לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-07-2005, 22:28
צלמית המשתמש של mermaid
  mermaid mermaid אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.10.02
כנסו...

אני מרגישה צורך לכתוב לכם משהו שתפנימו ...

התקופה עכשיו של הים היא ממש מסוכנת..כל אלו שהולכים לים, בבקשה תזהרו.
אני היום כמעט טבעתי עם 2 חברות שלי(אחת מהן זו איימי למי שמכיר..)...נסחפנו ממש רחוק מהחוף והגלים הרגו אותי, בלעתי כל כך הרבה מים והייתי בעומק כי נסחפתי ולא הצלחתי לחזור לחוף.אני הייתי בטוחה שאני לא אצליח לחזור לחוף בחיים, שזהו..אני מתה.......עוד דקה לא הייתי מצליחה להחזיק את עצמי במים.. לא היה לי כבר אוויר ולא היה לי כוח בידיים לנסות לשחות לכיוון החוף.

יש סחף מטורף, אין לי מושג איך יצאנו מזה פשוט חצי שעה-שעה נאבקנו על החיים שלנו...ולמזלנו היו במקרה 3 אנשים במים שעזרו לנו איכשהו לצאת, אחרי שהטבעתי את זה שעזר לי בערך מליון פעם כשניסיתי לנשום אוויר ..וצעקתי לו שאני הולכת למות ושיציל אותי...:/ אני בחיים לא פחדתי ככה...והיה להם ממש קשה לעזור כי הם נסחפו בעצמם,אפילו שהם מצילים.....
וזה הכי מפחיד בעולם לנסות לחזור לחוף,לנסות להציל את עצמי,לנסות לא להסחף, ולראות את חברה שלי נסחפת אחורה..ולצעוק שיצילו אותה... ולפחד לאבד את החיים שלנו, אם היה קורה משהו לאחת מאיתנו...אני לא יודעת באיזה מצב הייתי עכשיו.
אני אומרת לכם את זה כי אחרי שאנחנו ניצלנו ראיתי עוד אנשים במים שקורה להם מה שקרה לנו...
אלו שעזרו לנו לצאת היה להם אופנוע ים והם פשוט הלכו ועזרו שם לאנשים לחזור לחוף.

בקיצור, נכון זה מה שבראש לא מה שבלב, אבל אני חושבת שמתאים לכתוב את זה פה כי לא כולם נכנסים למה שבלב ורציתי שפשוט פעם הבאה כשאתם בים, תזהרו, תשמרו על עצמכם ועל החיים שלכם, שאני קיבלתי אותם במתנה היום.
אם אתם רואים דגל שחור,גלים גבוהים, סחף ממש חזק(מרגישים אותו גם בהתחלה, פשוט לא שמים לב..) אל תכנסו בכלל, או אל תכנסו רחוק...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:14

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר