לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-07-2005, 21:35
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
בן 76,חולה לב,נקלע לחסימת כביש,שוטרים עיקמו את ידו,היכוהו בחזה והטיחו אותו אל הכביש

הכתבה היא ממקור ראשון

ד"ר ישראל כץ הוא מומחה לפילוסופיה בן 76 ,לפני כחודש רכבו נחסם בחסימות הכבישים , הוא נכנס לתחנת דלק בצד הדרך . כשיצא ממנה ,ראה שוטרים ללא תגי זיהוי מפליאים את מכותיהם במפגינות צעירות "כישרדתי לצפות במתרחש נדהמתי לראות קבוצת שוטרים ללא תגי זיהוי הולמת בקבוצת נערות שחסמו את הכביש , אינני איש ימין , אך מה שנראה לעיני לא היה פינוי של הפגנה אלא ניצול הזדמנות לפורקן יצרים ותו לא .

ד"ר כץ מספר ששוטר שאחז במגפון תקף גם אותו ועיקם את ידו " ניסיתי להתחנן על נפשי ואמרתי לקצין כמה וכמה פעמים , אני חולה לב , אל תכה אותי , אני לא מן ההפגנה " הקצין לא השתכנע ובחר להכניס לו עוד מכה , הפעם חזקה לתוך החזה.

אחרי כמה דקות כץ רואה קצין בדרגת פקד צופה במתרחש , כץ פנה אליו כשהוא נשען על כתפי בתו הבוכה וביקש ממנו שיאפשר לו לזהות את השוטר שהכה אותו "בתגובה קירב הקצין את פניו , הלם באפי עם מצחו ותוך שהוא דורך על רגלי , היכה בשתי ידיו במרכז חזי , הוטחתי שנית אל הכביש "

אנשים צעקו מסביב "מה אתה מכה איש זקן " מישהו צעק "הוא בסדר , הוא נושם " כץ למזלו עדיין נושם , אבל הוא כבר לא בסדר כמה שבועות "כך הופכת המשטרה שתפקידה לסייע לאזרח לאויבתו בנפש"

למה כץ לא מתלונן במחלקה לחקירות שוטרים? : " לא נעים לי להודות אבל אני פוחד מאוד ביודעי כיצד מגנים השוטרים זה על זה , אני יודע היטב כי יבולע לי אם אתלונן , אני פוחד מהמשטרה ומהמשטר כאחד "

************************************************** *************************************************

אז זהו , ככה נראית משטרת ישראל , שבכיריה מגבים בעונשים מגוחכים את הפולסא דניסו , השתלחות חסרת רסן תוך הסתה לביצוע מעשים בלתי חוקיים שעשה מפקד מרחב דרום - התוצאה של גיבוי מעשים כאלה ואחרים , היא אלימות משטרתית קשה המופעלת בהפגנות הימין , מסתבר שלא רק מפגיני ימין סובלים ממנה .
כך גם נראים התומכים ללא סייג בכל מעשה או הודעה של משטרת ישראל .

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:22

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר