לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-07-2005, 00:18
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
איך הם לא מבינים את השיטה.
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי כלב טוב שמתחילה ב "על שום מה אינך מבין אותם ?"

כלכלית, אם יפלו על אשקלון קסאמים ירד ערך הנדל"ן באיזור וגם אם התושבים בסופו של דבר ירצו לעבור דירה לעיר בטוחה יותר לא יוכלו למכור את דירתם . מי ירצה לקנות? גם אם ימכרו ויקבלו, נגיד 50% מערך הדירה הרי הכסף לא יספיק עבור רכישת דירה במקום אחר.
ראה ערך שדרות או רחוב הזית או הענפה...קפיש?
וכך אחי, ימשיכו המסכנים לחיות לצל הקסאמים שבויים בשיטה. להלן השיטה. המנהיגים יודעים ובונים על התזה הזאת. כמעט כמו תמיד ירעיפו עליהם חום ואהבה ויקיימו פעם בשנה ישיבת ממשלה בעיר לסולידריות, אולי יקצצו קצת במיסים ביודעם שהתושבים חסרי ישע ואמצעים לנדוד למחוזות בטוחים יותר. לקראת הבחירות הממשמשות ובאות יבטיחו הבטחות מהממות, יגנבו את קולם וחוזר חלילה. קפיש?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-07-2005, 00:32
  כלב טוב כלב טוב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.09.02
קפיש, קפיש
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "איך הם לא מבינים את השיטה."

אבל יש גם צד אחר למטבע.

לא אתה, לא אני וגם לא תושבי קרית שמונה ידענו מה יקרה באזור הצפון עם נסיגת צה"ל מלבנון.
חששות היו גם היו - אך גם תקוות.
שוויץ עוד לא הגיעה לגזרה ההיא, אך מצד שני אני חושב שרוב תושבי האזור (לפחות מעדותם בכלי התקשורת בשנים האחרונות), מעדיפים את המצב הנוכחי על הקודם.

לא, אין שם שקט שמימי, אבל יש שם שקט יחסי לאורך כמה שנים טובות ובשכונה שבה אנחנו גרים, גם הישגים יחסיים הם השגים לכל דבר ועניין.

אותו הדבר לעניין אשקלון ואשדוד.
לא אתה ולא אני יודעים מה יקרה למחרת הנסיגה מהרצועה.
יש לי חששות ויש לי תקוות אבל בשורה התחתונה אני חושב שהצעד שאנחנו עושים הוא נכון וטוב.
ישן 29-07-2005, 01:20
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
לא מזיק לגוש דן, אולי.
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי כלב טוב שמתחילה ב "לא, לא אשקלוני - רמת גני"

שחר אדום= בטוח חיים
בטח מעייף נפשית ופסיכולוגית את תושבי העיר, אולי יוצר בהלה וחרדה לאנשים שגרים באחד המקומות היפים והשלווים במדינה... מול הים. גם אם הקסאם יבקר פעם ב.. יפגע מירקם החיים של התושבים.
תוכניות משתנות, זעזועים...היסטריה, חוסר שקט לקראת הבאות. מי צריך את זה? ניקח שוב צ'אנס, הערבים השתנו מאז ימי אוסלו ומאז בכלל. תן להם את גוש קטיף ותראה שתקנה אותם. השקט ישתרר באיזור. לא עוד צימאון לדם ושכול כי אם חיים שלווים, איש איש תחת גפנו ותחת תאנתו. השלום והשקט ישררו לעד. רק את גוש קטיף. תבזבז 3 מיליארד $ לעקירה והיערכות מחדש. תפלג את העם ותראה השלום ישרור לנצח. גם בשטחים ירגעו הרוחות ושוב נגלה איש את רעהו ויהיה מזה סבבה במדינה....
נחכה ונראה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:13

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר