01-08-2005, 21:35
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
גם לזה אל תתפתה להאמין .
מלאי הדירות השכורות באזור (לאנשים יש גם עבודה ) לא מספיק עבור כולם . גם חיפוש דירה שכורה זו מטלה די רצינית שמנהלת ההתנתקות לא טרחה עליה בכלל. המנהלת הזאת שגם לאנשיה לא ברורות הסמכויות שלה עד הסוף , נוצרה ממניע אחד בלבד . תעמולה עבור ראש הממשלה. החלשת המאבק של המתנחלים על ידי פיתוים לעזוב את הבית בטרם עת . לא היה אכפת להם או לממשלה מה יקרה למתיישבים אחר כך . אם היה אכפת להם התוכנית הייתה מעוכבת עד השלב שבו לכולם היו פתרונות סבירים .
מילא , לפחות עכשיו כשיש מתנחלים שבתמימותם פונים ל"מנהלת" , היית מצפה שיעזרו להם . אבל יש אינספור (באמת) סיפורים של אנשים שהמנהלת מלגלגת עליהם . אם אתה רוצה אני מוכן לספר אבל אני מניח ששמעת כבר בתקשורת .
בכל זאת , אנקדוטה קטנה . המתנחלים הראשונים שחתמו עם בשיא על הסכם , עשו זאת למורת רוחו של כל הגוש וזכו בשל כך להבטחה חגיגית . דירות במבקיעים . נו ? אתה חושב שהדירות מוכנות? חרטא ! רק דירה אחת מוכנה ושניה תהיה מוכנה עד הפינוי , כל השאר יסתפקו בחרטאוילות.
לגבי הנדל , המצוי עכשיו בטרואמה אישית , לאחר שכשל משפחתית , אנושית , ציבורית , שלא באשמתו . אני מניח שהתקף הזעם שנגרם לו כשראה את התשדיר הבזיוני בטלוויזיה הוביל לאיום על לשכת הפרסום המשפחתית .