיסים הפרטיים ובשחיתות נראה צורם להחריד כשאתה מנסה לייחס
אותו דווקא לשריד - זה נראה כאילו אתה ציני לגביו ורוצה שניזכר בעברו הפרטי הלא נעים, בהקשר הזה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:50

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר