לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 10-08-2005, 19:49
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
אתה מתבלבל בין הקבר לאנדרטה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "זה בדיוק מה ששלום עכשיו רוצים שתחשוב..."

על האנדרטה "רק" ירקו (נדמה לי שרק ירקו, ונדמה לי שפעמיים). על חלקת הקבר בהר הרצל כתבו כתובות נאצה.
אני לא שולל על הסף את הפרשנות שלך - "שלום עכשיו" לא נקיים ממניפולציות פוליטיות. מצד שני, החשש מפני פגיעה אפשרית באנדרטה ע"י קיצונים במהלך ההפגנה הוא סביר בעיני. לכן הצעתי שמי שישמור סביב האנדרטה יהיו אנשים מהימין (סדרנים, כפי שהיו למשל סדרנים בהפגנות קודמות שמנעו הנפת שלטים מסויימים). מהלך כזה רק ייטיב תדמיתית עם מחנה הימין - שרובו הגדול מתעב ומתנגד למעשים כאלה, וגם ימנע פגיעה באנדרטה, שעלולה להכתים את המחנה כולו.

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 10-08-2005, 20:02
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
מהלך כזה יזיק תדמיתית ומהותית לתומכי הימין .
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי העכבר ששתק שמתחילה ב "אתה מתבלבל בין הקבר לאנדרטה"

משום שזה יצדיק את "אשמת הימין " . שהרי , אם הימין לא אשם , מדוע הוא צריך לשים שם שמירה ?
יש הרי משטרה , יש שלום עכשיו שמאוד דואגים לאנדרטה , האם האיחוד האירופי לא מוכן לממן אבטחה? מעבר לכך , כפי שכבר אמרתי , אין שום קשר בין עיתוי העצרת לחשש להשחתת האנדרטה . נניח שמישהו יציב שמירה וימנע השחתה תאורטית לחלוטין של האנדרטה , הם יצטרכו לשים שם שמירה גם למחרת ... אתה באמת מצפה שמועצת יש"ע או האיחוד הלאומי או גמלא לא תיפול ישכרו אבטחה שנתית אנדרטה של רבין ?

(נכון התבלבלתי כמה פעמים באשכול זה בין קבר לאנדרטה . אני תמיד מתבלבל בין קבר לאנדרטה , אולי זה החשש מהמוות , מהצורך ללכת אלי קבר . איזה ביטוי נוראי זה ללכת אלי קבר , הרי אף אחד לא באמת הולך אלי קבר . קוברים אותו באדמה ומעליה שמים אנדרטה . בדרך כלל באותו מקום , למנהיגים ולנפגעי טרורשמים אנדרטאות המרוחקות מקברם . האם זה נועד לתפוס עבור המנוח כמה שיותר מקום על קרקע המציאות , להמשיך ולאחוז בו עוד קצת? תופעה מעניינת שמישהו יצטרך לחקור פעם , לא אני , אני מפחד מהמוות. )

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י looklook בתאריך 10-08-2005 בשעה 20:05.
ישן 10-08-2005, 20:07
  העכבר ששתק העכבר ששתק אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.03
אפשר לפרש זאת כך ואפשר גם אחרת
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי looklook שמתחילה ב "מהלך כזה יזיק תדמיתית ומהותית לתומכי הימין ."

כפי שאני רואה זאת, שמירה מעין זו תהיה בבחינת הצהרה בנוסח "גם ברגעים קשים אלה אנו מכבדים את זכרו של ראש הממשלה המנוח".
ברור שתמיד אפשר יהיה לפרש זאת לכאן או לכאן, אבל לדעתי, הצהרה/פרשנות ברוח זו שהצעתי, תיטיב עם מחנה הימין.
ברור שבכל יום אפשר לפגוע באנדרטה, כפי שכבר הוכח, וכמובן שאין לצפות ממחנה הימין שישמור עליה יום יום - אלא רק בעצרת מעין זו, אליה עלולים להגיע ספיחים בעייתיים (ובל נטמון את הראש בחול: הם קיימים).

(אח של מישהו שהכיר את ג'ון לנון)

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:13

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר