31-07-2005, 06:50
|
|
|
|
חבר מתאריך: 25.10.04
|
|
|
אם אכן הציטוט מדוייק חייבים לגנות התייחסות זאת בכל פה-אין כל תרוץ למלל מסוג זה
באשר לציטוט הזה "שרון הוא פטריוט גדול וחייל שחצן שסובל משגעון גדלות", אמרה אלוני בראיון שפורסם ביום שישי. "רק במדינה כמו ישראל יכול להגיע רוצח ופושע לתפקיד שר הביטחון", אמרה על מופז.
שמעתי וקראתי גרועים ממנו מהנהגת המתנחלים: פשיסטים, נאצים (או נוהגים בשיטות נאציות), מחוללי שואה וכו'. לעומת זאת המעשים שנעשו בעבר (שאני לא הייתי מגדיר אותם כרצח או פשע), מתקבלים והתקבלו במחיאות כפיים ע"י המתנחלים, למרות שנעשו בדרכים זהות ובניגוד אפילו להחלטות ממשלה ולפקודות הצבא.
אכן עדין ישנם בממשלה "שרים בממשלה הנוכחית שייכים לאסכולה הפאשיסטית (...) אנו איננו שונים מדרום אפריקה ביחס לערבים ולפלסטינים", לשמחתנו הם עכשיו במיעוט אבל מי יודע מה יוליד יום ואני חרד.
באשר הענק אזרחות ישראלית גורפת ליהודים בעולם (מי יוגדר כיהודי ועל פי איזה קריטריון) יש לשלול זאת שלילה גורפת. זה יהיה המסמר האחרון בקבורת העליה למדינת ישראל. אדרבא, שיעלו לישראל שיוכיחו עצמם כישראלים תורמים לכל דבר וענין ואז יתקבלו בברכה. אבל לתת להם זכויות בקביעת עתידנו בעודם יושבים בניכר - לא יתכן כדבר הזה. מענין מה הייתה התגובה אם ה"יהודים" הטובים הללו יחליטו על מדינת ישראל בגבולות החלוקה - מה איכפת להם הם ימשיכו להיות אזרחים במדינה וירטואלית.
אני דוחה כל השואה ל"פרוטוקולים של זקני ציון " שם דוקא מדובר בין היתר על שליטת היהודים בעולם והלוואי וזה היה הדבר האמיתי. למי שקשה הבנה, צפיותי אלו אינם מאשרות את המצב הקיים וחבל שכך.
באשר לסיומת "אלוני, שעמדה בראש מפלגת מרצ בתחילת שנות ה-90, הועברה מתפקידה כשרת חינוך בממשלתו של יצחק רבין בעקבות דרישת ש"ס וזאת בשל התבטאויותיה החריפות בנושא דת. אלוני טענה כי הממשלה תיאמה עם המתנחלים את מחאתם על תוכנית ההתנתקות כדי להראות למדינות העולם שמדובר בתוכנית קשה מאוד לביצוע. לדבריה, המדינה היא זו שמממנת את פעילות המחאה של מועצת יש"ע."
אצלנו הכל יתכן והכל יודעים שהמתנחלים כיום מנהלים את מלחמתם מחר ולפחות על פי וויסגלס תוכניתו של שרון להשאיר את מרביתם במקומותיהם ולא להתקדם בכוון כל הסדר בהסכמה. מהומות והתנגדות אלימה עשויות לעזור לפרק זמן קצר אלך לא לעולם חוסן. בסופו של דבר מה שלא נעשה ביוזמתנו יכפה עלינו וכפירה תמיד גרועה יותר מיוזמה.
|