09-08-2005, 17:27
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.02.05
|
|
|
חנות המחשבים זיגזג - ההתרשמות
אז ככה, בסוף השבוע האחרון קיבלתי את המחשב שלי שקניתי בזיגזג.
הרכישה של המחשב התבצעה שבוע קודם לכן ואני רוצה לתאר טיפה את התהליך:
למרות שהגעתי עם מפרט מוכן לחנות, ישבתי עם אורן ,הבעלים, למעלה משעה וזאת מכיוון שהוא מצא
לנכון להסביר לי על כל חלק ושירות שכלול במערכת המחשב שביקשתי. למרות שבחנות היו המון אנשים אף אחד מהמוכרים לא נלחץ והמשיך לטפל במסירות בלקוחותיו. אורן הסביר לי על כל רכיב, כולל על ההבדלים בין יצרניות הזיכרונות לבין בתי ההרכבה לדוג'. גם כשרק רציתי לשאול האם קיים USB בקדמת המארז - אורן הלך והביא את המארז והחל לפרק אותו ולהראות היכן כל חלק וחלק יורכב למרות שיכל רק לומר כי קיים USB. (להזכירכם החנות מלאה באנשים)
רציתי להביע הערכה עמוקה מאוד על המסירות והמקצועיות של חנות זו ושל צוות העובדים בה.
מאוד נהניתי להגיע למקום שבו אנשים אוהבים את מה שהם עושים במקום להגיע למקום שבו בחור אחרי צבא רק מחכה לסיים את המשמרת שלו ואינו מוצא לנכון להסביר ולהרחיב אלא רק למכור.
החנות מבצעת בדיקות מחמירות שרק אם מערכת המחשב עומדת בהם בהצלחה הם מוכנים למסור את המחשב. כל ניסיון ללחוץ ולהקדים את המסירה לא עזר ( גם כך המחשב נמסר בתוך שבוע ימים בלבד).
תמיד חיפשתי חנות שיהיה ניתן לחזור אליה לאחר הקנייה ולא חנות שמתנערת ממך לאחר ששילמת לה - פה מצאתי חנות כזו!
לסיום אני ממליץ לכולכם על החנות הזו. אין לי כל ספק שאני אמשיך לרכוש בחנות הזו ואף אמליץ למי שרק אוכל על חנות זו.
נערך לאחרונה ע"י wiper בתאריך 09-08-2005 בשעה 17:52.
|