10-08-2005, 20:02
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
מהלך כזה יזיק תדמיתית ומהותית לתומכי הימין .
משום שזה יצדיק את "אשמת הימין " . שהרי , אם הימין לא אשם , מדוע הוא צריך לשים שם שמירה ?
יש הרי משטרה , יש שלום עכשיו שמאוד דואגים לאנדרטה , האם האיחוד האירופי לא מוכן לממן אבטחה? מעבר לכך , כפי שכבר אמרתי , אין שום קשר בין עיתוי העצרת לחשש להשחתת האנדרטה . נניח שמישהו יציב שמירה וימנע השחתה תאורטית לחלוטין של האנדרטה , הם יצטרכו לשים שם שמירה גם למחרת ... אתה באמת מצפה שמועצת יש"ע או האיחוד הלאומי או גמלא לא תיפול ישכרו אבטחה שנתית אנדרטה של רבין ?
(נכון התבלבלתי כמה פעמים באשכול זה בין קבר לאנדרטה . אני תמיד מתבלבל בין קבר לאנדרטה , אולי זה החשש מהמוות , מהצורך ללכת אלי קבר . איזה ביטוי נוראי זה ללכת אלי קבר , הרי אף אחד לא באמת הולך אלי קבר . קוברים אותו באדמה ומעליה שמים אנדרטה . בדרך כלל באותו מקום , למנהיגים ולנפגעי טרורשמים אנדרטאות המרוחקות מקברם . האם זה נועד לתפוס עבור המנוח כמה שיותר מקום על קרקע המציאות , להמשיך ולאחוז בו עוד קצת? תופעה מעניינת שמישהו יצטרך לחקור פעם , לא אני , אני מפחד מהמוות. )
נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 10-08-2005 בשעה 20:05.
|